FETELE FANTASTICE (11)
Raspunsuri - Pagina 4
violeta69 spune:
aelita,scriam in acelasi timp....
da,si eu m-am gandit sa fac in fiecare camera cu cate o culoare....
in sufragerie tot asa un rosu,ma gandeam cu un verde....dar,vorba ta,nu rosul acela de ramai cu ochii ca la melc...un rosu mai usor...
la noi in dormitor,probabil ceva spre galben,portocaliu,iar la Mihnea eu ziceam albastru,el vrea verde ca cica-i place culoarea asta!
ce face printesa?
pupici
pt toate fetele
Vio,mamica de viitor "avionar" 
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
puf13 spune:
fetelor sa nu dati voi nici o veste ca va intalniti? [:((], nu aveati niciuna nr meu de tel(emailul) ca-i tot ala de anul trecut, nu l-am schimbat...
bun venit noilor fantastice
acu ies ca m-am suparat pe voi [:((]
votati si soldateii mei:
http://85.9.7.2/recruteaza.php?utilizator=2b275f1c00
cicina spune:
Iaca s-a trezit si Puf, sau mai bine zis a iesit din puf. Pai ce crezi, cat am stat? Eu scrisesem aici, dar tu daca dai mai rar pe aici...Adevarul ca numarul de tel il am, dar nu mi-a dat prin cap sa dau tel, ca primele doua zile am plecat la mare, inca vro doua sa umplu cartela de tel, si iaca aproape era de plecare, ca vineri m-am intalnit ci Vio si duminica am plecat.
Las, data aviatoare.
Vio, unde ai vazut tu pozele fetei, ca eu nu, oricum intaresc ceea ce ai spus, daca e tinerica, sa nu-si faca probleme.
Aelita, eu am luat anul trecut de la Brico, un fel de centralina care se pune la furtun si e cu ceas , dar eu am multe flori si iarba. Tu, poti face faza aia cu sticla de apa cu dop, gaureste dopu si intoarce-o invers si pune in pamantul din ghiveci.
Arinna, important e ca incepi sa te simti acasa, ca dormi pe unde poti pana la terminare e altceva, asa iti ocupi timpul cu ceva.
violeta69 spune:
hai ma Puf,nu te supara 
cicina mi-a tot zis sa te sun si pe tine,insa eu cum eram cu morcovul nu m-am gandit si la mail.....in telefon te-am cautat,dar cum eu mi-am stricat telefonul si am altul nou,nu mai am toate numerele vechi....deci nici pe-al tau!
dar....acu' trece timpul si ne mai vedem...poate chiar mai multe!!!
cicna,am vazut pozele lui Stefi jos de tot,unde scrie cu verde ca nu a fost manechin......da' e mincinoasa,ca e tare frumusica ![]()
arinna,cum merge treaba?!
hai ca mai e putin.......uite te sustinem si noi de aici
ce face gremlin?!
s-a suparat definitiv?
aelita,multumesc.....am uitat sa zic ieri 
pupici printesei 
ana,gata cu delegatia,ca ne e dor de tine......
va zic de pe acum weekend frumos

aelita spune:
cicina,cicina,tu ai cumparat sistemul ala pt gradina,adica da cu apa peste tot,pe sus... Eu le am in balcon,deci imitrebuie apa doar in ghivece![]()
mi-a zis si mama treaba cu sticla intoarsa...dar o functiona? teoretic,da...dar sa nu le gasesc moarte!
nu ca ar fi cine stei ce flori,dar mi-e mila de ele sa moara asa fara apa...
DAR IMI TREBUIE O BASCULANTA DE STICLE GOALE !am fo' treijj de ghivece.
violeta fa-i baiatului verde,daca verde ii place.stie el ce stie: SOFIA ARE VERDE IN CAMERA EI.BROTAC !
si cica in combinatie cu galben stimuleaza mintile lor si asa luminate![]()
ve pupesc !
S.
puf13 spune:
fetelor hai ca respir si eu un pik alaturi de voi,
mi-a trecut supararea dar tot de-andoaselea imi merge...
speram si eu sa am macar o saptamana libera in vara asta sa ma relaxez si eu pe plaja, dar dupa cate vad nu o sa am norocul asta...
din 2 angajati cati aveam la un moment dat (si mergea bine treaba, ca aveam timp sa respir, in 4 era perfect) am ramas iar doar eu cu māndrul.
Unul din ei si-a luxat glezna, e in gips de vreo luna, iar altul a dat cu capul de asfalt si e in medical de vreo 3 sapt, pe perioada nedeterminata pana se repara. Acum am angajat inca un tip ca sofer deja defect, macar sa nu se mai strice la noi. Fetelor daca aveti dusmani dati-mi de veste ca-i angajez si-n 2-3 luni se strica.
Vroiam si eu sa va dau vesti bune, dar se pare ca s-au terminat inainte sa ajunga si la mine.
Cicina la anul esti datoare de intalneala cu mine ca altfel nu mai vorbesc tot anul urmator cu tine si tu vio la fel.
Aelita ce face printesa noastra?
Ana frumooooasaaa excursia, mai ca am salivat si eu, numai ca eu acu merg in excursie acasa ca ajung o data la 2 zile, pana la o excursiea de genul celei pe care ai facut-o tu nu pot decat sa visez.
Visez pana si la un amarat de weekend la mare, orice numai sa plec din Bucuresti.
Plus caldura asta care ma omoara de cate ori am comenzi de livrat...
Va pupicesc pe toate si sper sa intru mai des. Macar la voi sa-mi vars oful.
votati si soldateii mei:
http://85.9.7.2/recruteaza.php?utilizator=2b275f1c00
violeta69 spune:
ei,bravo puf....
sa stii ca eu aveam vreo 2-3 dusmani si i-as fi dat cu placere,da' acum nu stiu daca ei au incredre in mine ![]()
mai lasa si tu lacatul pe usa o saptamana si zboara la mare,daca asta va doriti....
pai cat o sa rezistati in ritmul asta?!
zic eu de colo
cu caldura,nu stiu cum o sa mai fie,oricum e groaznic....si am auzit sa vor fi 5 ani din astia.....
dupa aceea o mai fi ceva?!
va 

aelita spune:
puf,nu cred ca e bine in pielea ta..dar lasa-ma sa ma raz si eu ,ca ma amuza chestia ca toti se strica la tine acolo
S.
slimatei spune:
fetelor va
zilele astea am umblat un pic fleaura ca sa scap de gargauni..cei drept sunt frantam, dar parca sunt mai implinita..
vio, eu ma ingrijorez, pt. nu prea puteam tine sarcinele, anul trecut deja am pierdut una....si acum am avut cateva probleme si ......si nu vreau sa va mai intristez, caci voi sunteti fantastice si nu meritati!
Stefania
18 Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
nu am fost niciodata un manechin& foto cu burtici
slimatei spune:
quote:
Originally posted by violeta69
....
cicna,am vazut pozele lui Stefi jos de tot,unde scrie cu verde ca nu a fost manechin......da' e mincinoasa,ca e tare frumusica
.....
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*![]()
![]()

defapt ma refeream la inaltime
Stefania
18 Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
nu am fost niciodata un manechin& foto cu burtici