*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (133)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Felicitari EREENA si bine ai venit pe lume clopotzel iubit Matei!!!

Tinna 36+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR maxim 22 de zile !!!

Mergi la inceput

Fetelor voi ma speriati cu chestia asta ca al doilea copil e mai "rau" la colici ca primul... Pai Andrei al meu a fost de-a dreptul terorist, iar eu efectiv eram "zombie" de atata nesomn si oboseala... Sa ma astept acum la un bebe si mai si decat Andrei in privinta asta??? Maaamaa, pai in cazul asta ar trebui sa ma duc sa dorm acum cat mai pot, ca cine stie cand mai apuc dupa ce vine bebe

www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR maxim 22 de zile !!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nadiapetcana2002

Buna fetelor ,
va anunt cu placere ca in data de 18 ianuarie 2008 la ora 9.20 la maternitatea Spitalului Judetean Suceava s-a nascut fiul meu , Tudor - Mihai, cu o greutate de 2.700 g , 50 cm , apgar 9.E sanatos si frumos ca o papusica.Azi am venit acasa dupa 6 zile de la cezariana.Sper sa fie totul ok si sa crestem mari si sanatosi in continuare.
Le urez tuturor mamicilor si viitoarelor mamici toate cele bune , copilasi sanatosi si mancaciosi.

Va pup pe toate ! NADIA , mamica lui Tudor Mihai

Felicitari NADIA!!! Bebe Tudor Mihai, sa fii fericit si sa-ti bucuri parintii!!!

AMR maxim 22 de zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Acesta este un mesaj special pentru Miri:
Multumesc mult de sfaturi..de toate sfaturile pe care ni le-ai dat aici..
Datorita sfaturilor tale fata mea a reusit sa suga bine bine in a doua zi de viata, chiar daca idioatele alea de la spital mi-au zis ca nu am sfarcuri ca una ca alta...de unde..trebuia sa o pun cum trebuie la san, sa nu tzocaie si sa traga tare cu nasucul cufundat in san..si asa..ea mi-a facut laptele sa curga acum suvoi...
Apoi, ragaitul..am pus bebita cu stomacelu pe umarul meu..alea din spital plus soacra mi-=au zis ca sunt nebuna..ca scap copilul pe spate..eu am reusit sa o fac sa ragaie aproape de fiecare data..in schimb celelalte mamici din salon..nimik..

Acum..am reusit si faza cu pusul in patut dupa ce adoarme profud ..de aceea nu am putut dormi 2 nopti ca trezeam eu pitika..acum e mult mai bine..

Te pupam apasat si iti multumim tare mult..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Nadia - Felicitari pentru bebe Mihai!!!! Sa fie sanatos, sa creasca mare si frumos si sa-i aduca la mami curajoasa multa bucurie! Iar tie mami, refacere rapida, sanatate si putere sa te ocupi de bebe mic si mult laptic!!!

Ange - eu cu Ana am haladuit pe la tz medici dermatologi, ca bubele de pa fatza s-au intins pe corp si ajunsese copilul meu plin de bube. Plangeam ca proasta langa ea, ca toti ceilalti au vestita piele de bebelus, numai a mea e ca un crocodil I-au trecut, dar numai dupa ce i-am dat de vreo 3 ori cu Locoid - un unguent cu cortizon...deci controversat...iar cateva leziuni de dermatita si episoade izolate de bube am mai avut pana pe la 18 luni.

Acum dr mi-a zis sa-mi exclud alergenii din alimentatie ...am luat pana acum cate o ling de miere pt costipatie - OUT, lactuloza - pentru acelasi scop -OUT si dupa vreo 5 zile daca nu se potolesc lucrurile sa exclud lactatele pentru 5 zile sa vedem cum evolueaza lucrurile. In cazul in care se imbunatateste situatia va trebui sa evit alergenii, in cazul in care nu se imbunatateste mi-a zis ca vom incerca un tratament cu un unguent.
Trimite-mi o poza de aproape cu Pupi sa vad si eu cum ii arata lui fatzuca cand e rosu si iritat rau...ca si Stefanitzei ii dispar cande linistita, nu urla, doarme...

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Am fost in parc si a dormit teroristul o ora jumatate cu nasul in ger.
Si-a incarcat bateriile, acum probabil e odihnit si o luam de la capat
Eu nu-s odihnita dar asta e ...am vrut bebelus din nou, bebelus am capatat.
Ma duc sa-i pregatesc de mancare celui mare ca acum intra pe usa de la scoala .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Angelique, Natalia, pe la ce varsta le-au aparut bebeilor bubitele?! Ca bebe meu are 8 zile si 12 h si deja... Ieri am vazut un punctuletz miiic si alb sub un ochisor si ma gandeam ca e un punct de grasime, ceva... L-am lasat in pace, but of course... Dar azi vad ca au mai aparut 3 si pe cealalta falcuta. Bube?! Nu e prea devreme? Cam in cat timp trec?

Vorbind de noapte agitata... Si eu m-am culcat la 5:00... Bebe mananca ca disperila si nu reusim nici acum sa scoatem aerul din burtica. Cu nicio metoda. I-am dat si Espumisan. Pauza. S-a "muncit" saracul toata noaptea... Si nu plange, dar se face rosu ca racul si geme infundat si mai si regurgiteaza... Mi-e teama sa nu se inece si eu sa dorm ca vaka langa el... Si uite asa am stat eu treaza.

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami

Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Yeeey! Felicitari, EREENA, pentru ditamai bebeloiul Sa creasca Mateiash mare si sa faca numai lucruri bune, sa-i faca pe mami si tati mandri de el! Pupici!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami

Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Fetelor le-am trecut si pe Ereena si pe nadiapetcana2002 pe listutza... Ati observat ca avem deja 65 de proaspete mamici?? Creste vazand cu ochii listutza de la odiseea noastra...

AMR maxim 22 de zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Natalia incearca pentru bubite crema Triderm. Nu are cortizon ci un antibiotic local .
Andrei s-a nascut cu un eritem alergic si a fost dat cu aceasta crema inca din maternitate. au disparut bubitele intr-un mod miraculos.
De asemenea mi-au recomandat ca in apa de clatit de la baita sa dizolv la un litru de apa 2 pastile de cloramida. Sa il clatesc cu ea fara sa ii dau pe fata ( sa nu-i intre in ochi )dar daca mai are pe fata cu ob fesa sterila sa il sterg cu atentie cu aceasta solutie.

Daca bubitele au un punct galben mie mi-au spus sa sterg cu fasa sterila si alcool ca sa indepartez acel punct. Cica atunci cand au acele puncte ele se inmultesc.

La noi a functionat. Intr-o saptamana s-a curatat pielicica.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput