*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (88) ***
Raspunsuri - Pagina 12

felicia74 spune:
ce ziceti de geanta aceasta:
http://www.laredoute.fr/vente-sac-besace-musette-so-home.aspx?productid=324107551&documentid=352707&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

lizzy spune:
quote:
Originally posted by socrate
Buna seara fetelor,
Sa va povestesc ce am mai facut cu cardurile: nimic. In continuare pot selecta numai american express. Am facut 2 comenzi totusi, fara a selecta nici un card bancar, lasand optiunea CArte bancaire, bagand datele si gata. Un colet mi-a venit, comanda pentru colega mea Nu a venit coletul meu, avea numai 3 produse desi era pusa cu o zi inainte. Aveti idee de ce? Era prea mic?
Astept pana marti sa vad ce si cum. Au mai fost discutii, coletele mici vin mai greu?
Sper sa imi raspunda cineva...va rog.
Noemi, mami de Edvin Sebastian 32+
ahaaaa... tu erai! imi amintesc acum vreo 2 sapt ai zis ca te-ai conversat cu ei si iti apare numai am.expres si alte variante de card bancar indisponibile la noi. si mie la fel! asa ca nu am ales nimic, doar card bancar (ala generic) si am notat datele. asta era in 14/15 martie. inca nu a venit nimic, evident... deci sunt si eu in asteptare...
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc

gio spune:
Cristina, ms pt raspuns, intre timp m-am lamurit si eu.
Felicia, mi-am luat ceva de genul asta, ma rog asemanator - ce nu-mi dau eu seama e daca geanta are fermoar sau nu - nu se vede. A mea n-are si aici m-am tepuit. In rest e ok.

Lorenza spune:
quote:
Originally posted by felicia74
ce ziceti de geanta aceasta:
http://www.laredoute.fr/vente-sac-besace-musette-so-home.aspx?productid=324107551&documentid=352707&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
E interesanta,dar e din material reiat si nu stiu de ce ,eu am o pata pe creier cu reiatul,nu-l suport.Dar,oricum e misto!

diotima spune:
quote:
Originally posted by gio
Cristina, ms pt raspuns, intre timp m-am lamurit si eu.
Felicia, mi-am luat ceva de genul asta, ma rog asemanator - ce nu mi dau eu seama e daca geanta are fermoar sau nu - nu se vede. A mea n-are si aici m-am tepuit. In rest e ok.
Mamix2
maimutzica mare & maimutzica mica
vis de ianuarie
clipa mea de glorie
"Velours côtelé pur coton.
2 poches devant à rabat, 2 poches côté fermées par bande auto-agrippante, 1 pochette intérieure fermeture pressionnée.
Fermeture zippéeton sur ton au-dessus et au dos du sac.
Sangle réglable.
Dim. L.26 x H.40 x P.13 cm."
Geanta are fermoar, scrie in descrierea produsului.

gabitaco spune:
Salutare...salutare!
Cam liniste ....sarbatoriti Pastele?
Pt. cine serbeaza ....
Un Paste Fericit ! ....multa sanatate, bucurii si impliniri..
Pana una-alta...astept si eu comanda din 13 martie...un sg compleu pt fata...sper sa ajunga. Am folosit celebrul cod -15 euro.
A...si nu v-am spus....am primit si comanda sub 10 euroi...nu stiu daca mi-au orit banii de pe card...dar cert e ca nu am platit la livrare.
Acum ma benoclam pe site-ul celor de la Quelle.fr. Vreau sa dau o comanda pe adresa prietenei mele din fr. ...si urmeaza sa mi-o trimita ea cu Atlasibul . Au reduceri interesante....fata de Romania....
Va pup pe toate!
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

socrate spune:
Da eu eram cu cardurile, problema mea mare era ca initial lasand doar carte bancaire nu ma lasa sa dau comanda imi tot dadea eroare. En fin, a venit comanda mare, care dupa cum ziceam e al colegei mele care a patit la fel si era la prima comanda, dupa ce o innebunisem eu la cap evident. Apropos eu cred ca ar tb sa ne dea premii pentru ca le facem reclama.
Comanda mea, pe care am dat-o de proba, cu niste produse de care de fapt nu am nevoie, dar am pus si eu in cos sa incerc sa vad daca pot da comanda dupa ce incercasem zile in sir in zadar, nu a venit, erau intr-adevar numai 3 pozitii.
Totusi, asta inseamna ca nu a venit o comanda mica data pe 11 martie, si a venit una mare data pe 12 martie. Hmmm, mai astept nu ma panichez.Sa vedem.
Noemi, mami de Edvin Sebastian 32+

flavia ramona spune:
Legat de codul acela cu - 15 euro, eu l-am folosit si mi-a venit comanda, dar sincer nu a meritat pt ca in final nu m-am ales decat cu o reducere de 4 euro. De ce? Pai sa va explic, cu codul imi facea 0 euro o camasa cu 14,90 euro, dar am platit cei 6 euro pt ambalare plus transportul care a fost 4,93 euro, asa ca am ramas cu reducerea de 4,07 euro. Daca foloseam COLIS reducerea era de 6 euro. Bine diferenta nu e mare ... vroiam doar sa va spun ca daca si comanda este mai mare atunci cu taxele de transport mai mari reducerea e cam nula.
In alta ordine de idei am primit comanda din 11.03, in sac pt ca era rupt coletul, da nu a lipsit nimic.
Nu mai stiu la cine i-am vazut da ii multumesc pt ca am comandat www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-cyclo-race-st-adidas.aspx?productid=324124410&documentid=201207&categoryid=22911905&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">incaltamintea asta adidas si www.laredoute.fr/vente-chemise-western-unie-wyoming-manches-courtes.aspx?productid=324095344&documentid=207608&categoryid=22898624&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">camasa asta superba, exact ca in poza, sotu e foarte incantat.
La incaltaminte metionez ca el mai are (nu de pe LR) o pereche de PUMA care sunt 43 si o pereche de REEBOK care sunt 45 asa ca am luat ADIDAS 44 si sunt ok, dar probabil ca 45 ar fi fost mai lejeri.
In rest pt mine cate ceva de pe la reduceri si pt cel mic maieurile alea 3 cu 3 euro.