FETELE FANTASTICE (11)
Raspunsuri - Pagina 3
gremlin spune:
Pai n-am mai scris, dar m-am gandit la voi, noile mele prietene mele fantastice, facand tot felul de ardei copti, vinete, pui cu smantana si usturoi... Ce v-as fi invitat la noi la masa! Sa barfim un pic, pe viu...
Sa aveti o saptamana ca lumea! (ca lumea din cantecelul lui M. Constantinescu)
aelita spune:
Ana

mii de pupici,nu despre Sofia mea e vorba,am spus eu mai demult despre vecina de la etajul trei,de 5 ani,care a cazut de la balcon,si a venit televiziunea la mine la usa ...Si a fost un miracol ca ,desi a cazut pe ciment,a avut doar piciorusele rupte,dar nu foarte rau.Sta o lunain ghips si e ca noua.
imi cer scuze ca te-am speriat si nu am scris explicit,tu erai in vacanta cand scrisesem si nu ai avut de unde sa stii.
nu am vrut sa te sperii !
si ca sa vedeti cum e cu grija asta sa facem cumva sa nu se lanseze copilasii pe geam,doamne fereste, oamenii astia nu aveau nici uns caun,masa sau altceva ca sa se urce fetita,daca va vine sa credeti a cazut pt ca s-a impins ,cum sa zic,agatata de marginile balconului (balcon inchis si destul de inalta partea aia de jos) si se balansa asa ca sa se inalte,nu stiu cum sa zic,sarea in maini pana a pus pieptul pe pervazul ala ,dar din lansarea aia s-a dus in jos,bine ca nu a cazut in cap,eu banuiesc ca initial asa a cazut,dar s-a rasucit cumva in aer.
Violeta cred ca iti sta inima cand zice Mihnea ca sare,chiar si in gluma.
mie pana acum imi era firca de scaune sau alte obiecte pe care s-ar sui,dar NICIODATA nu m-am gandit ca un copil se poate lansa asa,fara sa fie la inaltime.
ca sa intelegeti,mie imi vine balconul pana la buric,un picmai sus.deci un copil de 5 ani nici nu vede bine afara,si probabil de-asta a sarit asa in sus ca sa poata vedea ...
poate ca daca avea scaun,era destul de marisoara cat sa nu cada...
arinna abia astepti,cred,sa te muti in casa noua,si sa respiri usurata !!!!!
sa ne arati poze !
Violeta:
quote:
Mihnea s-a cam temut ca-l dau......asta pt cine nu stie,el vrea alta mama (cand se supara,dupa care zice ca a fost o gluma)si i-am zis ca-l dau cicinei

hahaaaaaaa moooooooooorsaracul de el !!!! hahaaa nu i-a tihnit intalnirea hahaaaaaaaaa
quote:
"m-ati vazut pe mine femeie si mi-ati dat-o pe asta stricata ca sa ma chinui cu ea,sa veniti sa ma luati de aici ca nu mai pot ajunge nici la mal"....

morrrrrrrrrrrrrr ! parca te vad invartindu-te in cerc,facand valuri,si plina de nervi
v-ati mai facut si fleasca 
stefania,sa ai o sarcina usoara si un bebeb sanatos !
bine ai venit intre noi!
si eu am murit de curiozitate sa stiu ce e bebe,noroc ca mi-au spus repede,pe la 3 lunisi ceva,ca altfel ma instalam la usa lor
Bineinteles ca nu conta ce era pana la urma,dar eu sunt nerabdatoare,voiam sa stiu tot ce se putea sti!!
esti tare daac nu afli
violeta azi e examenul ????????
diplodocus,imi pare nespus de rau de sotul tau,sa ii dea dumnezeu multa putere ,sa lupte pt familia lui ,sa se faca bine si sa vina repede acasa,sanatos !
S.
violeta69 spune:
pai,da aelita,azi a fost examenul....
conform bunului meu obicei
m-au apucat niste dureri de burta de la emotii
...da' le-am rezolvat in vreo 3 reprize
...scuze!!!![]()
intr-un final,am terminat cu FB
cum speram....
profesorii din comisie erau atat de plictisisti si eu nu stiam cum sa termin mai repede....in fine,totul e pana incep,ca dupa aceea stiu eu cum merge cu abureala 
ei,mai am teza finala,dar aia cand oi mai putea.....peste 1 an,doi,nu stiu....
acum ma relaxez,gandesc problema/problemele.....
ma pregatesc de vopsit peretii prin casa,si cred ca incep cu camera noastra,a parintilor,apoi, dupa cum iese.....ma mai gandesc cu ce sa contiunui!
cicinelu ai ajuns acasa?!
cum a fost drumul?!
fetelor,va 
Vio,mamica de viitor "avionar" 
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
slimatei spune:
eu nu vreau sa stiu ca sa nu fiu dezamagita dupa ce imi fac planuri ca e fata/baiat si dupa aia sa ma intoarca ...unul isi face planuri, vise,etc. sunt cazuri cand iti spune ce e si asa este pana la sfarsit ,dar sunt cazuri cand te intoarce si te suceste ba ca e una ba ca e alta....si mai sunt cazuri in care tot timpul sa zica ca e una si cand nasti sa fie alta...si mai bine lasa....ce o vrea Dumnezeu, sanatos sa fie....
oricum mai toti zic ca am curaj ca ei nu au rezistat sa nu afle ce au...
eu va
si va doresc sa fie zilele la fel ca voi... fantastice...
Stefania
18 Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
nu am fost niciodata un manechin& foto cu burtici
cicina spune:
Vio, da mama am ajuns acasa, mi-am intrat din nou in paine, sa nu zic ce-am gasit acasa. Asta frate, daca lipseam mai mult il gaseam agatat de streang sau inotand in miserie. N-a facut nimic, zice de dorul meu.
Noroc totusi ca mi-a udat florile ca nu stiu ce patea daca era una uscata.
Si felicitari pentru FB , ai vazut ca se poate?
Aelita, voi plecati anul asta in vacanta?
Slim, lasa mama bun orice, fata baiat sanatos sa fie, si sa ne pui la curent asa cum a facut Aelita.
Pentru Mihnea cel viteaz ( si vorbaret), Sofia, Alex si Luana pupici multi.
violeta69 spune:
Stefania
,are dreptate cicina...sa ne tii la curent cu evolutia lui BB...ca asa ne-a spus si aelita si are o fantasticutza de toata frumusetea....
asta ca am susutinut-o noi
...am facut galerie aici pe margine 
cicina
,vezi ce se intampla cand sufera un om?!
gasesti multa dezordine si flori udate ![]()
pupici pt toate fetele

arinna spune:
Am trecut sa va pup...
Vio, felicitari pentru FB !
Si noi vopsim singuri si e tare greu, totul dat peste cap, merge greu...
Slimatei, bine te-am regasit si aici !
Aelita, pana la a ma simti bine in casa noua e drum lung
...avem infernal de multa treaba, nici o clipa libera...Suntem foarte obositi si avem de facut mult mai multe lucruri si investitii decat credeam.Schimbari, cumparaturi, vopsit, stat cu lucrurile in mijlocul casei, dormit dintr-o camera in alta...
slimatei spune:
multumesc fetelor de primire..sa fiti sigure ca va tin la curent...280w![]()
sunt bine fizic, bb e bine... sapt. viitoare merg la eco...sper sa fie bine.. psihic imi mai intra fluturasi cu ganduri negre...mi-e frica de bb, ca inca nu misca...am incercat sa le alung, dar daca vad ca nu pleaca: cred ca am sa le omor
(gandurile negre-fluturasii)
multi
la toate fetele!
Stefania
18 Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
nu am fost niciodata un manechin& foto cu burtici
aelita spune:
Violeta BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO pt examen !!
esti TARE! FB !!! BRAVO !
cum faci peretii ? eu am schimbat culorile acum un an,cand am ramas gravida,si tare linistita ma simt in casa.am facut in sufragerie ...da' nu stiu ce culoare sa-ti zic ca e.cam ca piersica,mai spre rosu .aproape aceeasi culoare in dormitor la noi,dar mai "incalzit" cu galben in culoare.si in dormitorul copilului,verde brotac.
si bej pe hol.
deci nu e rosu sa nu poti sa dormi,e asa ca o piersica dulce.![]()
poate-ti dau idei.
sau tu vrei defapt alb?
Stefania,clar ca nu e ceva ce trebuie sa stii neaparat.eu am luat-o ca pe un capriciu,dar bineinteles ca in fatza sanatatii copilului nu sta nimic !!! dar plecand de la ideea ca va fi un copil sanatos-IMPORTANT E SA GANDESTI POZITIV- eu mi-am indeplinit si capriciul asta de a afla din timp ce este,ca sa aiba un nume si sa o strig asa,bineinteles atunci cand am fost sigura ,la un ecograf bun.
ei,si daca pana la urma nu era fata,si iesea baiat,TOT AL MEU ERA![]()
CICINA hahah de dorul tau nu a facut nimic? bine ca nu au murit si florile de dorul tau![]()
Nici eu nu stiu ce o sa fac cu florile,cand plec...
tot caut un sistem de irigatie..ceva cu furtune am auzit..
plecam in Romania vreo 11 zile,nu o sa avem timp nici sa vedem toata lumea,dar pe caldurile alea nu am vrut sa stau mai mult,si cand ne intoarcem,mergem aici la mare.
arinna,dureaza,da,pana pui totulla punct,mai ales daca e si casa mare ! dar e frumos si cand faci planuri,chiar daca esti obosit,aici pun perdea galbena,dincolo covor albastru...nu??
eu as face toata ziua planuri asa 
Mai mult ca mine,e barbatu-meu,pe asta daca l-as lasa ar schimba mereu prin casa ! dar nu oi trai numai ca sa investesc in pereti!
mama era cu invartitul mobilei de pe un perete pe altul,de ma trezeam noaptea in intuneric si dadeam cu capul in zid,ca unde era inainte patul nu mai are acum,unde era usa acum era zid ..si nu stiam unde ma aflu!
acum vine pe la mine si la mobila nu se baga,ca e in asa fel incat nu prea se mai muta..dar in fiecare sambata imi muta florile din balcon.am balconul plin,si ea le muta de colo colo,mereu le gasesc altfel de cum era.o las sa-si faca damblaua la jucarii!
mai,ati vazut tragedia aia din Brazilia,cu avionul ala?? 250 de morti...doamne,sa iti astepti familia la aeroport si la aterizare sa moara toti !!!!
era o femeie,avea doi copii,de 12 si de 17 ani in avion...
va pupacesc pe toate fetele!
S.
violeta69 spune:
Stefy,baga numai ganduri pozitive ![]()
n-ai nici un motiv sa te temi!
te-am vazut/v-am vazut in poze,sunteti tineri,frumosi....
ce motiv sa ai sa te gandesti la rele?
ia,cred ca tie iti trebe o batuta 
sa te temi,daca ai peste 40 de ani,dar nici atunci ......
uite fetele astea dragutze
din show- biz
ce copilasi au!!!
eu nu cred ca m-am temut la fiul meu.....ma gandeam numai sa fie intreg...si era intreg ca s-a vezut la eco.....
pe urma cand era micutz,il urmaream sa vad daca reactioneaz....da' el era hotarat sa stea cuminte,ca stia el ce stia.....
ca dupa ce s-a porint nu s-a mai oprit!!!
ei,asta e,noi sa fim sanatosi...
eu zic ca mai bine unul argintu'viu decat unul care sa nu se miste deloc....daca or mai fi si copii din astia!!![]()
hello,fetele pe unde umblati?