FETELE FANTASTICE (11)
Raspunsuri - Pagina 5
violeta69 spune:
Stefi,nu ne intristam de loc daca ne povestesti ceea ce simti tu...
ce tu nu esti de-a noastra?!
eu zic sa gandesti pozitiv,ca BB o sa fie bine si pana la termen....
cum suporti caldurile astea?
noi am fost la wather parck,si au stat copii astia numai in apa aproape 6 ore....
e frumos acolo,macar ca in alta parte in Bucuresti nu ai unde sa te bagi sa mai scapi de caldura!
in afara de faptul ca e cam mult clor in apa,restule bine....a,si e destul de scump...iar ceea ce te termina sunt bauturile,ca a trebuit sa tot cumparam....
nu-s prea scumpe,de ex o sticla de apa la 500ml costa 3 lei,dar adunate asa...cu totul pt 2 persoane se face de 100 lei(1 mil vechi)
si noi inca nu am mancat,ca eu vreau sa fiu ...manechin
(mai am timp,nu?!).....
va
si sa aevti o saptamana frumoasa
Vio,mamica de viitor "avionar" 
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
cicina spune:
Aha, acum am vazut si eu pozele lui Stefy. Scumpici amandoi , mai ales ca asteapta er puppo, ca la voi acolo.
Vio, si eu m-am convins ca e mai bine sa locuiesti in It decat in Buc, mai ales din experienta din Moghioros ca e loc pentru copii de 0,5 mp. Adica spatii de joaca f putine, si unde zici tu ca e aia cu piscinele? Un milion? Pai da, ce sa mai zic, Puf, munceste mama ca viata-i scumpa.
Glumesc, fa o pauza si fugi la Costinesti.
Aelita, mai e un sistem de udat flori, ghivece asa cum ai tu, un fel de centrala, tot cu ceas, adica un fel de recipient cu multefurtune pe care le poti pune in fiecare ghiveci, si ti le uda la tim regulat, atat cat sa nu se usuce.
Gata, ma duc ca am treaba, eu comand, eu execut, va pup, o saptaman frumoasa si banoasa, ca altfel vad ca nu mai e trait.
Ana68 spune:
Hello,hello,hello....si de la mine...Primiti oaia ratacita inapoi in gashca...?!
Iertaciune de absenta,da' am lipsit motivat,asa ca nu se pune...
Ok,ok!Ia sa vedem...
Zicem la Slim "welcome" in grup,daca nu cumva am mai spus o data...si ii doresc si eu o sarcina usoara,nastere asemeni si o rog io,din tot sufletelul meu de nebunatica ce mi-s,sa shada linistita,ca bebelica stie el ce are de facut in burtica,isi urmeaza cursul firesc lasat de Mama Natura pe pamant...![]()
Vio,cu intarziere spun si eu bravo si felicitari pentru FRB-ul de la examen...si ca ai trecut cu bine si de asta.Bay,chestia cu crampele si restul tacamului in conditii de stres maxim...ceapa ei de treaba!...si eu o patesc si ma apuca sa si flatulez,iti dai tu seama...si cum ma abtin din pudoare...zici ca e razboi atomic in matzele mele...Nashpa rau,ce mai?!No,cand mereti la mare?Ca acusica sunteti in vacanta si cred ca Mihnea e nerabdator sa ajunga la o balaceala pe cinste...?!![]()
Aelita,ce ma bucur ca nu Sofiuta e protagonista aventurii...uf!Imi pare rau de micuta cu problema-intre noi fie vorba,eu cred ca o luam razna si as fi uitat sa cobor pe scari,o luam dupa copil peste balcon in jos...Doamne ajuta sa isi revina copila si sa fie bine cu ea!
Arinna...haide may,ca ajungeti voi si la capatul problemelor...ca incet-incet s-a creeat comunismul si-apoi cine va face stauie pe centru daca terminati curatenia intr-o zi sau o luna?!
Sa fiti voi sanatosi!
Cicinelu'....bine ai revenit acasa si spor la curatenie.May,da' rau mai sufera fratele tau dupa tine...vorba ta,noroc ca nu a uitat sa ude floricelele...![]()
Puf,hai ca si la tine e cu aventura...Si-a revenit angajatul cu glezna?Vacanta a fost super,intradevar si vrem sa facem un mic repetir in august,ca in 6 august intram in concediu iara si tragem o fuguta la Paltinis si-apoi acasa,la Constanta vreo 3 zile....profitam,ce sa facem?Ca acusica la batranete au inceput sa ne vina si noua apele la moara si ...profitam din plin...Ia-ti si tu vacanta,macar 5 zile...ca esti om,nu robot!![]()
Sa stiti ca nu am citit cu maximum de atentie tot ce ati scris,asa....mai pe sarite...![]()
In delegatie am plecat marti dimineata si am revenit vineri seara in Timisoara.Am prins maximul caniculei pe coclaurile patriei,undeva in cariera de carbuni,pe la Matasari,daca ati auzit de localitatea asta.Cea mai grozava aventura pe care am avut-o a fost cand m-am catzarat la cota 92,pe cazanul nr.4,la complexul energetic Turceni,sa masor un repetor...Fetelor,nu stiu cum sa va explic caldura de acolo...pur si simplu cred ca in iad e ca la Polul Nord,fata de unde am fost.In termocentrala sunt lejer 50-55 de grade si am traversat-o ca sa ajung la lift...cred ca am mers cam 20 de minute prin ea,apoi in lift cu cat urcam mai sus cu atat era mai fierbinte si am ajuns undeva la 80 de grade Celsius...pe unde m-am catarat...erau 60 de grade.Cand am ajuns inapoi la sol imi venea sa pup cimentul de la intrarea in termocentrala,ca sus acolo fiind m-am gandit ca pana aici mi-a fost si i-am vazut pe cei dragi trecand prin fata ochilor...Ce sa va spun?Aventura curata!Si dupa ce am masurat colea la aproape 100 de metrii deasupra pamantului,am mers la alt masurat...ca o duamna ce eram,cu sandalute albe si haine deschide la culoare(care erau deja negre dupa aventura cu cazanul) si m-am cocotat pe ditamai dealu,pe o cararuie nu mai lata de 20 cm,in dreapta peretele si in stanga haul...si imi fugeau sandalele pe prafalau de ziceai ca fac sky...Da' mi-am facut treaba...sper s-o fi facut si bine.![]()
Ca sa vedeti unde m-am cocotzat,priviti
aici si cladirea aia care e inconjurata cu cercul rosu,ala e cazanul 4.Pe el sus de tot am fost.
No,dragelor....va pup si mai vorbit!Pana una alta sa aveti o saptamana excelenta ,o zi foarte buna si sa auzim numai de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
slimatei spune:
Ana multumesc!
cicina
![]()
vio
cam greu cu caldurile...
fetelor chiar vroiam sa va intreb; poate este cineva care ma poate lamuri. Voi credeti ca bb simt caldura ? sau ei simt ca noi ne sufocam de cald si le transmite starea de asta ...saracutii...eu una asa cred... spre exemplu ieri am fost la cumparaturi.. pe langa faptul ca nu am gasit nimic...am avut o stare foare rea de oboseala, nervi si
, cred ca de la caldura, nu eram nici umflata, nici burticul incordat, ci doar niste impinsaturi si intepaturi prin burtici...credeti ca era bb? ii transmiteam starea?...
oare asa se simte cand se misca ?dar asa de tare?
Azi -noapte nu am dormit toata noptea ca lumea..transpiram si mi-era o sete incontinuu...ma trezeam din ora in ora sa merg la baie si sa beau apa...si am mai simtit ca nu puteam sa dorm in anumite pozitii..caci ma intepa sau imi dadea impinsaturi ca un fel de jena, sau ca o durere..cum imi schimbam pozitia inceta...
imi puteti spune:Era bb?
azi dimineata tb sa merg sa-mi fac analizele si asa ce m-ai aveam niste intepaturi jos dar simtam ca si cum ar fi in uter jos..si aveam o frica... credeam ca sunt tot contractii caci eu inca nu am reusit sa aflu cum sunt aceste contractii...doar ca nu erau regulate ..erau niste intepaturi si atat...
de frica mi-am propus sa nu mai merg nicaieri azi ca si asa m-am obosit destul ieri si voi merge maine...
si am decis sa ma odihnesc si decand stau linistita si nu ma mai gandesc aiurea, vad ca s-au linistit apele...nu mai e nimic...
e totul ok, sau bb se face simtit?
Stefania
20 nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine....
Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu am fost niciodata un manechin & foto cu burtici
violeta69 spune:
Stefy,ai grija cu BB...sa nu sufere si el datorita faptului ca tie nu-ti e bine!
tb sa te hidratezi corespunzator...eventual incearca sa pleci pe zilele astea de canicula undeva unde e mai racoare!
insa nu cred ca lui BB ii e cald,ca temp se regleaza in interior....
nu ma pricep sa explic prea bine...dar ideea e ca tb sa-ti fie tie bine!
ana,mai ce nebunie si pe tine la 80 de grade!
auzi da'cum naiba de nu ati murit acolo?!
eu zic ca tb sa va faca niste teste ceva inainte,daca erai suferinda cu inima?!
stai ca nu am inteles cum e cu "in iad e ca la polul nord!"...si acolo la 80 de grade inseamna ca erai in largul tau!!![]()
ma Ana,draga,te-a cam luat ameteala ....
si tu auzi ,sa te imbraci in alb ca la dineu...sau,ma rog, supeu
din astea ![]()
noi nu am plecat inca in vacanta,ce credeai?
trebuie sa suportam intai caldura asta din Bucuresti si pe urma sa simtim si noi ce inseamna vacanta adevarata!
abia in toamna mergem,la bulgari....i-am spus lui Mihnea ca mergem la nisipurile de aur si el se pregateste sa faca castele din aur!!! ![]()
cicnelu,aia cu piscinele e taman la Otopeni!!!
nu e cine stie ce de mare,insa daca alta nu e....
eu imi imaginam ceva urias,dar daca te uiti de sus asa....nu pare o imensitate!
Oricum e mult mai bine decat in alte parti!
dar ce te faci cu atata clor?!
ca Mihnea avea ochii rosii si azi dimineata....acum parca i-a mai trecut!!
mai bine venim in Italia,ce zici mamica cicna?!
ne primesti? ![]()
pe langa tine asa,nu la tine...direct!!!
ca suntem cuminti,ai vazut!!! ![]()
va pup....
stefy,ai grija cu BB ...si nu te mai stresa de nici un fel.....
suntem aici,iti tinem pumnii 

Ana68 spune:
Stefania...ia citeste ce ai scris mai sus si eu mi-am permis sa te citez...eee?Cum este?
Nici eu nu ma pricep foarte bine sa raspund la intrebarile tale,insa poti cauta despre ceea ce te framanta pe internet,sunt o mie si una de site-uri despre sarcina si nastere,nu mai departe chiar aici pe DC.Parerea mea este ca te agiti prea mult si iti faci griji degeaba.Atat timp cat esti o femeie sanatoasa,sarcina e in termen si nu ai alte probleme deosebite care sa necesite vreun tratament deosebit....si atat timp cat medicul nu ti-a spus nimic care sa te alarmeze...cred ca cel mai bun lucru este sa te bucuri de miracolul care creste in burtica ta si de starea de frumusete din tine.Gandeste-te cat de deosebita esti acum si cat de deosebita vei deveni o data cu cresterea burticutei...cum vei radia si vei sclipi fara sa vrei...Atat timp cat tu esti linistita si bebe este linistit,cand tu esti agitata si bebe se agita,ii transmiti starea ta...relaxeaza-te si incearca sa fi cat mai calma si,daca este posibil,asa cum ti-a sugerat si Vio...incearca sa evadezi undeva mai la racoarea unei paduri sau mal de rau,lac,mare....![]()
Pupicei si nu-ti mai face griji ...
Vio,pai draga mea cine crezi ca stia ce ma asteapta,ca eu in nici un caz nu stiam prin ce voi trece
...asa ca deh! m-am imbracat si eu elegant,ca un organ de control ce ma aflam...nici prin cel mai intunecat coltisor al mintii mele nu imi trecea ce ma asteapta...![]()
Chestia cu iadul si polul...faceam asa o comparatie ca sa va imaginati ce caldura am suportat trecand pe la cazanul ala,in care ardea carbunele la 1800 grade Celsius...ma ardeau si cerceii in urechi si lantisorul de la gat si bratara de pe mana si cum m-am apucat sa ma tin de balustrada scarii sa urc...mi-am lasat pe ea o parte din pielea palmelor...si zau ca m-a luat ameteala acolo sus...pe bune ma gandeam ca nu mai ajung intreaga jos...si imi povesteau barbatii aia doi care au mers cu noi si lucreaza acolo,ca sunt zile cand urca sus acolo de cate 6 ori pe zi...Nu stiu ce as fi facut cu inimioara mea de sufeream de ceva,in schimb colegul meu,care a fost si el sus impreuna cu mine si care are ceva probleme cu inima....nu stiu cum a avut curajul sa urce...era alb ca varul la fata si o secunda mi-a trecut prin cap ca da in colaps,dar s-a tinut bine pentru problema lui si la varsta de aproape 60 cat are...Ma rog,de murit n-am murit,am facut-o si p-asta,ce stiu cu cetitudine este ca a fost prima si ultima data in viata mea cand m-am coctzat undeva asa...![]()
Aaaaaaa....mereti la bulgari????Super!hai ca e simpatic foc Mihnea cu castelele de aur...sa fie sanatos si sa-i ajute Dumnezeu(si voua) sa aveti o vacanta frumoasa...!
Pupici!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
slimatei spune:
multi,multi
caci voi chiar sunteti...
va doresc numai bine!
Stefania
20 nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine....
nu am fost niciodata un manechin & foto cu burtici
violeta69 spune:
Stefy,esti mai bine?!
cum e BB?!
ai fost la medic?!

cicina spune:
Vio, te astept mama cand vrei pe la mine, nu in vecini, dar nu mai speria copilul ca schimba mama ca se uita la mine cam chioras, nu stia ce sa creada.
Ana, pai Organ de control esti tu de te urci pe cladiri? Esti ruda cu omu' paianjen?
Stefy, stai linistita mama, nu te stresa, citeste ceva, sau da o fuga pana la Ostia, sa-ti bagi picioarele in apa.
Am o saptamana grea, ne-am apucat de refacut terasa si putem lucra numai dupa 6 seara ca ne coacem de caldura. M-am saturat deja de miros de carton catramat, dar numai cu gandul ca apoi voi sta cu cracii in sus la soare imi trece.
Va pup si mai scriu.
violeta69 spune:
quote:
Originally posted by cicina
Vio, te astept mama cand vrei pe la mine, nu in vecini, dar nu mai speria copilul ca schimba mama ca se uita la mine cam chioras, nu stia ce sa creada.Ana, pai Organ de control esti tu de te urci pe cladiri? Esti ruda cu omu' paianjen?
Stefy, stai linistita mama, nu te stresa, citeste ceva, sau da o fuga pana la Ostia, sa-ti bagi picioarele in apa.
Am o saptamana grea, ne-am apucat de refacut terasa si putem lucra numai dupa 6 seara ca ne coacem de caldura. M-am saturat deja de miros de carton catramat, dar numai cu gandul ca apoi voi sta cu cracii in sus la soare imi trece.
Va pup si mai scriu.
"Nessuno e cosi ricco da poterne fare a meno di un sorriso"
Cicina
cicina,pai el vrea alta mama
ti-am zis,cand e suparat imi zice ca vrea o mama mai buna care sa nu-i dea sa mamance atata
de asta i-am zis ca-l dau la tine,ca tu esti buna si-i faci toate poftele...poate...sa vada si el
glumesc,el stie ca nu-l dau la nimeni,stie ca-l iubesc,dar ma mai necajeste asa din cand in cand....e un fel de Gica- contra!!!
spor la terasa.....sa-ti pui si piscina cand termini,daca nu ai loc e buna si una mica din plastic....
va pup fetelor si o zi buna