*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (88) ***
Raspunsuri - Pagina 15

miki68 spune:
Fetelor, am intrat doar sa va spun ca o perioada nu am sa va mai citesc/nu am sa scriu pentru ca maine ma internez, iar joi ma operez (histerectomie). Tineti topicul pe prima pagina si aveti grija de voi si de puiutii vostri. Va pup si ne "revedem" cand oi putea sta in popou la PC
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

alina023 spune:
Caprioara, si eu plangeam crezand ca nu mai primesc comanda din 8 februarie, insa joia trecuta am primit aviz de la posta. De fapt era reavizare, coletul zacea la ei de 10 zile iar eu habar nu aveam. Desi am mai mers la ei si am intrebat, nu au binevoit sa caute ci doar sa-mi spuna ca nu au nimic pt mine. Mergi si tu la posta si asigura-te ca se verifica daca ai ceva.
Si eu am facut ieri o comanda destul de mare (200 eur) si vad ca este tot in curs de pregatire, nu am primit confirmarea lor. Probabil ca ai ceva probleme...
Din pacate nu am timp sa caut linkurile produselor pe care le-am primit saptamana trecuta. Au fost din perioada reducerilor. Eu sunt ff multumita de tot ce am luat. Sper ca zilele urmatoare sa reusesc sa le caut si sa vi le arat.
Chiar...voi cum gasiti repede linkurile produselor? Sincer...eu ar trebui sa stau sa caut iar prin tot catalogul pentru ca nu mai stiu de pe unde am comandat atunci...
Pupaceli!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

aissa spune:
Miki sanatate maxima! Te asteptam cu forte proaspete!!!
Nu am folosit cod de -15 eur ca toate clee 3 produse comandate sutn de la aubaines. Sigur are dreptate cine a zis de Paste, am uitat de asta. M-am linistit. Folosisem un cod de pe prima pagina, care a redus doar fdp.
Acum insa am ochit niste sandale pt Ale la care vad ca merge vestitul -15 eur (65137) dar nu stiu sigur daca mai e ceva pe cardul sotului asa ca inca nu trec la atac.
Poze in concurs, votati-ne daca va plac:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank"> Concertpe2voci
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=45" target="_blank"> zbor

Bratu Monica spune:
Aissa baga link cu sandalele.A mea poarta 29 ,sunt frumoasa ??????//
Astept!!!!!!!!!!!!!!!
Please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Monikka

aissa spune:
Mie imi plac, sunt de calduri din alea mari. Nu stiu ce masura sa comand sigur...26/27, dar la oricare din masurile astea nu au decat pe violet (as fi vrut albe).
http://www.laredoute.fr/vente-sandalettes-bebe-okaou.aspx?productid=324136757&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank"> Concertpe2voci
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=45" target="_blank"> zbor

Bratu Monica spune:
quote:
Originally posted by aissa
Mie imi plac, sunt de calduri din alea mari. Nu stiu ce masura sa comand sigur...26/27, dar la oricare din masurile astea nu au decat pe violet (as fi vrut albe).
http://www.laredoute.fr/vente-sandalettes-bebe-okaou.aspx?productid=324136757&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12
Foaret dragute.Stiam eu ca ai gusturi
bune.

Dar la marimea 30 sunt 27 euro ,chiar -15 euro

multumesc oricum Aissa.

Monikka

vlada spune:
Miki, iti tinem pumnii sa treci cu bine si te asteptam cu vestile bune !
Multa, multa sanatate !!!