*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (88) ***
Raspunsuri - Pagina 13

alinamoro spune:
Flavia, si Calin vrea adidasii Adidas(i-am pus in cos zilele trecute, pe maro) si nu stiam exact ce marime, el are 41-42. Am vazut ce ai scris si m-am gandit ca poate-ar fi mai bine sa pun 42.
A cumparat si verisoara mea (Vl-ad) si a fost tare incantata de ei, adica sotul.

axxxa spune:
Fetelor, din experienta voastra, daca comand o singura pereche de pantofi, imi vin in colet sau in punga? Stiu ca teoretic ar trebui sa vina in punga, fiind comanda mica, dar ma gandesc ca nu baga si ei cutia de pantofi in punga aia de plastic, pt ca se poate rupe. Ca-s cam scumpe incaltarile pe care am pus ochii si n-as vrea sa risc cu punga...

Lorenza spune:
quote:
Originally posted by axxxa
Fetelor, din experienta voastra, daca comand o singura pereche de pantofi, imi vin in colet sau in punga? Stiu ca teoretic ar trebui sa vina in punga, fiind comanda mica, dar ma gandesc ca nu baga si ei cutia de pantofi in punga aia de plastic, pt ca se poate rupe. Ca-s cam scumpe incaltarile pe care am pus ochii si n-as vrea sa risc cu punga...
Vine punga sigur.

Caprioara spune:
Buna fetele,
Io tot nu am primit comenzile din 1 si 8 februarie .
Despre cea din 1 febr le-am scris lunea trecuta, iar azi le-am scris si despre cea din 8 februarie (la Aide).
Pentru mesajul de lunea trecuta mi-au raspuns ca au expediat-o pe 18 febr si ca trebuie sa ajunga. Da de unde, ca n-a ajuns nimic nici pana acum...Nu stiu ce sa fac. Daca nici saptamana asta nu primesc nimic cum trebuie sa procedez ca sa primesc si eu voucher? Trebuie sa o abordez pe Sabine?
Multumesc anticipat de sfaturi.
pup you,
Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

niko_ spune:
Buna fetelor!Va rog...se indura cineva sa introduca in ghid cum se utilizeaza,pas cu pas, codurile de reducere?Dau copy/paste de pe linkurile care le-ati scris voi in ghid?sau cum?pls..

flavia ramona spune:
Niko, dupa ce iti pui in cos toate produsele ai sub el o casuta pt "Cod Offre speciale" (sper ca am scris bine) si acolo scrii codul pe care l-ai gasit ori in listuta ori pe alte pagini si dai ok pe butonul de langa. Daca codul nu mai este bun sau nu e pt tine sau nu ai ales bine produsele vei vedea ca nu se reduce nimic, daca ti se reduce ceva la unele preturi din cosul de cumparaturi inseamna ca merge la tine. Pt codurile cu FDP=0, te uiti in josul paginii, tot sub cosul de cumparaturi si in loc de cei 5 sau 6 euro taxe de ambalare vei avea 0. Daca nu e 0 incearca alt cod.
Alina, inseamna ca de la verisoara ta i-am ochit eu adidasii. Mersi Vl-ad .

ChrisDun spune:
quote:
Originally posted by ella35
Incep prin a va saluta pe toate. Eu am citit ceva din informatiile voastre referitoare la site-ul LR...e super..am si eu o rugaminte daca poate sa-mi raspunda cineva. Cum e cu masuriele pt barbati. Ce inseamna masura 125-133???...m-am uitat la un tricou si nu prea inteleg. Am selectat homme si deci e pt barbati nu pt copii...si atunci?
multumesc anticipat pentru raspuns.
ella35, Masura 133- 135 cred ca se refera la circumferinta pieptului. Vezi daca in specificatiile produsului scrie ca se masoara tour de poitrine... sau pune un link si s-o gasi cineva sa iti traduca...

lizzy spune:
mi-au venit si mie primele comenzi!!!
am facut doua comenzi in 14.03, pe conturi diferite, au venit deodata, unul colet (80e 2.3 kg), unul punga (50e 1.9kg). norocul incepatorului, toate sunt intregi si ok la prima vedere.
fiind totusi primele comenzi nu am nimerit toate marimile...
asa ca le incerc pe indelete si poate apar la mica publicitate.
toate sunt haine pt mine (1.60, 60 kg, dos mare, piept mic ). sunt in plina schimbare a garderobei ca ma intorc azi-maine la birou si nu mai intru in alea de dinainte de nastere...
sa va dau cateva link-uri (bluze, fuste, camasi):
www.laredoute.fr/vente-chemisier-cache-coeur.aspx?productid=324094091&documentid=321408&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">camasa 40, violet, f faina
www.laredoute.fr/vente-veste-courte-en-twill.aspx?productid=324073624&documentid=346107&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">sacou 40 - orange pastel (desi comandat poudre), super, casual
www.laredoute.fr/vente-pull-2-en-1.aspx?productid=324106545&documentid=344707&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">pull 2 en 1, 38/40 blue-canard (pna subtire+panza)
www.laredoute.fr/vente-jupe-taillissime.aspx?productid=324108251&documentid=346107&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">jupe 42 -stofa fina, de primavara - mi-e cam mare
www.laredoute.fr/vente-petite-veste.aspx?productid=324095810&documentid=321408&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">sacou 38 - sacou ecru f.fain, casual (e ca din denim finut de tot)
www.laredoute.fr/vente-robe-imprimee-femme.aspx?productid=324130348&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">robe 42 - roz cu negru, matase, dar pare putin rigida asa in punga - mi-e un pic mare
www.laredoute.fr/vente-t-shirt-a-mancherons-anne-weyburn.aspx?productid=324094893&documentid=321408&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">tee shirt 38/40 parme (lila) anne weyburn f fain - mi-e mare
www.laredoute.fr/vente-le-t-shirt.aspx?productid=324095049&documentid=532907&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">tee shirt 34/36 tunica din dantela, f finuta - stiam ca-mi va fi cam mica dar nu m-am putut abtine...
www.laredoute.fr/vente-pull.aspx?productid=324103821&documentid=321408&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">pull fille 156 parme (mai degraba gri deschis decat lila) - mi-e un pic scurt in talie, ideal era 162, nu 156
www.laredoute.fr/vente-jupe.aspx?productid=324095120&documentid=321408&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">jupe 42, matase imprime roz, lila - mi-e un pic mare...
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc

lizzy spune:
intrebare urgenta, de 100 puncte.
am facut o comanda pe 15, cu niste pantaloni. acum ca am primit azi fustele imi dau seama ca toti pantalonii aia imi vor fi mari. ce mai pot face? pot anula cumva comanda sa o refac pe marimi mai mici?!
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc