Viata in Germania (47)
cap. 46
despre joburi
www.sdi-muenchen.de/" target="_blank">cursuri pt corespondent limbi straine - 2 ani si traducator - 3 ani (cu diploma)
www.inlingua-muenchen.de/" target="_blank">corespondent limbi straine
Modele pt DAF si DSH, sau in general despre cursuri de lb germana
1
2
www.vhs.de/" target="_blank">vsh
www.canoo.net/" target="_blank">2
3
www.deutsche-welle.de/dw/0,5825,2055,00.html" target="_blank">4
www.goethe.de/ins/de/spr/int/deindex.htm" target="_blank">5
6
7
www.lernenmitspass.ch/links/deutsch/grammatik.php" target="_blank">8
www.duden.de/" target="_blank">8
www.uebersetzung.at/twister/index.htm" target="_blank">9
www.fabouda.de/testdaf.html" target="_blank">10
www.deutsch-lernen.com/" target="_blank">lectii si teorie on-line
www.deutsch-online.com/modules.php?op=modload&name=News&file=index" target="_blank">11
www.iik-duesseldorf.de/Datenbanken/dafueb/" target="_blank">exercitii online
www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_uebungen_index_z.htm-" target="_blank">exercitii online
www.learn-german-language-software.com/proftest/tlgertest.htm" target="_blank">un test si exercitii
DAF exercitii
www.mittelschulvorbereitung.ch/" target="_blank">gramatica pe teme
www.schyren-gymnasium.de/gramm/" target="_blank">gramatica pe teme, iarasi f. buna si fain structurat
iarasi gramatica frumos structurata
www.deutsch-perfekt.com/" target="_blank">revista buna de invatat germana
traducator in Nürnberg
Medici de fam, dr in Bayern vorbitori de lb romana,dr in general
1
2
3
dr. Gineco in Berlin medici romani
pregatiri de pasti
Despre Elterngeld, apostile, acte preschimbat pasaport, permis auto
www.finanztip.de/recht/steuerrecht/elterngeld.htm" target="_blank">info
www.ard.de/ratgeber/finanzen/banken-und-geld/elterngeld/-/id=355342/nid=355342/did=484116/4xz148/" target="_blank">info[
tot info
www.zbfs.bayern.de/erziehungsgeld/index.html" target="_blank">Erziehungsgeld
Acte necesare obtinere certificate nastere romanesc
1
2
biserica romana in Offenbach
repere in Berlin
scoli, gradinite
ref la recunoastere studii
www.ra-filimon.de/" target="_blank">cabinet avocat München
www.sperneac-wolfer.de/index.php?id=16,0,0,1,0,0" target="_blank">cabinet avocatura
www.billiger-telefonieren.de/" target="_blank">sunam in tara cu..
www.voipdiscount.com/en/index.html" target="_blank">voipdiscount
Romani in Germania
www.rom2.de/" target="_blank">info utile pe categorii
www.romanians-de.org/" target="_blank">romani in De
www.mareaunire.com/germania/" target="_blank">locul de intalnire al romanilor din germania
www.agero-stuttgart.de/" target="_blank">Stuttgart
www.larg.de/" target="_blank">larg.de
www.hetco.de/romani-in-Germania.htm" target="_blank">alti romani in De
Ambasada Ro la Berlin
www.waswowann-rum-in-bawue.de/index.html" target="_blank">romani in Baden-Württemberg
www.e-scoala.ro/germana/lectii/index.html" target="_blank">lectii germana
www.uni-protokolle.de/foren" target="_blank">Forum de scoala, faculta, job -ptr scrisorii de intentie, C.V.
www.steuern-online.de/foren/steuernetz" target="_blank">Forum legat de impozite
Poate va intereseaza: http://www.just.ro/comunicate.php?idc=344
Raspunsuri
vikinga spune:
Alina am vazut-o pe Verona Pooh(parca asa o cheama ca pe Winie Pooh:)) intr-un costum din asta, bine era varianta barbateasca, cu pantalonasi pina la genunchi cu bretele, super ii statea! Cit a slabit! La "silueta" mea de acum mi s-ar potrivi un costum de carciumareasa de la oktoberfest, din aia ce duce 20 de beri odata si eventual si vreo 20 cirnati:) Asa cu fusta creata lunga si decolteu generos. Himmel 3 kg de slabit ah ce lux!Eu recunosc, alerg ca trebuie nu pt sanatate bla bla:)) ca mai bine e cu un sekt ori o cafea si o tigara decit cu limba scoasa in diminetile ploioase de pe aici:) Chiar asa fumatoarelor cum va descuracti cu noile legi? Am capatat eu kg astea pacatoase dupa nastere, insa cu ocazia asta macar am scapat de fumat.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
mamica dulce spune:
Bravo tie c-ai scapat de tutun,am incercat si eu de n ori dar n-am reusit si noile legi imi stau fix pe suflet. La noi in NRW inca se mai fumeaza in baruri,dar doar pana la Carnaval,daca am inteles eu bine de la radio,dar in rest...Cred ca m-am ales cu o pneumonie deja...am fost ieri la piscina in care am fumat tot timpul in bar si ieri pauza.Am iesit de 3 ori din whirlpool numai cu prosopelul afara (brrr) si daca deocamdata sunt ok...probabil maine zac in pat Sau poate scap,ca am si eu destula "polster" sa-mi tina de cald
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
tumpi spune:
LA MULTI ANI cu intarziere pt Alina,da am fost plecata.Tot ce-ti doresti si in curand sa-i aduci lui Marie un fratior sau o surioara.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
mamica dulce spune:
halloooo,nemtzoaice,unde sunteti???
Mi-a venit ideea geniala sa merg la vara in concediu Problema e ca vreau sa o iau si pe sor'mea cu noi.Are 14 ani,pasaport si buletin.Eu am zis undeva prin Europa,sa nu mai umble ai mei pe la Bucuresti dupa viza,dar consortul vrea mai pe la tropice.Stie cineva ce e de facut? Am voie sa o iau? Cu procura de la ai mei banuiesc,tradusa,legalizata. Si cum e cu viza?Trebuie mai intai sa iau biletul,sa-i fac copie si apoi sa o trimit la ambasada tarii respective?(inca nu stiu care...dar probabil Rep Dominicana sau Caraibe,daca mergem pe mana sotzului).Plecarea ar fi teoretic de aici din Germania...
E complicat tare? Stie cineva? Sau e mai simplu sa mergem in Mallorca?
Anca
carnaval
Marc
mamica dulce spune:
tot io Am gasit pe forum o reteta de prajitura super si se face ,printre altele,cu putin praf de copt (backpulver) si cu bicarbonat de sodiu. Ce-i aia si unde il gasesc??
Anca
carnaval
Marc
DidiAlex spune:
Mamico, cred ca bicarbonatu asta e Haus Natron. Il gasesti tot pe unde ai gasit si Backpulver. Sau asta o fi amoniacul=ammoniak ? io le mai deosebesc dupa miros.
Gasesti sigur la Edeka, io il mai pun la curatzatul parbrizului.
Cum stai cu condusul?
tinatache spune:
ancutza, tot ma tin sa-ti scriu de cateva zile, ca tu erai cu matza care face kk prin casa. Eu am niste matze prin vacini care tot dorm la mine pe terasa (nu-sh ce are terasa mea de se tot inghesuie!) si mai scapau si cate o mizerie pe ici colo, asa ca am dat cu niste gel. e din plante, nu e otravitor, toata chestia e ca miroase tare (dar nu urat si nu cred ca simtim noi f tare, chiar daca e in casa) si acopera mirosul lor (matzele o data ce-au facut intr-un loc, tot acolo raman, ca isi recunosc mirosul). Deci e "biologisch abbaubar" si fara grija la copil, e un extract de lamaie si x plante. L-am luat de la OBI si se cheama OFF sau Get OFF ceva de genul asta (sunt la serv. acu si nu ma pot uita pe eticheta).
