FETELE FANTASTICE cap.13
Raspunsuri - Pagina 2
violeta69 spune:
Dana,ce poze frumoase,ce peisaje frumoase....ce frumosi sunteti si voi!!!
astia mici sunt superbi,iar voi parca suntei in luma de miere ![]()
ce sa mai zic
....acum am ramas cu gura cascata si m-aaaaaam tot uitat ..si m-aaaaam tot bucurat!! 
ce bine va sta!!!
bine ca ai pus si cafea pe masa ca desi e pranzul eu sunt moarta de somn....nu stiu de ce!!!
Ana 
Cicinelu 
Stefy 
aelita
arrina 
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
aelita spune:
Vio-asa e,normal ca o sa imi placa baiatl meu,ziceam doar asa![]()
cum zice Ana ca e satula de fitele Luanei![]()
ce l-ai mai chinuit pe frate-tu. auzi,eu nu mai stiu daca ai zis de el,ai relatii cu el? e departe?
saracul motanel ! sper sa se faca repede bine !
Ana- haha tu erai tata int oate jocurile !! eu eram ca tine,cum zici,injuram de aoleeeeeu ,dar eram 2 in 1 ca sampunul,adica eram si printesa delicata cand aveam eu chef .defapt si acum sunt 2 in 1. si ma gandesc ca fii-meu aoleeeu ce-o sa iasa,ca eu daca eram baiat faceam si mai rau .dar te pomenesti ca iese cum zici tu de Alex,cuminte ca o fata,si asta o sa imi manance sufletu ! desi eu nu i-am mancat sufletu mamei,ca tot ce faceam nu se afla,si in rest eram relativ cuminte![]()
auzi,cde e aia yola? capra,ceva?
DANA-o sa stergem de pe lista fetele care nu au mai venit niciodata.
sa vedem ce ziceti toate-
NORMAL CA O SA IL IUBESC,CA DOAR NU SUNT D-AIA DE VOR NEAPARAT COPII DE UN SEX ANUME![]()
imi povestea o prietena ca ea e a patra fiica ,deci toate 4 fete,si ta-su nu a vrut sa le mai primeasca acasa,statea salvarea la poarta si el nu si nu si soferul de la salvare se ruga de el,hai domle,vino macar sa o vezi ce frumoasa e !!
si pana la urma a luat-o,a iubit-o rau pe asta ultima dar a facut-o baietoi ! plus ca si ea pribabil de dragul lui,ca sa ii intre in voie,s-.a transformat cumva in baiatu dorit al lui tata![]()
Daaaana ce familie frumoasa sunteti !!Copiii sunt minunati !! scumpi foc ! frumosi ! barbatu-tau simpatic.tu frumoasa si tu.toti frumosi,ce mai ! mai ales contrastul intre tine si ei e nemaipomenit ,va da asa un farmec aparte !doamne,ce copii frumosi !!! iti sta bine si blonda si bruneta ! acum cum esti ?
super super super pozele !!
Ajutati-o pe Sonia
Sofía (2ian2007) 
21s+ (DPN 18mai2008)
Ana68 spune:
Salutari fantasticelor,
Muncesc de zor,e perioada facturarilor,trimiterii de decizii si somatii,am scris ieri 300 de hartii de cate 2-3 ori,am degetele intzepenite la dreapta...volum de munca cat China.Se pare ca se intinde treaba pe inca 2 saptamani de acu' inainte,asa ca....tot in fuga sunt.
Va pup,sa fiti sanatoase si sa aveti un week end super!
Aelita,hai sa dam mana cu mana,ca am fost amandoua baiete...Mah,esti totala
...yola e o barca cu panze,cu vele...de agrement,e destul de marisoara,n-are cabina si se naviga cu ea cu carma,ca nu are motor,e cu vantu' in pupa....sa nu zici ca nu sti ce-i pupa....![]()
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
violeta69 spune:
Aelita,unele dintre fete posibil sa nu mai revina niciodata...dar nu se stie...
asa ca daca mai au chef sa vorbeasca cu noi sa stie ca suntem pe-aici...
nu stiu,cum ziceti si voi....
pe mine una nu ma deranjeaza,ca lista o copiezi dintr-o parte in alta....
Fratele meu e relativ aproape de mine si vb cand avem timp,m-a ajutat asta vara cu Mihnea cand nu a avut cine sa stea cu el,a venit si a atsat 2 luni (ca era in cautare de job)...
si asa cand si cand ma mai viziteaza.....avem o relatie f buna,el e singura mea ruda apropiata si cu el m-am ajutat mereu si cand a fost mama noastra in spital si cat a fost ea bolnava a avut grija ei ca stateau impreuna si cu altele,vorbim,ne sfatuim....
desi,daca ar fi fost dupa cata cafteala a luat de la mine cand era mic ...azi nu ma mai baga in seama ![]()
![]()
![]()
insa stie si el ca era enervant
ca era mai mic si baietii au niste crize de peronalitatea sa pe la 12-16 ani...si eu cum eram mai mare incercam sa-l pun la punct ![]()
apoi si cand era mic,normal ca tb sa-l inving
ca eu eram mai mare si la joaca sigur ca ieseam invingatoare ![]()
oricum diferenta asta de varsta cam de 2 ani intre copii o sa aduca ceva caraiala intre copii.....
dar in timp se rezolva...asa pe la 25-30 de ani ![]()
Ana,spor la treaba 
va spun we frumos la toate,
si sper ca motnul meu sa nu mai aiba nevoie de tratament 
Vio,mamica lui Mihnea
aelita spune:
ANA- haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pai eu de un sa stiu ca tacto-mare avea yacht ?????
eu m-am gandit si eu la capre,ca tot omu !
ca tataie avea o magareatza pe care o chema Margareta !
hahaaa auzi,taso-mare avea yaht ! ca Beckham !
haha stiu ce-i pupa,acu ca ma dusesi cu gandul la barci ,stiu
mi-am si amintit cand ai zis,de yola draceasca,dar nu am mai auzit cuvantul asta de o vesnicie,tot la capre mi-era gandul
Si bineinteles ca si aici tot yola ii zice,dar te pui cu mine???
VIOLETA- ma bucur ca il ai pe fratele tau,ca nu esti singura.Nu ca ai fi,ca il ai pe sot si pe Mihnea,ma refer la familia "veche" sa zicem asa.Ca ma gandeam ca esti singura,de cand necazul cu parintii...
Noi suntem trei,eu cea mica,sora-mea cu 4 ani mai mare si frate-meu dupa ea,cu aproape 3 ani mai mare.intre ei e un an si ceva.
Pe el l-a batut ea pana pe la vreo 3 ani cand a crescut el si o altoia ! Apoi am venit eu ,si ma caftea pe mine,ea. El niciodata nu m-a batut ,ma apara de ea,doar ma auzea craonind si se ducea si ii dadea din zbor .Ea pe udne ma prindea ma inghesuia,si cand crescusem,ca 4 ani se simteau ,ma caftea si eu fugeam si ii ziceam " fa!" ,ca stiam ac asta e cea mai mare jignire pt ea,sa ii zic FA . dar din fuga ziceam. ca ma caftea degeaba,asa trecea pe langa mine si imi dadea,si eu ii ziceam " iti zic fa" si ea imi mai ardea una si fugeam si ii ziceam din fuga . "FA" si ma descarcam ! sau nu suporta sa ii zic proasta,si ii mai ziceam "proasto" tot asa din fuga.ca daca ma prindea ...
Ea a fost geloasa pe mine,ca erammai mica si nu pricepea ca 4 ani e diferenta mare si ca era normal caea sa faca lucruri pe care eu nu le faceam,ca eu cand aveam 14 ani ea avea pretentie sa fac ce facea ea,sa imi calc sa imi spal,si eu eram varza,normal,ea avea 18 ani ,avea gagici,eu eram cu muci la gura aproape,ca nu eram cum sunt acum fetele de 14 ani,noi eram intrati la apa rau,fara tzatza fara cur,ma uit acum la ele catai sunt de mari !!!
si prostalai eram ,fatza de generatia de azi ,cand ii vezi ce isteti sunt si cate stiu !!
fetele din ziua de azi la 14 ani stiu de sex,se imbraca dupa ultima moda,noi pe vremea aia inca alergam cu sania pe deal si cu mingea pe maidane,si multa carte ca oricum nu aveam teve si altele.ne culcam cu gainile ca oricum lua curentul,si acum alergi dupa ei la discoteci pana dimineata .
ce vremuri ! scriam la lampa ! aveam autobuz doua pe zi,daca plecai undeva,nu ca acum din 10 in 10 minute si tot ni se pare ca asteptam mult.
asteptam in gari cel putin o ora,ni se parea normal !
acum 5 minute si explodam,ne dam in cap !
ce calmi eram inainte !
ar mai rezista acum cineva sa stea la coada la cinematograf la filme indiene,cate o ora si sa intre intr-o imbulzeala de iti lua respiratia? acum nu mai mergem la film de lene .
nu mai zic de cozile alelalte,ca alea erau vitale,trebuia sa rezisit,dar la film era de placere...
si apoi ,dupa film,la cofetarie unde pt o cho a la creme (sau cum se scria) si o citronada de lamaie stateai o alta ora la coada...sau o savarina...
hai ca o dadui din una in alta !
deci,ideea era
ca sora-mea cu 4 ani mai mare ma batea si frate-meu cu 3 nu ma batea.
si ajunseram la lampa 
Ajutati-o pe Sonia
Sofía (2ian2007) 
21s+ (DPN 18mai2008)
Ana68 spune:
Salutare fete.....may sunteti comice,zau asa!Ce de veselie in sobect bre....chiar e bine,ca se mai veseleste omu' de dimineata,mai ales ca e si luni...![]()
Vio si Aelita,dragelor....ce amintiri frumoase cu fratii aveti voi...eu una nu ma pot lauda asa,ca am fost cea mai mare dintre surori ,asa ca surorile mele o luau in freza de la mine si nu invers...![]()
Se pare ca sedera mea la secretariat se prelungeste si saptamana asta si cealalta.Asta e,sper sa nu ramana permanenta treaba asta.
Luana e innoita cu cercelusi noi si Alex a luat iara mentiune la concursul de matematica TM MATE.
Cam astea-s stirile.
Sa aveti o saptamana excelenta si mai vorbim!Va pup cu drag!
violeta69 spune:
Ana-secretara!!!![]()
![]()
![]()
felicitari lui Alex pt premiu' si sa poarte sanatoasa cerceii Luana!!! 
noi ne-am intalnit cu fetele din Rahova....tu o stii pe Monicutza,mami lui Ruxi si Alex....
ca Mihnea si Alex sunt priteni
deja nu mai poate unul fara altul ![]()
numai ca eu asa am inghetat cat am asteptat sa se joace ei ca deja am cam racit.....bineanteles ca si Mihnea tuse dimineata ca naiba....
i-am zis ca daca il da doamna afara din clasa eu nu stau cu el acasa ![]()
ca l-am atentionat sa nu stea cu mainile in zapada si sa se tavaleasca si sa alerge cu gura deschisa
si nu m-a ascultat ![]()
mai,cei dai lui Alex sa manance de e asa destept?!
sa-i dau si eu lui MIhnea ![]()
fetelor,va pup si va doresc o saptamana perfecta!!!

Vio,mamica lui Mihnea
Ana68 spune:
quote:
Originally posted by violeta69
Ana-secretara!!!
felicitari lui Alex pt premiu' si sa poarte sanatoasa cerceii Luana!!!
noi ne-am intalnit cu fetele din Rahova....tu o stii pe Monicutza,mami lui Ruxi si Alex....
ca Mihnea si Alex sunt pritenideja nu mai poate unul fara altul
numai ca eu asa am inghetat cat am asteptat sa se joace ei ca deja am cam racit.....bineanteles ca si Mihnea tuse dimineata ca naiba....
i-am zis ca daca il da doamna afara din clasa eu nu stau cu el acasa
ca l-am atentionat sa nu stea cu mainile in zapada si sa se tavaleasca si sa alerge cu gura deschisasi nu m-a ascultat
mai,cei dai lui Alex sa manance de e asa destept?!
sa-i dau si eu lui MIhnea
fetelor,va pup si va doresc o saptamana perfecta!!!
Vio,mamica lui Mihneaviitor "descoperitor" de infinit
Saru-mana....!!!!!
Daaaaa,cu Monica ne conversam la scorpiute....Ce fain!!!!
Deci esti cu mucii in batista...nashpa.Si eu am fost saptamana trecuta,dar am luat Modafen....si pe bune ca mi-a luat raceala cu mana,nu ma asteptam deloc,insa ma simteam excelent dupa ce-l luam.
Hahahahahahaa....Alex mananca cam 90% din ce ii dau sa manance,are si el micile lui retineri....ca orice copil.In schimb cred ca a mancat bataie la timp....
Ai grija cu raceala,te pup!

violeta69 spune:
Ana,eu n-am inca simptome de raceala
ca beau multa limonada ![]()
doar am tusit azi-noapte....poate la noapte nu mai tusesc!!!
ma gandesc doar la Mihnea,ca nu stiu ce fac cu el bolnav....
deci bataia e de baza pt. reusita!!! ![]()
![]()
![]()
sa stii ca mai ma zburlesc si eu la el
si mai ia cate o palma cand ma enerveaza,daca asta se poate numi bataie....ca el de smecher ce e zice "mami nu ma mai bate!!!!" de parca-l tin tot intr-o batalie!!!![]()
![]()
da' poate aude vreun vecin -ceva
ca omor bietul copil si eu nici nu-l ating....dar de zburlit -aia da,recunosc ca scot flacari de nervi ![]()
dar am zis ca nu-l mai altoiesc nici macar asa ,insa face ce face si o cere....
asa are un stil de Gica -contra ca te scoate la pensie!!!
si il gaseste intrebatul la orice altceva numai la ce are treaba nu,apoi rade la mine,zice la misto altceva sau in orice cuvant pe care-l are de citit ,scris sau invatat spune ca "nu l-am invatat pe t!!!"

"mai,unde naiba vezi tu pe T?"
sau "unde il auzi tu pe t"
pai zice el"uite i-a-n-u-a-r-t-i-e"
na si l-a bagat pe t
desi el nu e,dar ii gaseste loc,numai sa fie ca el!!
ori daca nu zice nimic din toate astea imi spune mie ca nu citesc corect,sau ca el a scris corect,dar eu nu vad bine
.... asa ca mai mult negociem decat invatam...si pana la urma imi sare tandara si 
ca am incercat toate metodele de stapanire,dar zau ca tare imi mai pune el rabdarea la incercare 
oricum,cu munca multa nu prea o are el.....
aici nu stiu cum sa-l fac sa constientizeze !!
degeaba l-am luat ca ajunge cu matura strada,ca nu-i ajung banii sa-si ia masini si ce-o mai vrea....n-are inca treaba cu scoala!
adica nu-l vad agitat,nu vad ca i-ar pasa de ceva,sa-i fie rusine,jena....
nu conteaza...el face acum doar ca sa ne faca noua pe plac!
si noi sa-i mai luam ce i-om mai lua....
eu nu stiu daca asa o fi generatia asta acum sau asa e el mai aerian....
din nou 
Vio,mamica lui Mihnea
Dandush spune:
Fetele.....chiar ca e veselie si voie buna pe-aici
..ma bucur ca sunteti vesele ( nu ca ati luat bataie de la frati
). Si eu umblam ciufulita zilnic; cum punea sor' mea mana pe mine toate penele imi zburau ..dar eram si un drac de copchil ca si eu m-as fi scarmanat .![]()
Ana...ai dreptate cu " bataia la timp" . Si eu am procedat la fel ; nu ma uit ca in ziua de azi nu "e voie" sa bati copilul ; dar o palamuta de la mama e sfanta .Felicitari lui Alex
.
Vio
.. smecheras , nu gluma puiu' tau de om . Daca era Februarie unde il baga pe "t" ?
Aelita ..ce face Sofiut?? Dar burtica? La nume te-ai gandit??
Unde-i Cicina ?? Ocupata cu comunitatea ? Asa e bine, sa vada si Italienii ca nu toti romanii sunt rai .
De Stefi nici nu mai intreb ..ea e ocupata cu bebica ei .(si mi-e ciuda )
Eu zbor in Sydney in cateva ore sa-l duc pe tata -socru la aeroportul international si ma intorc joi
..cica merit o mini-vacanta singurica. Tom ramane cu piticii si eu am camera la hotel , ma voi intalni cu cativa amici cu care am lucrat cand eram in Japonia; se pare ca tot ai ce vizita acolo deci cu siguranta nu ma voi plictisi ![]()
Va multumesc mult ,mult de complimente 
...m-ati facut sa rosesc
Va pup si va doresc o zi superba 
Haideti la cafeluta.
.
http://www.flickr.com/photos/21161526@N06/
si inca o portie pe maine
[cafe] 
*grupul fetelor fantastice *