FETELE FANTASTICE cap.13

FETELE FANTASTICE cap.13 | Autor: aelita

Link direct la acest mesaj

Si totusi...viata nu e cum o credeam...(1) ,(2)

Si asa am devenit FETELE FANTASTICE (3),(4),(5),(6),(7),(8),(9),(10),(11),(12)

LISTA FANTASTICELOR:

Aelita
Alexmona(?)
Amura(?)
Andaua
Ana68
Anderra(?)
Arinna(17 iulie)
Bblusha(?)
Cicina
Dandush( 21 Nov. 1977)
Davidutza(?)
Diego(?)
Elas(?)
Fleur-de-lis (?)
Iliuta (03.Iunie 1979)
Ixxi(?)
Iuliana 2007
Japsoledad (?)
Madyn (06 decembrie 1974)(?)
Nanami (3 martie 1977)(?)
Puf13 (31 august 1976 )
Slimatei(26 decembrie)
Violeta69 (17 sept )

(?) *** disparuta

BINE ATI VENIT,FETE FANTASTICE !!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Aelia,multumesc...
cum te mai simti?
cred ca deocamdata bine daca nu ai greturi....ca burtica e inca mica...ce face Sofia?
motanelul meu e bine acum,norocul lui a fost ca e tinerel...
il mai tine la spital si maine si gata,il luam acasa!

pupici al toate fetele,

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Vio,suntem bine,nu am greturi,nu simt..abia incepe sa creasca burta acum .
Sofia e cumintitca,mai face ea una alta dar intelege ce ii spun si mai ales intelege cand trebuie sa ia mana de unde nu trebuie.Daca ii spun sa plece sau sa inchida ce a deschis,cu parere de rau dar o face,uneori mai bazaie asa pret de un minut dar tot nu mai pune mana.

uneori se duce unde stie ca nu are voie si o prind acolo,tresare si FUGE ! ca o hoatza,deja stie,fara sa ii mai spun nimic,si se da mai incolo si se uita la mine cu o fatza de parca ar spune " nu am fost eu ".

o intreb unde are mami bebe si daca e departe de mine,arata pe burta ei,se mangaie pe ea,daca e aproape de mine ma mangaie pe burta .
azi i.am aratat burta goala si i-am zis "hai mami la bebe sa il mangai " a venit,a mangaiat si apoi s-a chitit pe buric sa bage unghia in el !

da cu piciorul in minge si zice DOL DOL .
cand ii e somn ia orice perna,se pune cu capul,chiar si pe jos,si zice nani nani.
boala ei e sa dea cu mopul si cu matura .
arunca de la 11 luni pampersul la gunoi,pe cand mergea de.-a buselea,si acum continua sa faca asta in fiecare dimineata ,o schimb si pun pampersul jos ,strans,cat o imbrac pe ea,apoi o dau jos de pe schimbator si in timpul asta ea fuge cu scutecul la bucatarie.in rest in gunoi nu baga mana,stie ca nu are voie,inchdie usa si gata.
mai am un gunoi,dar e doar pt reciclat plastic,carton,sticla,deci e curat, si acolo nu i-am spus ca nu are voie ,asa ca ea ridica frumos capacul si cu cealalta mana baga acolo fructe pe care le are langa intr-un cos . am gasit odata acolo un brat,mere,pere,nuci,mandarine...Asa ca m-am gandit ca tot acolo s-a dus si un rand de chei de la casa,pe care nu le mai gasim,si care aveau si un breloc cu poza mea si a lui barbatu-meu pe el...Cine le gaseste...sper canu..mai ales ca in gunoiul ala mai sunt si scrisori una alta cu adresa..desi eu le rup ,dar se pot aseza.

mai scrieti si voi despre voi ...

Ajutati-o pe Sonia

Sofía (2ian2007)

21s+ (DPN 18mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare fete,

Vio,bine ca si-a revenit motanul babanul...nu mai e prilej de suferinta nici la voi ,nici la el.
Aelita,may ce-mi place cum povestesti de Sofia...ce marisoara s-a facut ea...Azi-maine incepi ca mine sa te plangi ca faci hepatita la culoarea roz si cand auzi de Ariel,Belle,Aurora,Yasmine si celelalte...ieri am fost ca fetele la shopping si cine crezi ca a fost castigatul?madra cu luciu de buze pentru fetite,in cutiuta cu Alba ca Zapada,cu pensulica, si din care abia de mai are pe fundul cutiutei,atat s-a tot dat cu el....Sa fie sanatoasa micuta si voi pe langa ea si samburelu' din burtica matale!
Va pup pe toate.....nush ce merge cam rau netu' aici si am de trimis corespondenta!O zi buna sa aveti!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

buna fetelor.....
mai aelita ce fetitza harnicutza ai!
sa stii ca si Mihnea le avea pe asta cu mop-ul!! ma trezeam cu el ca sterge gresia ....dupa ce ma udam pe picioare
acum e un dezordonaaat ce nu va imaginati!
isi ia hainele din dulap si pe urma le arunca pe scaun,mananca la tv si da pe jos,caietele sunt vraiste pe birou....eu stau numai dupa el sa asez...
aseara l-am certat.... ca nu mai puteam dupa ce muncisem 2 zile sa fac totul......dar a sarit taica-su sa-l apere ca cica sunt eu prea pretentioasa si daca nu sunt toate aliniate eu nu sunt multumita
cica sa ma bucur ca pana mai ieri era un dezastru,dar acum a mai avansat....yo nu stiu unde,sa ma mai uit!!!

azi o sa luam si motanelul acasa,ca s-a facut concediul la hotel de lux...acu' daca mai indrazneste sa se imbolnaveasca il fac bine fortzat!!!

aelita sa o filmezi pe asta mica tot ce face sa o vedeti si mai tarziu...mie asa rau imi pare ca n-am avut cu ce cand era el mic.....
nici nu stii cat conteaza...ca acum nu ti se pare cine stie ce,dar de fapt sunt niste chestii tare haioase de care mai tarziu nu o sa -ti mai amintesti.....

ana,noroc ca fac astia farduri pt copii ca ce te faceai?! iti consuma rujul Luana
deci incepe sa fie si ea domnisoara!!
Alex ce mai face?
el e cu invatatul,nu-i asa?! e baiat mare acum.....

eu il tot intreb pe Mihnea cand va veni vremea aia sa nu-i mai suflu undeva!!!
ca numai dupa fundu' lui stau

Arina?
Dana?
Cicinelu?
Stefy?
pe unde mai umblati?

va pup pe toate ,

Mergi la inceput

Ana-atat de mult mi-am dorit fete ,ca abia astept sa ii cumpar rujuri Nume pt baieti nu am.Cand e vorba sa iau un cadou unui baiat pfuuuuuuuuu ce chin !!!! nu stiu ce sa iau ! nu imi trece prin cap ! La fete imediat,in primul rand le iau luciul de buze de care spui ca e si Luana atrasa. cand ma gandesc ca vine picmeul asta sa imi umple casa de pusti si pistoaleeeeeeee si puf paf sa se tavaleasca ...ah...trebuie sa ma obisnuiesc,vreau fetite cu fundite ,desi or sa imi umple si astea casa cu curveturi din alea de Barbie...dar mai bine asa decat zgomote de pistoale .
ce mai face Alex ,desteptul nostru ,pupa-las ?

Vio-are filmulete si poze aproape in fiecare zi.unele le scot pe hartie,pun la album,altele le las pe cd..

saracutul motanel !!!

da,vio,bine ca fac astia farduri pt copii,ca eu cu frate.meu ne dadeam cu fondul de ten al maica-mii,ca mirosea misto de tot,si ne dadeam pe mustati,pe nas. imi aduc mainte ca avea portfardul cu ea mereu,si cand ne lasa in masina si cobora sa cumpere ceva,noi harst la geanta,la portfard si scoteam doar fondul de ten ala de ne innebunea pe noi cu mirosul,ca mirosea a ea rau,si a nu stiuc e parfum,si ne dadeam pana cand o vedeam ca vine si il bagam la loc.

si alta data acasa,mi-am dat cu oja pe fatza,ca indienii.
si nu stiam ca exista acetona,si m-am frecat cu ce am putut,pana cand am luat piatra de calcaie si m-am frecat cu ea,si tot nu s-a luat !
si a venit cineva la tata,eu eram singura acasa,stateam la casa,omul era la usa ,si eu mai bine ma faceamca nu e nimeni acasa,dar ma simteam datoare sa ii spun omului ca tata nu e.si nu am iesit pe usa,sa nu ma vada ca indienii,am scos capul jumate dupa perdeaua de la hol,si i-am spus,l-am vazut pe ala cum se abtinea de ras,cred ca aplecat umflat !!!
cand a venit mama acasa ,credeam ca ma cearta ca am umblat la oja,dar ea m-a certat ca sunt atat de proasta incat nu am nimerit si acetona sa ma sterg daca tot ma boiesc cu oja pe ochi ! cand am vazut eu ce repedeeeeeee ..si eu ce ma chinuisem cu piatra de calcie,bai chiar proaaasta,nu puteam si eu sa mai caut pe acolo???

vio,sa crezi tu ca se va invata cu curatenia ! de parca noi eram sfinti !! eu acum fac curat si cer curatenie ,dar cand eram mici ERAM DEZASTRU ! imi zicea mama ca cin m-o lua la maritat ca nu fac nimic.si i ziceam ca nu ma marit .

Ajutati-o pe Sonia

Sofía (2ian2007)

21s+ (DPN 18mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Ah, ce-mi place sa citesc ce mai fac domnisorelele mele dragi, dar si teroristii de baieti, lasa mai Aelita ca sunt dulci si ei.
Eu am o perioada cam nashpa, ca ma screm tare de tot sa scot un proiect din pamant din iarba verde, de nu stiu de unde sa incep.
De, fiecare cu ce-l doare, cand tai frunza la caini, cand nici pe acasa nu mai dau, dar sant multumita ca fac ceva pentru comunitate, chiar daca nu ma astept la vro statuie( ca e totul voluntar)
Pupu fetele fantastice.

Mergi la inceput

cicina- pai sunt dulci baietii,dar ai altora,ca nu-i aud eu impuscand
Uite asa mor si eu dupa Mihnea,Alex,normal ! bine,si noroc de copii buni au ele

e bine si sa fii ocupata o perioada,mai simti adrenalina cum creste. dar acu sa nu te omori pt comunitate !

Ajutati-o pe Sonia

Sofía (2ian2007)

21s+ (DPN 18mai2008)

Mergi la inceput

Aelita,lasa ma, nu te speriaprea tare ca nu se mai poarta puf-poc!!!
acu' baietii au alte damblale....telefoane,gageturi,calculatoare,astea....

o sa vezi ca daca e al tau nu mai e nimeni ca el si nu l-ai da nici pt 100 de fete!
o sa il indragesti si asa cu puf si poc sau cu ce nebunii or mai avea ei in cap....ca doar e al tau!

eu ma dadeam cu rujurile si fardurile mamei,dar ca indianul nu mi-a trecut prin cap sa fac!
insa mie mi-a trecut prin cap o alta tampenie....sa ma fac moarta,ca vazusem in filme.....de l-am facut pe frate-meu(care era mai mic) sa planga saracul ca fraierul.... si plangea pe bune
eram si eu nebuna rau

Cicinelu' ce proiecte mai faci tu acolo?
ca poate iti dam idei....

mai,motanul l-am luat aseara acasa,dar nu reuseste sa faca 3,14-3,14 si am hotarat sa-l mai ducem 1-2 zile si in timpul acesta sa-i faca si operatie ,castrare si sa-i curete uretera(daca asa i-o zice ) ca sa nu mai aiba porbleme cu pietrele...