cam asta-i!
apropo de concediu, eu am o vecina cu 5 copii care merge in fiecare Pfingstenferien in Rep. Dominicana, de vreo 10 ani in acelasi loc. Ma cam bate si pe mine gandu da' nu-sh daca reusim la anu, ca inca n-am terminat invest. in casa si astea sunt pe mom. prioritare (geamuri si centrala, ca sa nu mai cons. asa mult Heizöl). Plus ca eu iar iau o pauza cu serv asa m-am saturaaattt.... cum era cantecul ala cu "cand s-o-mpartit norocuuuu, doruleeee". E a doua oara cand am ghinion, am si zis ca a treia oara nu ma mai crede nimeni, zice ca-s eu proasta Si nu ca n-ar fi unii care zic si-acuma da' cica mai am o sansa:)) Hai ca mai am jobu 2, daca ma mai bocesc mult raman si fara ala:))
La noi e soare, merg sa ma plimb, o zi frumoasa va doresc!
Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/
Alina spune:
quote:
Originally posted by tumpi
LA MULTI ANI cu intarziere pt Alina,da am fost plecata.Tot ce-ti doresti si in curand sa-i aduci lui Marie un fratior sau o surioara.
Multumesc mult .
Sa stii ca chiar ma gindeam la tine,stiam ca esti in Ro dar nu stiam unde stai acolo si cind vii,vroiam sa te rog sa-mi aduci un borcanel cu dinti extrasi,mi-a strins prietena mea din Timisoara si nu ii primeste ca paket la autocar .
Pt fetele din München:pe 22 oct,de la ora 19.30,la Gasteig vine Teatrul National Bucuresti cu piesa "Fii cuminte,Cristofor!",de Aurel Baranga,regia Diana Lupescu.
Joaca Magda Catone,Silviu Biris,Tania Popa si Nicolae Urs.Biletul costa 16 euro.
Piesa se joaca in limba romana.
Alina
Alina spune:
quote:
Originally posted by vikinga
Alina am vazut-o pe Verona Pooh(parca asa o cheama ca pe Winie Pooh:)) intr-un costum din asta, bine era varianta barbateasca, cu pantalonasi pina la genunchi cu bretele, super ii statea! Cit a slabit! La "silueta" mea de acum mi s-ar potrivi un costum de carciumareasa de la oktoberfest, din aia ce duce 20 de beri odata si eventual si vreo 20 cirnati:) Asa cu fusta creata lunga si decolteu generos.
Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
aaa,remarcasem si eu cea a slabit www.nice-models.de/models/Verona_Feldbusch/fotos/foto2.htm" target="_blank">Verona Feldbusch ,cred ca Pooth ii zice dupa sot.
Oare o fi slabit cu diete+sport sau ..pe la chirurg? .
Alina
tumpi spune:
quote:
Originally posted by Alina
[Multumesc mult .
Sa stii ca chiar ma gindeam la tine,stiam ca esti in Ro dar nu stiam unde stai acolo si cind vii,vroiam sa te rog sa-mi aduci un borcanel cu dinti extrasi,mi-a strins prietena mea din Timisoara si nu ii primeste ca paket la autocar .
Pt fetele din München:pe 22 oct,de la ora 19.30,la Gasteig vine Teatrul National Bucuresti cu piesa "Fii cuminte,Cristofor!",de Aurel Baranga,regia Diana Lupescu.
Joaca Magda Catone,Silviu Biris,Tania Popa si Nicolae Urs.Biletul costa 16 euro.
Piesa se joaca in limba romana.
Alina
Din pacate au am ajuns taman la Bucale,dar contactaza-ma pe net, ca s-ar putea sa te ajunt cumva.
Am vazut si ca se joaca ceva acum de curand, dar nu apucasem sa vad cand .
Sper sa ajungem si noi.Si as vrea sa ajuns si la filmul lui Mungiu"4 luni,3 saptamani si 2 zile" care va fi pe ecranele Müncheneze si tot din 22