FETELE FANTASTICE (10)
si totusi viata nu e asa cum o credeam (1) (2)
si asa am devenit FETELE FANTASTICE (3)(4)
(5)(6)(7)
(8)(9)
-ul Fetelor Fantastice
*
-ul fetelor fantastice*
Raspunsuri
nanami spune:
am deschis eu noul capitol , sper sa nu va suparati ca am facut-o de capul meu ![]()
cum am tot inceput sa chiulesc , cred ca am luat-o raza
, eram deja la pag. 19 si.......
eh! dar eu va iubesc , si stiu ca nu va suparati ![]()
pupici dulci la toate fantasticele 
*
-ul fetelor fantastice*
violeta69 spune:
nanami yo sunt geloasa....tare 
![]()
sa fie intr-un ceas bun!

asteptam fetele...
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar" 
Ana68 spune:
hellooooooo
nanami...te-ai grabit ca fata mare la maritat
...muah!te pupa fata,ca esti tristuta acum...cum e,ti-ai mai revenit putinel?
vio....sa spui lui Mihnea ca fund se zice doar la ala pe care toci tu zarzavaturi...la alalat ii zice altfel...![]()
am tras chiulu' ieri,recunosc,da' am muncit si io pe bani ...azi,mai pauza,mai munca...merge,iavash-iavash...
vorba turcului...ma innebunesc beneficiarii astia cu telefoanele...si cum ne-a dotat institutia cu video telefon,clientii astia nu pricep ca n-am cum sa le arat prin vorbe cum arata o hartie...'geaba ii trimit la pagina de site,sa mor io,parca traiesc in pesteri nu alta...cre' ca 90% din ei zic ca ei nu stiu cum sa faca sa se uite pe site...si scrie acolo mare cat capul meu ,dar....gata,ca ma starnesc si p-orma intru in aberatii de ocup spatiu degeaba...![]()
Muah,muah,muah

...la fantastice!Mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...
nanami spune:
hei!!!! geloaselor , ce? voiati sa mi-o luati inainte a??? hehehe nu v-a mers de data asta
dar eu va iubesc , asa ca nu fiti suparici 
da. sunt f. trista , dana a plecat , m-a lasat a nimanui , stefi si ea , e in vizita la neamuri , si tot asa , am ramas singura cuc , noroc de hiro ca ma mai inveseleste el. si bericica , eu cred ca am luat-o razna rau de tot
, dughesc la bere-n mine ......si n-am nimic , imi place la nebunie , dar nu e bine 
deocmdata noroc pt. voi 
azi am vb. cu dana , i-am auzit vocea , hehehe .....ce bine ma simt , auzi la ea , face plaja , in miezul iernii,,,,deh! la ei e miezul verii
, mi-a facut viata amara cu ce a vazut ea acolo prin magazine , ca doar e bolnava in privinta cumparaturilor ![]()
pup in sir indian
***grupul fetelor fantastice***
Dandush spune:

Buna fetili
. Vedeti ca nu v-am uitat??
Mai dar ce harnicute sunteti
. Mi-a fost dor de voi. Noroc de Gabitu' meu ca ma mai tine la curent
.
Noi am ajuns cu bine si suntem vrajiti de cat de frumoasa e tara asta.
Marea e de un verde superb si atat de limpede ...n-am vazut pana acum o apa si o plaja atat de curate . Ce sa zic ?? M-am indragostit de tot; de oameni, de peisaje, de mancare ... n-am mai mancat de ani de zile legume si fructe cumparate la kg.
Offf...ma simt de parca as fi evadat din jungla
.
In fine ... la noi totul e cum nu se putea mai bine .
Nanami , merci mult de telefon 
. Chiar ca-mi era dor de glasul tau (si nu numai
) . Te pup dulce si ne re-auzim curand cu siguranta. 
Va imbratisez pe toate si voi reveni si cu poze
. O zi buna si nu ma uitati, chiar daca nu voi mai intra la fel de des ca inainte . 
*grupul fetelor fantastice *
Dandush spune:
Nu plange puiu' meu scump
: stii ca tu ramai mereu in sufletul meu , nu?????
De iertat ca m-ai facut sa plang tot drumu' pana in aeroport tot nu te iert, asta sa-ti fie clar. 
nanami spune:
quote:
Originally posted by Dandush
Nu plange puiu' meu scump: stii ca tu ramai mereu in sufletul meu , nu?????
De iertat ca m-ai facut sa plang tot drumu' pana in aeroport tot nu te iert, asta sa-ti fie clar.
ia uite cine vb. !!!!!
tu???care m-ai facut sa fiu neom 2 zile , la fiecare miscare si haina de-a ta sa ma faci sa plang ??? e???cum e ?? 
Dandush spune:
ete na! asta inseamna ca tot m-ai iubit tu un pic acolo , cu toate ca numai peste bostan o luam de la tine
. Tie chiar ti-e dor de mine sau doar ti-e ciuda ca nu mai ai pe cine bontani???![]()
nanami spune:
dor de tine ???? hahahahaa....vrajeala , normal ![]()
normal ca daca nu mai am pe cine bontani.....a intrat hiro la rand , asa ca s-ar putea sa te urasca pe viata ![]()
fi-tar australia de ras sa-ti fie 
m-ai lasa ca pe o proasta aici intre prosti ....