Ana,tu ce faci?
mai esti negru' mititel?

sa aveti o zi buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut fantasticelor,
Cicinelu',ce proiect draga mea?Iti doresc sa-ti iasa scremetul ca sa realizezi cu bine proiectul!
Aelita draga,si io imi doream o fetita,tocmai d-aia acuma Marius ma freaca la cap,de cate ori ma enervez pe Luana si imi zice "asta ai vrut,asta ai comandat,io m-am executat" de mai pune si el paie pe focul din nervii mei...Sper sa nu ajunga si Sofiuta o alta Luana,ca nu te vaz ghini,bre!Eu nu am fost ca Luana si nici surorile mele.Noi jucam fotbal,surorile mele erau in echipa de fotbal a scolii,cu baietii.Eram batause,ne stiau doo cartiere jur imprejur,ne jucam mai mult cu mingi si masinute,iar la joaca aia de fetite cu presul in spatele blocului,cort si tona de papusi,noi in general eram personajul "tata".D-aia,poate,eu nu prea stiu cum sa reactionez la fizele de fetita autentica ale Luanei.In scoala le cotonogeam la greu pe toate colegele de felul Luanei,matzaite si fitzoase si daca aveau ghinionul sa poarte si codite impletite....vai de steaua lor!Eram in elementul meu.Ma bateam cu baietii cot la cot,cu tavaleala d-aia pe jos,pumni,suturi si capete sparte,cu sange dat pe nas si asa mai departe.Deci eu am fost un drac de fata.Jucam cu baietii "lapte gros" in timp ce fetele ma barfeau si nu ma primeau in jocul lor,ca riscau sa le ramana papusile fara capete.Ma intelegi tu...In schimb uite ca Alex e un baiat linistit,fata de alti baieti vorbesc.Injura si el,are si el apucaturi de flacau,dar nu e ca altii sa sparga geamuri cu pietrele sau mingea(io am spart o data unul si un felinar de pe strada cu piatra)ii place sa se uite pe canalul de stiri la restling sau summo...ii place fotbalul....ca un baiat normal.Spre deosebire de cum am fost eu,el mai si invata...Ziceai ca nu ai nume de baieti in catalogul vostru.Pai pe Alexandru il cheama asa ca i-am dat nume dupa mama mea,pe mama o chema Alexandrina.Si cum ea s-a prapadit cu mult timp inainte ca Alex sa vina pe lume...i-am pus copilului numele in memoria ei.Pe Luana in schimb am numit-o ca asa am vrut eu,am citit o carte de istorie unde se pomenea de o printesa razboinica din timpul tracilor,care avea regatul in zona Buzaului de azi,muntii Vrancei,printesa care se numea Luana,iar tara ei se chema Tara Luanei.Mi-a placut mult chestia asta istorica si cum sunt o patrioata sadea...i-am dat numele.In plus tatal meu a avut o yola botezata Luana si cate mi-a povestit din aventurile lui cu yola pe lacul Siutghiol...mi-a ramas in minte.
Vio,tot negru mititel!Si saptamana asta si se pare ca si saptamana viitoare cateva zile...

Dragelor....va pup si mai vorbim cum am vreme!O zi minunata sa aveti!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Salut fetele !

Vad ca ati inceput un nou capitol ; bravo, asa va vreau ( nu stiu daca mai e necesara lista aia lunga cu "membrele" ..au disparut majoritatea ).

Noi suntem bine, am musafiri de saptamana trecuta (tata-socru) si trebuie sa fac pe dadaca . Am tot fost plecati si iar ne pregatim de drum.

Ma bucur sa aud ca si motanu' si bebicii sunt bine . Asa si trebuie .

Aelita ; stiu exact ce simti . Si eu cand eram insarcinata cu Kein imi doream fetita ca deh... Erika era o scumpica si ma gandeam ca un baiat o sa-i strice educatia si o s-o faca soldat , dar m-am inselat ( Slava Domnului), ba chiar pana acum un an imi faceam probleme in ceea ce priveste sexualitatea lui ca umbla numai cu papusi dupa el. Abia recent a inceput sa-mi arate cat de "barbat" e.
Asa ca ...shezi blanda ca (,) cum spuneau si fetele ai sa-l iubesti cu toate ale lui .Eu nu as vrea sa fie altfel , ma bucur ca e baiat .

In rest pup gashca si mai intru cand mai am timp . Am mai pus ceva poze noi de pe unde am fost .http://www.flickr.com/photos/21161526@N06/

O zi buna si las cafelutele pe masa .

*grupul fetelor fantastice *

Mergi la inceput