FETELE FANTASTICE (11)

FETELE FANTASTICE (11) | Autor: violeta69

Link direct la acest mesaj

uite ca de data asta i-am luat-o inainte lui nanami
ce sa-i fac daca e absenta....

asa ca,fetele....deschidem cap 11....
sa fim sanatoare,frumoase,iubite si sa ne traiasca ce avem pe langa casa(in functie de dotari )

edit:nu stiu cum sa introduc capitolele anterioare
ma mai uit...

si totusi viata nu e asa cum o credeam (1) (2)

si asa am devenit FETELE FANTASTICE (3)(4)
(5)(6)(7)
(8)(9)(10)

arinna,multumesc

LISTA FANTASTICELOR

Aelita

Alexmona(?)
Amura(?)

Andaua
Ana68

Anderra(?)

Arinna(17 iulie)

Bblusha(?)

Cicina

Dandush( 21 Nov. 1977)

Davidutza(?)
Diego(?)

Elas(?)
Fleur-de-lis (?)

Iliuta (03.Iunie 1979)
Ixxi(?)

Iuliana 2007

Japsoledad (?)

Madyn (06 decembrie 1974)(?)

Nanami (3 martie 1977)(?)

Puf13 (31 august 1976 )
Slimatei(26 decembrie)
Violeta69 (17 sept )

(?) *** disparuta

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Vioooooooo.....nu tre'a sa corectezi mey....ca poate Doamne ajuta! ti-a iesit porimbelu' din tastaura si in toamna poate va chem la Timisoara sa facem un chef monstru de casa noua.....Ufa!
Ca nu v-am zis,da' s-a terminat procesul de la Constanta...Vio,cred ca iti amintesti...si am iesit in castig...a pierdut nemernicul ala si chiar azi am trimis bani la cumnatelu' sa inceapa sa faca cadastrul si intabularea ca sa maritam hardugaia aia o data,sa impartim banutu' si sa-mi iau si eu,iaca...un cotet colea,bash si la marginea orasului,cu oleaca de curticica si musai liniste....sa stiu ca-i al meu si nu mai stau la mana altuia....Hai te pup si corecteaza la loc corectura,ca sa fie in ceas bun pentru mine si ai mei!

Hai ca am copiat si aici ce am postat la cap.10....ca sa citesti cu atentiune

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Ana.......oooo,da,sigur citesc cu f mare atentie sisigur ca imi amintesc

da' vezi mai ce premonitioasa sunt?!
sa nu ma deochi!!!
da,asa e, sa corestez la loc
ANA SPOR LA LUCRU LA VILA!!!!

venim si noi la petrecere

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Vio,saru-mana si cand 'oi fi propetara de cotetz stil vila....va anunt si va astept negresit!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Ana,stai sa termin yo cu examenu' asta ...sa vezi ce de sfaturi o sa-ti dau...ca ma pricep

acu' ma enerveaza o figura ca nu se poate copia decat pe jumatate si nu o mai fac din nou nici daca

Mergi la inceput

Aelta,imi dai voie sa-i trimit Anei doua poze cu Sofiutza?!

ce mai faci? ca ne e dor de tine

Mergi la inceput

mai,ma lasati singura aici?!
uite cata ameteala pe capul meu!!!
pe ana o fac cu casa....ba nu ,cu vila
pe arinna o ratez,ca o vad ana
si pe gremiln nu o vad de nici un fel....decat dupa vreo 3 citiri
clar am ceva

nu va suparati pe mine
cicina,sper ca maine sa nu uit sa te sun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Vio, stai linistita,Gremlin este noua si mesajele ei sunt moderate, ca ale tuturor incepatorilor, ajung mai greu...Nu este nici ea obisnuita cu forumul asa ca am pus un link la cap trecut sa ne gaseasca aici....

Gremlin - ba te incadrezi foarte bine la "fantastice".Tre frumos nume are fetitza, Ada!Asa imi imaginam si eu mai demult ca i-as pune nume...Pacat ca mesajele tale ajunc un picutz cu intarziere si nu le vedem imediat;in plus,se si intercaleaza acolo unde ar fi trebuit sa apara de la inceput si trec uneori neobservate sau le vedem intamplator.Las' ca trece si asta!S-a nimerit sa scrii tocmai la sfarsitul capitolului precedent asa ca redau eu mesajul tau aici...

Va salut, va salut! Multumesc Arinna ca m-ai adus aici.
Despre mine, pe scurt: nu sunt deloc fantastica, dar as vrea, de ce sa nu recunosc? Fantastica e fetita mea, ADA.Are doi ani si doua luni. Vorbeste foarte bine la varsta ei. Canta vreo 4 cantecele si stie vreo 5-6 poezioare. E tare tare vesela, aproape tot timpul dar, cand ma vede nervoasa devine si ea la fel... De-aia ma gandesc ca noi, parintii suntem de vina... La orice. Ei, copiii, n-au cum sa fie rai, sunt "prea minunati"...
Despre mine, in imagini: am fost in "tinerete", acum m-am lasat de toate... Glumesc! Ca nu m-am chiar lasat... Sunt si mai plina de viata de cand o am pe Ada, doar ca nu prea mai am timp. Si nici prieteni... Ca daca n-ai timp de ei, la revedere! Nu e nimeni de vina, doar zilele astea care sunt din ce in ce mai scurte...
N-o sa am timp niciodata sa citesc tot ce ati scris pana acum...

Normal ca nu ai timp sa citesti ce s-a scris, sunt atatea pagini si capitole -eu am citit la un moment dat din urma si fetele chiar sunt "fantastice"...Pacat ca multe dintre ele nu mai au timp sa intre...

Ana, multumesc pentru urari si felicitari pentru vestea cea mare !

Cicina,ce faci Pisi in Bucuresti, mai stai in casa ?

Aelita, am vazut pozele, tare scumpa fetitza,nu stiam ca ei si catzelush!Sau era in vizita?

Noi am venit aseara iar la 12,30, n-am dormit pana la 5 cand am luat ceva de somn si m-am trezit la 12.Acum incep iar stransul si dincolo, diseara, curatenie si aranjat iar sambata mutam tot.Noroc ca deja am dus lucrurile din bucatarie si ce emai sensibil prin casa...si asta dupa masa pe la 5 9 facem o ora pana acolo, dupa serviciul sotului )Asa ca va dati seama cum suntem.Sper sa pot intra si maine ca vineri desfiintez tot si probabil pe Duminica o sa avem net, sau luni...

Va pup si va doresc....o seara placuta - la mine e 1-devreme.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Vio, poate te ajut eu, da "reply with quote" pe ce scriu eu aici si copiaza treba asta cu capitolele la postarea ta de sus - adica capitolele precedente, asa le-am luat eu de la Nanami de la cap vechi si l-am adaugat si pe cel cu nr 10.

si totusi viata nu e asa cum o credeam (1) (2)

si asa am devenit FETELE FANTASTICE (3)(4)
(5)(6)(7)
(8)(9)(10)

-ul Fetelor Fantastice

Mergi la inceput

arinna,multumesc
va mai scriu maine....azi sunt f obosita.
am reusit sa-mi definitivez referatul,insa tb sa mai fac si expunerea in PP.
sa mai corectez si sa invat ce tb sa spun...
acum am facut si mancare pt copil,snitele,salata,am papat si mergem la somnic,

pupici multi si noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Vio, poate dai si de Pufulet sa mai iasa din gaoace sa vina maine, vezi sa nu uiti.
Arinna, pai mai traiesti? Asta inseamna ca te-ai acomodat de ai stat tu chitic acolo.Io mai stau pana duminica, dar tare repede trece timpul asta si parca am facut juma din ceea ce mi-am propus.
Bun venit intre noi, Grem, sper ca ai sa te simti bine.
Ana, casa , vila cotetz, bun ce-o fi, cu draga inima am sa vin pe la voi. I-am aratat pozele fratelui meu( de altfel sant o impostoare la calc lui)care e fan Mitshubishi i-a placut de voi ca aveti pe Toyo, mai frate oamenii astia e bolnavi cu creierii pentru masini, nu-i mai intereseaza nimic.
Gata, ca ma intrec cu gluma si mi-e somn si maine iar am o zi intensa.
Vio, sa ma anunti din timp ca acolo unde ai zis tu e o zona cu foarte multe masini, trebuie sa trec podul Grant .

Mergi la inceput