ATENTIE-IMPORTANT-bisphenol A
Raspunsuri - Pagina 5
RAMONELLA spune:
Unele formule de lapte se prepara la 50 de grade.Oare aceasta temperatura elibereza subtanta respectiva???
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea
rhoneea spune:
quote:
Originally posted by Tonnia
Biberoanele Avent n-au inscriptionata nicio cifra!
Antonia
Da eu am 7 biberoane avent si pe nici unu nu scrie si nu arata nimic
Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.
Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
**Ramona are nevoie de ajutor**
rhoneea spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Am gasit mai multe simboluri pe plasticariile si bibele pe care le folosim, inclusiv 7 in triunghi (BabyNova), am gasit 5 , 8 PC in triunghi si alte caractere pe care nu le retin exact.
Deci: daca lasi mai mult de 2-3 minute se elibereaza substanta ?
Ce efecte are ?
Si sa nu uit, eu am fiert de nshpe ori bibele si tetinele, deh, sunt primitiva se pare ;
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
Nu Daria si eu le-am fiert.Si doar stii cati ani am
Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.
Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
**Ramona are nevoie de ajutor**
Adriana mica spune:
Mai am o intrebare: se pot folosi Avent Magic Cup si pt lapte?
Pe instructiuni scrie sa nu se foloseasca la bauturi acidulate si / sau fierbinti, dar noi nu ii incalzim niciodata laptele lui Dudu decat la prima treapta de temperatura a incalzitorului.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
Dia1609 spune:
eu de cateva luni, de cand am citit prima oara despre bisphenol, ii prepar oanei laptele asa: in pahar de sticla incalzesc apa la microunde vreo 10 secunde, apoi vars acolo laptele praf si-l amestec, mai adaug apa rece peste pana ajunge aprope rece (asa il bea oana ), si apoi il torn in biberon (avent, bineinteles)... dar e deja caldut spre rece laptele, asa ca eu zic ca e ok...
pana pe la 10 luni oana si=a baut laptele doar din biberoane bfree, pe care scria clar ca sunt bisphenol free.... acum cica e discutabila si chestia asta
dar trebuie sa recunosc ca nu m-am gandit sa nu-i incalzesc mancarea la microunde in vase de plastic ... acum m-am reprofilat pe vase de sticla...
alte sfaturi?
asiza spune:
Aici se foloseste la greu Avent...evident am si eu de la biberoane, canutza cu cioc pana la suzete. Arunc biberonul, ca deja am o indoiala in suflet vis-s-vis de "cat rau i-am facut propriului copil", ma duc la magazin si CE cumpar ca sa fie safe???
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
asiza spune:
www.avent.philips.com/en_US/products/philips_avent_on_BPA.asp?Int_origin=1_CP_baby_side_us_en_BPAStatmt" target="_blank">Philips Avent on Bisphenol A (BPA)...comunicatul de la Avent in ceea ce priveste Bisphenol A. De asemenea, veti afla ce numar sunt toate biberonele Avent si de ce nu scrie totusi nimic pe ele, precum si faptul ca din vara anului 2008 Avent va introduce pe piata produse BPA free.
...si pentru ca tot mai erau intrebari aici gen "E rau ca am incalzit apa pentru lapte formula direct in sticla de plastic in microunde?", aveti mai jos o explicatie:
Microwave Heating Leads to Elevated Migration Levels
The myth that heating baby bottles in a microwave oven increases migration of bisphenol A to unsafe levels was tested in a study published in 2008 by TNO, a prominent Dutch research organization.(3)
In TNO’s study, polycarbonate baby bottles from eighteen different brands sold in Europe were subjected to a series of tests to determine the level of bisphenol A that migrates under real-life microwave heating or sterilizing conditions. Bottles were filled with water, heated to boiling with microwave heating, boiled for one minute, and cooled. The procedure was then repeated two more times for each bottle after rinsing, and bisphenol A was measured in the water from each cycle.
As expected, the study demonstrates that microwave heating has no effect on migration of bisphenol A from polycarbonate bottles. This study indicates that microwave heating can be safely used to either warm the contents of a polycarbonate bottle(4) or to sterilize the bottles. Migration levels measured in this and earlier studies using other modes of heating are all well below science-based safety standards set by government agencies.
Sursa: http://www.bisphenol-a.org/whatsNew/20080205.html
Astia zic intr-un fel, ailalti in alt fel, fiecare e 100% sigur asupra studiilor efectuate...io cu cine votez??? ...hai, ca parca mi-a mai trecut panica, dar totusi stie cineva CE pot cumpara din magazin BPA-free, dar nu biberon de sticla???
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
Dia1609 spune:
asiza, cica canutele de la avent sunt bisphenol free. si poti pune tetina obisnuita pe ele. sau biberoanele dr. brown care sunt si ele bisphenol free. si paraca mai era una, dar nu mai stiu ... am citit prea multe
bianca17baby spune:
In Canada, Avent a scos de pe piata toate biberoanele si produsele cu BPA si le-a inlocuit cu altele noi, BPA free. Intrebarea este de unde cumparam la noi biberoane fara BPA, de la Avent sau alta firma...
adra_bell spune:
Si aici doua articole bine documentate, in limba romana, "cui i-e frica de bisphenolul A" si "lupta impotriva bisphenol A".
A mea nu a servit niciodata biberon, nici suzeta, si cand am citit despre bau-bau asta, am renuntat la bolurile de plastic, mananca foarte bine si din farfurii de sticla sau portelan
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce