FETELE FANTASTICE (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Hello la fete.....ce mai faceti?Pe unde umblati?Ca eu va doresc o zi excelenta si va pup!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

vio...eu as fi vrut sa vb si aici da daca fetele's in vacanta...eu astept sa vina ..pana nu merg eu....
plec la piscina..sa ma racoresc...ca nu mai pot....30°in casa...

Stefania20 nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine....
Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu am fost niciodata un manechin & foto cu burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Buna fetelor fantastice.
Ma primiti si pe mine printre voi?

Cat o sa ne mai tina caldura asta ca ma innebuneste.
Slimatei ce bine e de tine ca te duci la piscina,ah ce m-as balaci si eu.

Azi fetita mea a facut 4 luni si ma bucur asa de mult,creste...
Toata ziua o pupacesc de drag,e scumpita rau mai ale scand rade la mine.
Ah ce ma mai laud,scuze...

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna Iuliana ,bine ai venit in clubul fetelor fantastice!!!
pt bebelina cea mica....si la multe lunisoare si multi anisori!!!

cum o cheama?!
mai avem aici o printesa mica ,a lui aelita...si o cheama Sofia si a lui Ana aleaca mai maricica ,Luana....
mai sunt celelalte fete (cu fetele lor....aaaa si baietii )care vaz ca au o vacantaaaaaaaa si cand mai au curajul sa mai dea ochii cu mine sa spuna ele despre puii lor....

mai avem si baieti,adica eu pe Mihnea,care in toamana merge la scoala,Ana pe Alex...care e un scolar tare frumos si destept(e olimpic!!).....

restul(care n-au mai aparut de lumi pe-aici)?! sa mai zica si ele...ca yo m-am suparat ...na,ca uite ce fac !!!
se distreaza si noi .....

asa ca eu am facut prezentarea la o parte din pusitme

stefy,noi ne tot rotim pe-aici....cand unele cand altele,dar tot si toate cu "fantasticul" ne ocupam.....

ana....ma ce-mi lipsesc miile de mailuri de la tine
ti-a plecat sursa in concediu?!

va pe toate,

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Multumesc pt primire Violeta.
Maya Maria o chiama pe printesa mea.

Multumec pt prezentarea pustimi cum ai spus tu.Sper sa ii tin minte petoti,sa ii notez in memorie.

Pe forum in general este cam pustiu toata lumea este in concediu,se fac miscari pe aici dar cam slabe.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

E multa liniste pe aici.Toata lumea cred ca este in vacanta.
Vreau si eu...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Bun venit fetelor noi !! Sa va traiasca puiutii si sper sa nu va evaporati si voi ca altii ( uite cine vorbeste, nu??)
Cicina , cum a fost vacanta? Ai fost cu masina ?
Ana , ai reusit pana la urma sa ajungi la muzeul din Suceava? Nu stiu daca ai citit ca soara mea lucreaza acolo ...poate chiar ea a fost ghidul tau daca ai vizitat (-o).
Vio, nu mai speria cupilu' ca-l dai la tigani ..sau altei mame. Spune-i ca pleci tu de acasa, cum fac eu cu ai mei.
Aelita....ce mai face fetita care a cazut de la balcon?
De Sofia nici nu mai intreb; imi dau seama cat e de scumpa ......ufffff.ce dor mi-e sa am un bebic mic [:q] .Ii ador!
Puf, insanatosire rapida angajatilor tai si munca usoara .

Hai ca eu m-am intors din vacanta (de doar 2 sapt) .
Ne-am plimbat , ne-am relaxat...ne-am facut prieteni noi(mai mult picii ,si eu pe langa ei). La noi totul e bine , astia mici se descurca din ce in ce mai bine cu engleza si n-au voie sa vb. japoneza in casa ,dar e greu ca nu pot sa spuna tot ce vor in engl. Eh... om ajunge si la stadiul asta.
Acum si eu lucrez la scoala unde merg ei , ca invatatoare ; predau engl. copiilor noi veniti . Nu-i usor ca toti vorbesc limbi diferite, veniti din medii diferite, dar e placut.

Inca ne minunam de cat de frumoasa e Australia... ma apropii de jumatate de an de cand am venit aici si tot mi se pare ca n-am vazut inca nimic . E IMENSA!!!!
As vrea sa pun cateva poze cu noi , dar nu stiu cum sa le scot .

Sper sa intru mai des de acum ..de fapt promit ca voi intra mai des.Chiar mi-a fost dor de voi.

Va pup de la mic la mare .

*grupul fetelor fantastice *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Iuliana,pupam Mariuca
ei,e cam liniste,dar o sa se invioreze,o sa vezi
mai danduchica,chiar ti-a fost dor de noi?!
va pup pe toti si ma bucur ca va e bine....

ei,ce sa fac?!
ii mai zic si eu lui Mihnea din cand in cand ca daca nu-i convine o mama ca mine sa-si caute alta....
el crede canoi suntem rai ca nu-i facem pe plac...si ne intreaba...mama mai rea ca tine exista,tata mai rau ca tine exista?
poti sa fii mai rea de atata?!
asta ca nu-l las sa plece de la masa pana nu termina si pt ca nu mananca numai ce vrea el...adica lapte cu cereala,spaghete,lapte,iaurt,lapte,iaurt....ciocolata,bomboane,cipsuri,lapte,iaurt,cipsuri.....si tot asa
eu i-am spus ca sunt si mame rele ...ca cea care s-a legat copilul cu lanturi de pat....ca a vazut si el ca era prin zona....dar tot nu crede,zice ca e un film...si ca el oricum nu ar fi stat,ar fi plecat
Dana,sa mai vii sa ne mai povestesti?!
ce fac japonezele noastre?
de cand n-ai mai aparut tu n-au mai aparut nici ele...ati facut vreo intelegere?!

ana tot pe la furnale?!
cicnelu gata cu terasa?! ca vine toamna....
arinna ...ai terminat casa?!bafta
pufai plecat in vacanta?!
aelita,voi sigur sunteti prin tara.....ai lasat bietele flori singure....sa ma inveti si pe mine cum sa le las cand o sa plec....ca si eu am peste 30 de "copii" din astaia senzibili....
stefy, pupici pe buritca
te-ai mai linistit?!

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Vio, ha, ha , ce sa termin? Pai abia a inceput vara, trebuie intai sa muncesc si apoi sa merg in vacanta.
N-am terminat, abia sant la inceput ca atunci cand am descoperit de cartonul care era, am dat de o mare crapatura in shapa, si a trebuit reconstruita, voiam sa fac ceva si acum tre sa fac altceva, deci, mai am , noroc ca timpul tine cu noi si nu ploua ca santem cu chilotii in vine.Al meu mai are o saptamana de munca, si lucramnumai dupa 6 seara cand se mai racoreste, dar dupa sper sa mearga mai repede. ufff, ma leg si eu cand nu ma doare ce sa fac.
Bun venit Iulianei si printesei ei care o s-o numesc Maya ca-mi place mai mult.
Dandusha, e important ca santeti bine cu toti, acomodarea normal mai dureaza pentru copii, si ai fost iertata ca ai lipsit atat , fapt pentru care i si uitat sa mai pui poze. Dupa tine s-a luat si Nanami care nu mai da pe la noi, si nici Jap.
Eu inca nu am plecat in concediu, si oricum mergem aici aproape.
Stefy, faci deja exercitii in apa? Sa stii ca pediatrele de aici recomanda si nu e rau, hai ca mai avem putin de suferit de caldura, inca o luna si gata.
Ana, cam scumpa la vorbe, sa stii ca n-am uitat ca atunci cand va fii sa-l pup pe mustati pe Mariusica.
Gata, la treaba ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Uau....may fete....ce va starnirati la scris....ce mistoooooo....
Iuliana,uelcam printre noi...pupam pitica de 4 lunisoare,sa creasca mare si sa aduca numai bucurii pentru voi!
Vio....m-ai ucidirat cu prezentationul facut,bre!Iaca ...in fata lu' matale si un catralion de...ca asa fata mai rar.Parole!
Pai cred ca da,sursa de mailuri o fi si ea in vacanta....ca nu mai prea primesc...sporadic asa,cate unul doua,dar neimportante...bulshituri d-astea...si le dilesc...da' promit ca cum am prospatura in inbox,ii fac vant catre tine....Zi si mie,daca nu-i cu suparare:de ce iti trebe pisicolog la Mihnea?
Danutoooooooo.....may sa sti ca o data nush ce tot aveam,da' m-am gandit la tine si la copilasii tai frumosi....tot ma intrebam io in sinea mea:cum s-o fi adaptat fata asta de la Japonica la Australica?Sper ca nu gresesc...No,sa va fie de bine de dupa vacanta si spor la trebi!La Suceava nu am intrat la nici un muzeu,doar am vizitat cetatea si am mancat la un local fain care se cheama Taco Loco....si,evident,ca m-am intalnit cu soacra Luanei...hehehehe...
Stefania ....cum fu la piscina?Te invidiez ca io inca nu am ajuns la balaceala....da' recupereeeeeeeez....curand vine iar vacanta de 3 saptamani la fata si imi fac de cap cu copiii,o sa umblam ca fugiti d-acasa....
Cicinelu' draga....da' voi renovati casa?!Pai o sa tina timpul cu voi,ca va fi soare,insa am inteles ca din august iar vine prapad de caldura....cu peste 40 de grade...Sa aveti spor...
Sa-l pupi pe Mariusica pe mustati....asta e o chestie misto de tot....Sa dea Dumnezeu dragutul sa fim sanatosi si sa ne intalnim,sa ne simtim excelent si te las,mama draga ....sa-l pupi pe mustati cat vrei tu...ca si el e un pupacios notoriu,sta ca cotoiul la mangaiat si toarce in blana incetisor cand il pup si il magai....

Aelita...ce faceti fetelor?Ce face Sofiuta?

Noa,gagix...ma car...mai trec io pa la voi...da' acu' va pupex si sa auzim numai de bine!Sa aveti o zi excelenta!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput