FETELE FANTASTICE (11)
Raspunsuri - Pagina 2
aelita spune:
fetelor..
ramasesem doar trei care scriam: eu,Cicina si Violeta.
acum ,in lipsa mea,vad ca ati mai aparut...
Ana- vad ca ai castigat procesul ala de care ne povesteai de mult,si vreau sa te felicit !
Ma bucur ca v-ati distrat misto in excursie !poxili sunt misto ! s-ameritat,sa stii,efortul !!!
Gremlin- bine ai venit intre noi !!!! 
sa iti traiasca Ada,sa creasca mare ,frumoasa si sanatoasa,sa te bucuri de ea !
arinna-felicitari pt casa noua!!! e greu,stiu cum e sa stai o perioada indoua case(plata merge la amandoua-chiria veche plus ipoteca noua ) si renovareaaaa uf....dar si cand trece,simti ca te-ai nascut din nou! cel putin pt mine o casa inseamna liniste.
Sa fie intr-un ceas bun!
catelusul era in vizita,e al mamei ![]()
violeta NORMAL ,trimite-i si Anei poze de la mine !eu nu am adresa ei sa ii fi trimis.intre noi se poate circula de voie !! hihi
ce facusi cu examenu??
cicina ,esti in tara ????
Noi suntem bine,nimic nou ,oboseala cu copilul,dar si satisfactii.asteptam vacanta sa ne tolanim in trei ,asa fara griji.
va spuneam de fetita care a caszut de la etajul trei, pe ciment.
iese pe-afara intr-un carut,are gambele in ghips,zambitoare toata,cu o strungareata si doua codite si-un par negru taiat rotund,e scumpa foc !
are pe ghips tot felul de semnaturi,i-au scris toti cate ceva,e rasfatata cartierului ,toata lumea o pupa si o iubeste !
campioana !
piciorusele le are doar in ghips,fara operatie,deci nu a fost fractura complicata.se va rezolva asa.
S.
Ana68 spune:
Aelita....mie nu-mi vine sa cred ce citesc ca scri tu...si iarta-ma pentru ignoranta,ca eu nu stiam ce s-a intamplat cu Sofiuta...Doamne Dumnezeule....iertare ca intreb,dar e cumva o gluma?sau nu?!....Zau ma buseste plansul...nu stiu ce sa cred si ce sa zic....si azi dimineata am vazut pozele Sofiei,pe care mi le-a trimis Vio si mi-am facut ziua atat de frumoasa uitandu-ma la ingerasul ala frumos de printesa al vostru....Of,of,of!Ma gandesc si nu stiu cum sa zic...Doamne -ajuta! pentru Sofia sa se faca bine cat mai repede si sa ne scrii ca micuta voastra nu mai are piciorusele in ghips!
Multumesc de felicitari...sper sa fie si la noi tot raul spre bine si poate resusim anul asta sa avem si noi casuta noastra....cine stie?!Numai de bine va doresc!
Cicinelu'....pai se stie,bre....ca japonezele is cele mai fiabile masinute....duc la tavaleala...Noi i-am facut la Toyo si testul off road si a mers,draga de ea....de si noi ne-am minunat si asa emotionata am fost ca ne-a carat prin toate coclaurile ca i-am multumit si i-am pupat volanul...si cred ca inca nu am luat-o razna...Pai sigur,cand ai drum la Timisoara,sa ne intalnim sa ne vedem...
Vio....cum merge cu invatatul?!Lasa,ca mult a fost,putinel a ramas si vine si vacanta aia o data....Sniteluse...iam-iam...mi-ai facut pofta.Cred ca trantesc si eu o tura de snitele saptamana viitoare,ca azi plecam la Medias si venim duminica seara.Sa ai spor la invatat si examen...!
Spun si eu pentru Gremlin bun venit aici si o asteptam la o barfa intre noi fetele...
Arinna...sa inteleg ca sambata,adica maine,terminati santierul?!Ce bine,ca va linistiti si voi,in sfarsit....Spor la treaba!
No,fetelor,va pup si va doresc numai bine.Va zic de acum weekend cum va doriti si cat mai bun ,ca poate uit pana la ora 14 cand plec....
Sa auzim de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
violeta69 spune:
Ana,nu e vorba despre fetitza Aelitei....e o alta fetitza cam de 5 ani,care sta in acelasi bloc cu ei!!
Doamne fereste!!!
Sofia e prea micuta ca sa se catzere pe geam....
de asta e bine sa avem grija de astia mici ca nici cand sunt mai amricei nu poti sa pui baza in ei....
Mihnea si acum se apleaca pe geam si zice ca sare(asta ca sa ma enerveze pe mine!
)
eu stau bine cu invatatu'....mai repet maine cate ceva si gata...
de luni sunt in vacanta,ma rog de luni dupa ora 12,ca pana atunci e examenul...
weekend placut si 
Vio,mamica de viitor "avionar" 
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
arinna spune:
)Vio - cu placere!Mult succes la examen!!!!!!!
Ana, nu terminam dar macar ne invartim intre ele in casa nu pe drunuri ca suntem rupti, e la 50 km distanta si dupa masa pe la 5-6 mergem acolo si venim noaptea la 1 iar azi trebuie strans tot pentru mutare
Cici, eram ascunsa, fiarta,obosita si nevorbita in engleza
poate de acum o sa mai gasesc si eu cu cine sau un curs mai acatarii-plus studiul individuak, ca n-am mai avut timp deloc.
Aelita, multumesc,
asa e, mai ales multa treaba in ambele case si daca nici nu-s in acelasi oras e teroare........Da, renovarea..mai ales ca o facem noi, de-aia ne chinuim, sa vopsim peretii
Ce catzelus, bun de pupat!( daca ar sta
)
Gremlinutza,te asteptam aici!
Va pup pe toate si o sa lipsesc cateva zile pana ne mutam,. instalam netul si biroul...Weekend placut si numai bine !

violeta69 spune:
arinna,multumesc....ei mai am doua zile si gata,termin....deja ma ia ceva pe la stomac,dar imi trece dupa ce o sa termin ![]()
gata,vazut si cu cicina,voooorbit .....ce pacat ca ne vedem doar o data pe an ![]()
Mihnea s-a cam temut ca-l dau......asta pt cine nu stie,el vrea alta mama (cand se supara,dupa care zice ca a fost o gluma
)si i-am zis ca-l dau cicinei![]()
cicina,drum bun si multi pupici 
ana,aelita ce mai faceti?!
gremlin,nu indraznesti sa vii la noi?!
avem de toate aici,uite 

slimatei spune:
buna!
as putea sa fiu si eu Fantastica ,tare mi-ar place...

![]()
Stefania
18 Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
nu am fost niciodata un manechin& foto cu burtici
violeta69 spune:
Stefania,sigur ca ne bucuram sa vii cu noi...sa fii o fantastica de-a noastra!
si tu esti o fantastica tot de doua ori(ca noi toate...daca nu cumva om fi de mai multe ori
),ca ai si un BB in burtica
...
chiar nu vrei sa stii ce e BB-ul?!
mmmm,eu am murit de curiozitate!!
dar iti dau dreptate,important e sa fie sanatos....
si tu la fel...
fetelor,am terminat
daca pot spune asa,ca eu sunt perfectionista si niciodata nu pot spune ca am terminat,mai gasesc eu ceva de corectat(ca si acum,dar nu mai pot corecta ca nu am imprimanta acasa
...adica am dar nu mai am cartus....nu,nu sa ma impusc,desi
)
am terminat de invata,nu si examenul....ala luni,sa-mi tineti pumnii sa iau FB(ca la celelalte 5 de dinainte
)
sa aveti o seara frumoasa,

diplodocus spune:
FETELOR FANTASTICE, pic si eu ca musca-n lapte la topicul vostru...dar din disperare face omul orice... E vorba despre sotul meu care de 2 luni e in terapie intensiva in urma unui accident rutier...Daca aveti citeva minute, cititi aici
Va multumesc din suflet pentru intelegere 
Luca-Mihnea Cel Voinic
violeta69 spune:
diplodocus,sanatate multa sotului tau!
sa ai incredere in DD ca totul va fi bine 
fetelor va scri si voua ce i-am povestit monicai de la Rahova
azi am fost in Cismigiu cu hidrobicicleta!
am ajuns dimineata(vorba vine!
) pe la 11 si nu era nimeni,ne-am urcat noi hotarati in ea si da-i sa mergem,si da-i si lupta,si da-i si lupta!!!
hidrobicicleta se invartea in cerc....ne-am invartit asa pana m-a apucat nervii si am strigat la un nene de pe mal ca nu merge...
i-am spus: "m-ati vazut pe mine femeie si mi-ati dat-o pe asta stricata ca sa ma chinui cu ea,sa veniti sa ma luati de aici ca nu mai pot ajunge nici la mal"
....
si vine nene cu o barca la noi si zice:"doamna,nu are nimic trage-ti de maneta ca sunteti dezechilibrati(mai mult eu ) si uite ca apoi am invata sa trag de maneta,cand o lua in stanga trageam in dreapta si invers
da' m-am legat de bietul om !!!!![]()
ne-a mai ramas juma de ora de plimbat ![]()
apoi am ascultat fanfara si a fost si o soprana care a cantat super,pe urma am fost la mac.....si apoi acasa la somnic!
a,am uitat,cand eram in hidrobicicleta....Mihnea zice"mami,hai sa mergem si pe langa tasnitoarea din mijlocul lacului sa ne stropeasca putin"
si cand ajungem langa ea,trage asta mic de maneta si o luam exact prin mijlocul tasnitorii....
ne-am facut fleasca de ziceai ca am facut 3,14-3,14 pe noi ![]()
da' ne-am uscat asa in aprox 1 ora![]()

Ana68 spune:
Salut fetelor...
Vio...felicitari de reusita la examen....si bun venit in gashca ultimei fantastice!
Uite ca aseara am venit si noi de la Medias,Marius a avut sambata intalnire de 25 de ani cu colegii de liceu si am mers amandoi...A fost extraordinar de emotionant si de frumos!Eu,care ii vedeam pe oamenii aia prima data in viata mea,am avut niste emotii trimise de Marius catre mine....de am transpirat cot la cot cu el si mi-au dat lacrimile...minunati oameni!
Sunt pe fuga in zona DC,ca maine plec la Tg.Jiu in delegatie si am o groaza de treburi de facut...asa ca va pup pe toate si revin cu vorbe la sfarsit de saptamana...ca n-am putut sa nu intru macar 5 minute sa nu va salut...
Sa auzim numai de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana