ATENTIE-IMPORTANT-bisphenol A

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Eu nu stiu ce sa zic...Totusi Avent Philips e o firma mare,nu cred ca ar folosi substante care sa dauneze sanatatii bebelusilor.Si pe fiecare produs,scrie ca dupa un anumit numar de saptamani,produsul trebuie inlocuit.La suzete stiu sigur ca dupa 4 saptamani trebuie inlocuite.La tetine si biberoane,nu mai stiu,dar probabil,daca acest termen expira,atunci aceste produse pot fi periculoase pentru sanatatea copiilor.Recunosc ca nu prea respect termenul de "valabilitate".De acum incolo le voi schimba la timp.
Asa ma gandesc eu...In plus,cred ca e vorba si de alte interese aici...
Si oricum,orice plastic e periculos,se spune ca nu e bine nici sa bem apa direct din sticla de plastic...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Fetelor, spuneti-mi si mie daca bisphenolul A se regaseste si la suzetele silicon Avent...nu am gasit sa scrie despre asta pe cutie..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Eu nu stiu ce sa zic...Totusi Avent Philips e o firma mare,nu cred ca ar folosi substante care sa dauneze sanatatii bebelusilor.

Daca cu argumentul ca produsele trebuie inlocuite la 4 saptamini - ceea ce eu recunosc ca nu fac - sint de acord, cu ce ai spus mai sus mi se pare ca te afli intr-o mare eroare. In absolut orice domeniue, TAMAN firmele mari fac porcarii care dauneaza clientilor. De la marile firme de mincare care folosesc la chimicale cu ghiotura la marile trusturi de televiziuni care imbecilizeaza si manipuleaza boborul, cu toata gama de produse intre cele doua exemple mentionate.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

quote:
Originally posted by Bic

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Eu nu stiu ce sa zic...Totusi Avent Philips e o firma mare,nu cred ca ar folosi substante care sa dauneze sanatatii bebelusilor.

Daca cu argumentul ca produsele trebuie inlocuite la 4 saptamini - ceea ce eu recunosc ca nu fac - sint de acord, cu ce ai spus mai sus mi se pare ca te afli intr-o mare eroare. In absolut orice domeniue, TAMAN firmele mari fac porcarii care dauneaza clientilor. De la marile firme de mincare care folosesc la chimicale cu ghiotura la marile trusturi de televiziuni care imbecilizeaza si manipuleaza boborul, cu toata gama de produse intre cele doua exemple mentionate.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Ma refeream la firma Philips,care e o firma cu produse foarte bune zic eu.Si ma gandesc ca fiind si vorba de produse pentru bebei nu s-ar risca sa vanda produse daunatoare.Eu oricum cred ca daca le folosim cat scrie pe eticheta,atunci nu fac rau...
Stiu ca nu intotdeauna ce e mai scum inseamna ca e cel mai bun...incerc sa caut ceva pe la mijloc...
Oricum nu avem de unde sa stim daca e adevarat sau nu,ca ar fi periculoase,pe o parte sunt putin indiferenta,dar pe alta sunt si ingrijorata.Pe un alt site citeam ca si firma Nuk intra in acesta categorie...
O sa cumpar o sticluta de la Chicco,sa vad daca accepta sa bea din ea...desi e cam greu sa se acomodeze cu alta firma...de abia bea laptele din Avent,dapai sa-i mai schimb si biberonul...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Nu e bine sa renuntati la sterilizarea biberoanelor (indiferent sub ce forma o faceti: fierbere, in aburi) pentru ca indiferent cat de bine ai freca un biberon si o tetina, raman urme de lapte (chiar si microscopice) in care cresc microbi excelent. Singura metoda sa ii distrugeti este sa sterilizati.

Eu sterilizez si acum toata vesela copiilor, mai rar, odata la 1-2 saptamani.
In ceea ce priveste biberonul, il spal foarte bine cu jet de apa dupa ce au baut si nu prea folosesc detergent (asta e o alta idee fixa a mea, ca nu e bine ). Prefer sa il sterilizez.
In ceea ce priveste ciocul de la Avent, il frec foarte bine peste tot imediat dupa utilizare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Vroiam doar sa pun un citat din la presse ... in legatura cu simbolurile plasticelor ce contin BPA ... stiu ca intreba una din fete daca o cifra inscriptionata pe plastic inseamna ceva ., deci: "Le chiffre 7 à l'intérieur du symbole de récupération sous un produit de plastique, accompagné des lettres PC, indique qu'il contient du BPA. Si le plastique est endommagé ou s'il existe des risques qu'il soit chauffé, mieux vaut jeter le contenant à la boîte de récupération". Deci cifra 7 e cu BPA. Din acelasi articol: "Pour les enfants, évitez les biberons et les gobelets faits de plastique polycarbonate. Préférez les contenants en verre ou des produits faits de plastique polypropylène (le chiffre 5 est inscrit dans le triangle de recyclage sous le produit)." Deci plasticul safe e inscriptionat cu cifra 5.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

dbunny, multam de informatie, am sa dau o fuga in murcia ca aolo este corte ingles.

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Pana la un an am sterilizat biberoanele in sterilizator Avent. Nu am folosit doar biberoane Avent, ci si alte marci, iar periodic (lunar) am schimbat doar tetinele (sticlele de plastic mai rar, la cateva luni).

De la un an la 1 an si jumatate am sterilizat folosind un sterilizator la microunde (mi s-a parut mai practic) iar laptele (praf) il incalzeam in incalzitor.

De la 1 an si jumatate, nu mai sterilizez dar spal foarte bine sub jet de apa biberonul (de fapt, niste cani cu cioc din silicon, transparente). Fara detergent. Iar laptele (pasteurizat) il mai incalzesc la microunde, dar intotdeauna in cana obisnuita (am mai citit un articol pe tema asta si inainte).

Acum, eu am inteles ca nu este bine sa incalzesti laptele in biberon, la temperaturi foarte inalte. Dar sterilizarea, care se face la temperaturi foarte inalte, poate dauna? Sau incalzirea laptelui in incalzitor (pana devin caldut)?

Nu neg rezultatele studiilor, dar eu parca inclin sa cred ca este la mijloc si un atac concurential... Oricum, paza buna trece primejdia rea si cred ca este mai bine sa eliminam orice risc atunci cand este vorba despre sanatatea piticilor.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am gasit mai multe simboluri pe plasticariile si bibele pe care le folosim, inclusiv 7 in triunghi (BabyNova), am gasit 5 , 8 PC in triunghi si alte caractere pe care nu le retin exact.

Deci: daca lasi mai mult de 2-3 minute se elibereaza substanta ?
Ce efecte are ?

Si sa nu uit, eu am fiert de nshpe ori bibele si tetinele, deh, sunt primitiva se pare ;

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Biberoanele Avent n-au inscriptionata nicio cifra!

Mergi la inceput