*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (88) ***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Leea, eu am o bluza modelul asta inca de anul trecut dar pe alb (de fapt cred ca-i 'ivoire'). Tot de pe LR am comandat-o si daca si asta neagra e din acelasi material, atunci nu e transparenta, cel putin nu intr-atat incat sa se vada suncile.

quote:
Originally posted by leea_cv

Io tot citesc de vouchere si comenzi neajunse si imi tot spun ca mie nu mi se poate intimpla.Naiva,nu?
Si deasemenea ma tot umfla nervii cind vad ca voi primiti coduri cu reduceri uriase,iara io numa prostioare.
Printre altle am comandat o bluza pe care o astept cu sufletul la gura,dar examindind-o am ajuns la concluzia ca ar fi transparenta,ceea ce ma ucide.Caci este shunci la mine pe burta.Oare e sau nu?Fac si io ca-n povestea cu drobul de sare.
http://www.laredoute.fr/vente-chemisier.aspx?productid=324113001&documentid=389608&categoryid=32921118&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

=========================================================================

Vllleau si eu un vot...doua... la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=41" target="_blank">stralucire si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">picaturi...chiar daca mi-au fost inversate pozele...

Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

http://andrei.seek-on.com/ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Buna dimineata!
Am intrat doar sa va salut, nu am ce naouati sa va spun, doar ca sint in asteptarea unei comenzi din 14.03...am vazut ca 13.03 au venit pe ici , pe colo....

Va pupic!!! cam liniste in ultima vreme pe aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

nu mai rezistam, am dat o comanda mica, de 3 produse, doar asa ca sa imi fac "mana" din nou. Uf, mi-am luat de-o grija, mi-era ca uit cum se face.

Poze in concurs, votati-ne daca va plac:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank"> Concertpe2voci
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=45" target="_blank"> zbor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Eu am primit din 13, dar au fost pungi, 2-3 produse..
Si au fost par avion, nu cu trenu...

Daca va plac pozele noastre, votati-ne! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">cei trei sau www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in2 ... sau amandoua

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

quote:
Originally posted by elyanne

Eu am primit din 13, dar au fost pungi, 2-3 produse..
Si au fost par avion, nu cu trenu...

Daca va plac pozele noastre, votati-ne! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">cei trei sau www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in2 ... sau amandoua

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

deci tre sa mai astept ... eu am pachetoi mare..vreo 22 de produse..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

eu n-am selectat niciodata Visa sau Mastercard,am lasat asa cum era : Carte bancaire,si a fost OK mereu.

Valentina,mersi.Nu stiu de ce mi-au aparut acolo semnele alea,ca eu n-am nici jurnal nici album foto.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by puselu

Salutare !

Voiam sa va spun ca am facut c-da cu codul de reducere 15 euro, si mi-au scris ca mi-au anulat c-da pt.ca nu am primit acel cod pe e-mail ....

M-am gandit sa vedeti acest mesaj, era pe pagina anterioara ca nu fusese moderat.
Cred ca multe fete au folosit codul care reduce 15 euro chiar daca nu-l primise pe mail.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Eu l-am folosit la ultimele doua comenzi (1 pe cate un cont) si au ajuns comenzile... si nu primisem codul pe mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Folositul codurilor neprimite pe mail e riscanta. Unora le-a inchis contul, altora (ca mine) nu. Sau poate ca noi urmam?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Si eu am folosit celebrul cod si am primit deja comanda respectiva. Nu mi-au inchis contul (inca ). Iar codul l-am gasit si undeva pe net, ma indoiesc ca ar fi personalizat. Hmmm...

Altceva insa - am incercat sa comand pe alt cont tot cu cardul meu pe care l-am folosit deja pe 2 conturi si n-a mai mers, sunt ff suparata ca mai vroiam sa folosesc codul de 15 euro evident. Sa inteleg ca nu poti folosi acelasi card decat pt 2 conturi? Cred ca scrie pe undeva pe prima pagina dar am ratat eu. Asta e.

In rest, nu m-am putut abtine sa-mi iau tenesii si niste chestii reduse pt copii, de-abia astept sa vina.

Acum astept comanda de pe 18.03 si ma cam opresc aici (sper sa si pot).

Daca mai primiti ceva scrieti despre produse, sunteti o sursa f buna de inspiratie!

Mergi la inceput