*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (88) ***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Felicia,multumesc.Acum trebuie sa masor husbandu' din dotare.

N-am mai comandat nimic de cand s-au terminat reducerile si nu mai rezist.

Edit : stie cineva ce reprezinta semnele de sub numele noastre pe DC?De exemplu la mine sub "membru din 27/11/2002" apare o carte si inca ceva care nu-mi dau seama ce vrea sa fie.Parca pana acum nu erau acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by ligeea

revin , mi-a raspuns Sabine care mia propus ca in locul pachetului pierdut sa-mi dea un voucher -ce e ala , imi da toti banii pe care i-am platit innapoi pe card cau un cod cu care pot sa cumpar de aceeasi suma alte produse ,,voucher on line "?

Multumesc

ligeea

Voucherul e un bon de cumparaturi de valoarea comenzii pierdute cu care poti sa faci alte cumparaturi pe site.,fara sa mai faci schimburi de mailuri cu ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Jasmine,sunt link-uri catre jurnal si album foto!Daca le ai se vede ceva,daca nu,nu!
Eu acum ma apuc de cautat ce sa-mi sumpar pe voucherul ala de mi-l trimisera pentru comanda neajunsa!

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Io tot citesc de vouchere si comenzi neajunse si imi tot spun ca mie nu mi se poate intimpla.Naiva,nu?
Si deasemenea ma tot umfla nervii cind vad ca voi primiti coduri cu reduceri uriase,iara io numa prostioare.
Printre altle am comandat o bluza pe care o astept cu sufletul la gura,dar examindind-o am ajuns la concluzia ca ar fi transparenta,ceea ce ma ucide.Caci este shunci la mine pe burta.Oare e sau nu?Fac si io ca-n povestea cu drobul de sare.
http://www.laredoute.fr/vente-chemisier.aspx?productid=324113001&documentid=389608&categoryid=32921118&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

=========================================================================

Vllleau si eu un vot...doua... la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=41" target="_blank">stralucire si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">picaturi...chiar daca mi-au fost inversate pozele...

Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puselu spune:

Salutare !

Voiam sa va spun ca am facut c-da cu codul de reducere 15 euro, si mi-au scris ca mi-au anulat c-da pt.ca nu am primit acel cod pe e-mail ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Buna seara fetelor,

Sa va povestesc ce am mai facut cu cardurile: nimic. In continuare pot selecta numai american express. Am facut 2 comenzi totusi, fara a selecta nici un card bancar, lasand optiunea CArte bancaire, bagand datele si gata. Un colet mi-a venit, comanda pentru colega mea Nu a venit coletul meu, avea numai 3 produse desi era pusa cu o zi inainte. Aveti idee de ce? Era prea mic?
Astept pana marti sa vad ce si cum. Au mai fost discutii, coletele mici vin mai greu?
Sper sa imi raspunda cineva...va rog.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

quote:
Originally posted by valentinag

Jasmine,sunt link-uri catre jurnal si album foto!Daca le ai se vede ceva,daca nu,nu!
Eu acum ma apuc de cautat ce sa-mi sumpar pe voucherul ala de mi-l trimisera pentru comanda neajunsa!

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Valentina
Am vazut pozele tale cu Mancarici.Esti o super gospodina.Pot gasi undeva retetele tale ,la toate bunatatile din acele poze?
Daca da,spune-mi te rog unde le gasesc pentru ca-mi "ploua"in gura de cand le privesc si tare ma bate gandul sa fac ,cate ceva din retetele tale.
Felicitari!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by socrate

Nu a venit coletul meu, avea numai 3 produse desi era pusa cu o zi inainte. Aveti idee de ce? Era prea mic?

Daca ai comandat doar 3 produse,probabil o sa vina sub forma de punga si cu astea n-ai nicio garantie sa ajunga la destinatar.Nici cu coletele n-ai garantie deplina,dar rata de pierdere e mai mica.De cand comand eu,doar o punga nu mi-a ajuns,in rest toate coletele mi-au venit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Daca ai comandat doar 3 produse,probabil o sa vina sub forma de punga si cu astea n-ai nicio garantie sa ajunga la destinatar.Nici cu coletele n-ai garantie deplina,dar rata de pierdere e mai mica.

uite o chestie care ar trebui bagata in ghid

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by socrate

Buna seara fetelor,

Sa va povestesc ce am mai facut cu cardurile: nimic. In continuare pot selecta numai american express. Am facut 2 comenzi totusi, fara a selecta nici un card bancar, lasand optiunea CArte bancaire, bagand datele si gata. Un colet mi-a venit, comanda pentru colega mea Nu a venit coletul meu, avea numai 3 produse desi era pusa cu o zi inainte. Aveti idee de ce? Era prea mic?
Astept pana marti sa vad ce si cum. Au mai fost discutii, coletele mici vin mai greu?
Sper sa imi raspunda cineva...va rog.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 32+

Si noi tot optiunea card bancar avem, fara a specifica Visa sau Mastercard sau altceva. Deci e f bine si la tine...

Edit: nu a venit inca 6 martie si deja e cam...tarziu!

Mergi la inceput