*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (88) ***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by axxxa

Fetelor, din experienta voastra, daca comand o singura pereche de pantofi, imi vin in colet sau in punga?

Eu am avut 2 comenzi a cate o pereche de balerini si fiecare mi-a venit in punga. Era intacta.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

fetelor ce lucruri frumoase v-ati luat!sa le stapaniti sanatoase!
saptamana asta trebuie sa bag si eu o comanda ca ma "mananca " rau...

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by dianarus78
am facut o comanda pe 15, cu niste pantaloni. acum ca am primit azi fustele imi dau seama ca toti pantalonii aia imi vor fi mari. ce mai pot face? pot anula cumva comanda sa o refac pe marimi mai mici?!

Poti anula/rectifica doar sunand la ei cat timp in suivi de commande comanda iti apare in curs de inregistrare, nu si dupa ce iti apare en cours de preparation.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Astia de la LR au innebunit de tot. Am primit azi comanda din 14 martie - toate bune si frumoase: set de tigai pt clatite, tava pt muffin, aparatul pt curatat scamele, o camasa in dungi si o pereche de pantofi (astea sa inlocuiasca niste produse la care nu am nimerit numarul). Insa, in loc de 2 piujamale pt fi-miu, mi-au trimis un tricou cu maneca 3/4, de dama. Si pe punguta mai si scrie "lot de 2 dors bien" . La fel si pe factura. Le-am scris ca m-am saturat sa comand un produs si sa primesc altceva. Sa vad ce-mi raspund.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Nasol.
eu am verificat comanda de vineri si am vazut ca nu comandasem 2 tricouri la fel. Mi-au pus ei unul in plus Cado!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Iar comanda mea de ieri este inca en cours d'enregistrement! Niciodata nu a stat atat in curs de inregistrare, chiar data in weekend lunea aparea en preparation. Nici mail nu am primit. Nu cred ca e problema de valoare ca e, cu taxe, de 15 euro, dopar produsele erau 10,89 (cu fdp 0). Nu inteleg nimic, e prima data cand patesc asa.

Poze in concurs, votati-ne daca va plac:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank"> Concertpe2voci
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=45" target="_blank"> zbor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

sa nu ti-o fi blocat ptr ca ai folosit codul cu reducere 15 euro.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

issa ai folosit un cod neprimit de tine personal pe mail?
Intreb pentru ca ma bate gandul sa folosesc codul cu -15 euro reducere si nu stiu cum sa fac acu?

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

quote:
Originally posted by aissa

Iar comanda mea de ieri este inca en cours d'enregistrement! Niciodata nu a stat atat in curs de inregistrare, chiar data in weekend lunea aparea en preparation. Nici mail nu am primit. Nu cred ca e problema de valoare ca e, cu taxe, de 15 euro, dopar produsele erau 10,89 (cu fdp 0). Nu inteleg nimic, e prima data cand patesc asa.

Poze in concurs, votati-ne daca va plac:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank"> Concertpe2voci
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=45" target="_blank"> zbor

Si eu am dat ieri o comanda si apare si la mine in curs de inregistrare.Eu am folosit un cod primit pe mail.Eu m-am gandit ca poate au liber cu ocazia Pastelui catolic. Aici a fost azi liber peste tot.

Inex ,de 2 x mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Fetelor va rog imi spuneti si mie cum se numea mail-ul cu acel cod -15 euro?Si cam in ce data l-ati primit?
sa ma uit poate,poate o fi venit si nu l-am vazut eu?
Va rog mult!!!!!!!!!!!!!!

Monikka

Mergi la inceput