FETELE FANTASTICE cap.13
Raspunsuri - Pagina 3
violeta69 spune:
Dana,pai maine ar tb sa te intorci din "vacanta" petrecuta singurica ...
sa ne povestesti cum te-ai distrat!
Eu sunt f suparata ca aseara a murit bietul meu motanel!!

nu l-am mai putut salva...si l-am si vazut cum s-a chiniut....si sunt tare trista !!!
sper sa-mi revin in cateva zile ca nu mai pot sa o mai duc si pe asta 

va pup si va doresc o zi buna,
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Ana68 spune:
Vio si Dana....pai nu degeaba i se spune "bataia e rupta din rai".
E inevitabil,Vio,sa ai rabdarea de elastic.Pana si elasticul de il tot intinzi la un moment dat se rupe.Iar rezistenta nervilor nostrii...se cam imputineaza pe zi ce trece...Eu nu cred ca o palma la fund sau un batz peste bucutze inseamna maltratare.Ma tot uit la tv si sunt posturi unde arata niste grozavii de innebunesti.Ca vezi Doamne aia de prin vest nu-si lovesc copiii,ca aplica metoda cu vorbitul si cu comunicarea....caca-maca,sa ma lase pe mine cu metode de astea moderniste,mai ales ca sunt difuzate si urmarile acestor "comunicari benfice":drogati,sinucigasi,derbedei....unii ajung in puscarie,de unde...hai sa ne cacalim pe noi,cica isi dau seama cat au gresit si se caiesc...vax albina!Asa ca merg pe traditionalism.Si eu am luat-o in freza la greu de la ai mei,inca din frageda pruncie....
si slava Domnului!,nu-s beteaga,nu-mi lipseste nici un organ,n-oi fi normala la mansarda,dar de bine de rau muncesc si-mi castig painea,am avut o familie,acum am alta,pot spune ca stiu sa ma port in societate....ca vreau si eu si visez vila in Malibu si vacante de vis pe Queen Mary...asta nu se pune
....dar nu am dat la nimeni in cap niciodata,nu m-am drogat,nu am furat....ceea ce cer si copiilor mei.Si incerc sa le inoculez ideea,dupa parerea mea foarte adevarata,ca un om cinstit ajunge cineva in viata prin propriile puteri,forte si propria invatatura si stiinta.Asa ca fara munca nimeni nu face nimic,poate cei ce inseala si fura....dar si lor li se infunda si Dumnezeu nu da niciodata cu parul...asta e parerea mea!
Vio ,imi pare rau de matzul vostru.Poate o sa va luati altul....
Dana...sa ai o mini vacanta placuta.
No,pup fetele!Mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Dandush spune:
Vio
imi pare sincer rau pentru motanelul vostru . Mihnea tre' sa fie tare suparat
, sper totusi sa nu isi doreasca altul, sa nu treaca prin aceeasi durere ca acum. Multi iubitori de animale isi jura ca nu mai cumpara altul dupa ce le moare ,dar dupa o perioada o comit.
Ana..ca mare adevar spui matale acolo.
. Si eu sunt de aceeasi parere. Nu sunt de acord cu bataile pe care le incasam eu de la ai mei, cu cureaua, cu furtunul de la masina de spalat si cate altele ca eram mai mereu vanata , (chiar n-am sa le pot da dreptate alor mei cat traiesc) , dar nici cu "communication only". Fiecare cu bubele lui .
Mini -vacanta mea a fost mai mini decat planuisem . Nush' ce m-a palit dar am venit acasa a doua zi cu primul avion . In Sydney era rece ( m-am obisnuit numai la caldura
) , si efectiv mi-a pierit tot cheful de iesiri si plimbari . Tot acasa la mine e cel ma bine
. S-a speriat Tom cand m-a vazut acasa dimineata la 8. Cica am imbatranit ca nu s-ar fi gandit niciodata ca arunc la cosu' de gunoi 2 zile de libertate si intalniri cu prietenii. Asta e........ma bucur ca n-am stat ca dupa ce am plecat ploua in Sydney in draci .
Cam atat de pe la noi , astep sa aud si de la celelalte fete.
Arinna .....cu engleza cum mai stai??
Va pup 
http://www.flickr.com/photos/21161526@N06/
*grupul fetelor fantastice *
Ana68 spune:
Danuto,asa e:tot acasa e cel mai bine.
Si eu fac la fel:cand se pune de-o iesire undeva,numai noi fetele sau cand am vreo delegatie departe de casa...imi zic "of,ce bine ca mai scap de ai mei,o sa am liniste,o sa dorm ca valiza in gara,o sa ma relaxez..." si continuu sa visez asa frumos!Ei bine si plec bay frate si ce crezi?Nu dureaza juma de ora si il sun pe Marius sa vad ce face el,ce fac copiii,daca sunt bine?Si tot asa...de imi disper barbatul si il fac sa spuna sa nu mai sun ca ii deranjez...iti dai seama.De cate ori am fost plecata cu institutia la teambuilding,am mai scris eu de asta,si ideea acestor deplasari era distractie maxima si dezmat total cu colegii....niciodata nu m-am putut distra si nu m-am simtit bine.Locatiile minunate,oamenii super faini...dar imi lipseau ai mei,nu stiu cum sa zic.Asa ca inteleg reactia ta...
Cu batalia...hmn....si eu am luat-o de la taica-meu,mai ales,la greu...dar ca si tine ceea ce mi s-a intamplat mie nu o repet cu ai mei copii,cu toate ca si Alex a luat-o de cateva ori urat de la mine,cu motiv foarte bine intemeiat...insa bate,furtune sau alte d-astea...zic pas.
Pai va doresc o zi minunata si sa auzim numai de bine!Va pup!
aelita spune:
ANA-deci Alex castiga concursurile si Luana primeste cadourile?![]()
Felicitari micutului geniu !!!!!!! Bravo,ai un baiat sa iti traiasca !! Desteptul lui mama !
Vio- e prea mic acum,Mihnea ca sa iti dai seama,poate mai tarziu va incepe mai serios ,si daca nu,ce daca? ce,secretul fericrii sta numai in a invata carte? cui ii place,bine,cui nu,gaseste el si alt drum in viata ! el sa fie sanatos si fericit !
hai maaaaaaaaaaaa,cum asa a murit motanul ???????? nu ziceai ca e spre bine ???? saracutul..
Dandush-Suntem bine cu totii,dar nu avem nume
si mai sunt maxim trei luni jumate.
Ajutati-o pe Sonia
Sofía (2ian2007) 
24s+ (DPN 18mai2008)
Ana68 spune:
'Neata fete dragi,
Aelita draga...pai Luana e praslea si e cam favorizata...primeste de la toti cate ceva.Alex,ce sa zic?primeste si el,dar nu ca Luana.
Sambata a fost olimpiada de mate,faza locala si a castigat premiul 3.A muncit vreo 4 zile foarte mult...acuma va munci in continuare,caci urmeaza faza judeteana.Sa vedem ce-o face.
Cam asta cu noi.
Va pup si va doresc o saptamana cat mai buna!
violeta69 spune:
Ana,pupam baiat destept si ambitios 
bafta multa la faza judeteana!!!
Aelita,mihnea invata, dar mai in ritmul lui....si nu e deloc atent!
si bineanteles ca nu vrea,ca daca i-a zis taica-su ca s-a terminat cu telefonul imediat stia sa citeasca ![]()
mai avem o saptamana si o sa avem vacanta...
doar 1 saptamana dar tot e ceva....
sa aveti o saptamana frumoasa,
va pup pe toate,
Vio,mamica lui Mihnea
aelita spune:
ANA-ii tinem pumnii lui Alex !!! sa faca bine la olimpiada !
VIO-uraaa,intra baiatul in vacanta!!
Ajutati-o pe Sonia
Sofía (2ian2007) 
24s+ (DPN 18mai2008)
violeta69 spune:
daaaa
el asteapta sau nu vacanta,da' eu deja nu mai pot 
asa clasa I-a n-am facut nici cand eram eu ....
sa ma vedeti ce litere frumoase fac
si ce bine scriu pe rand si subrand si ce- mai fi....
scocotesc perfect!
ce sa mai iau premiul I cu felicitari....
da' nu mai pot 
o sa ajung sa ma urc pe pereti!!!!
cand il aud pe fi-meu ca nu stiu eu sa citesc ca el a zis bine pocneste ceva pe undeva ![]()
degaba incerc sa-l conving ca eu am mai facut vreo 20 si ceva de clase ca nu tine
eu nu stiu si gata 
in fine,trecem noi si de calsa I-a....
ana ,dana stiu !!!
aelita mai are putin
acum trec ani,si daca o da Dumnezeu sa fim sanatoase si tot pe-aici o sa ne povesteasca....
pe unde mai umblati fetelor???
Vio,mamica lui Mihnea
slimatei spune:
iertare
ca nu prea am reusit sa intram...ne-m mai obisnuiy cu noua formula..dar timpul pt. mine s-a scurtat tare..asa ca ma adaptez un pic mai greu din pct. asta de vdere...sper sa pot trece mai des...
avem foto noi..la "lunita"
va
pe toate...o zi buna 
avem o lunita ...
Stefania X2 ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.