*** LA REDOUTE *** (60)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Multumesc, Adina.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

multumesc mult Crocco21

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Mai fetelor, uscatorul de par e super fain, si sunt si trei perii de par in plus. Giova, nu vreau sa-ti fac sange rau, dar chiar e fain. Stiu ca tu il ai in comanda asta ce nu-ti vine odata!

Si eu am alta comanda pe drum, dar acum tot astept a treia masina de paine...

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Gabitaco si Madau, suuuper tinutele ptr. domnisoare!

Ajutati-ma si pe mine cu un sfat ... vreau sa-i iau Dariei colantii www.laredoute.fr/vente-calecon-la-redoute-creation.aspx?productid=324124969&documentid=201207&categoryid=32020160&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> astia si nu stiu ce marime sa iau. Voi ce ziceti 86 sau 94? La fel si la blugi, 86 sau 94, ma gandesc la www.laredoute.fr/vente-jean-transformable-fille-okaou.aspx?productid=324120793&documentid=201207&categoryid=22917148&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">astia.

Madau, tu ce marime i-ai luat Mirunei la ghetutele lila? Cat poarta ea acum? Daria poarta cam 21-22 (avem ghetute 21 si cizmulite 22), dar i-as lua 23 la ghetute sa le poata purta in primavara ...

Multumesc anticipat!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Ia uitati aici ustensilele de bucatarie. Sunt 6 bucati cu suport si arata tare tare bine. Sunt cadoul surorii mele la masina de facut paine care n-a ajuns.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adeea_ro spune:

please, puteti pune si o poza cu uscatorul de par?

mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by adablackcat
Ce le aduce Mosul copiilor vostri? Eu m-am gandit ca www.laredoute.fr/vente-ensemble-pour-poupees-graco.aspx?productid=324110278&documentid=201207&categoryid=26708667&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">astea sunt tare frumoase si costa destul de putin pentru cate piese sunt. Si le-a comandat o prietena deja si astept sa-i ajunga sa le vad si eu.

Ada, ai vazut setul? E k lumea? Ma intereseaza si pe mine pt nepoata mea.

Fetelor, nu mai stiu daca a luat vreuna dintre voi www.laredoute.fr/vente-cardigan-zippe-bebe-okaou.aspx?productid=324104223&documentid=346107&categoryid=38138981&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">hanoracul asta. O fi bun materialul?

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Camelia, la pantaloni eu zic ca mai bine ii iei 86, 94 sunt pt 3-4 ani si va trebui sa ii sufleci multisor . Mateei blugii 86 ii vin pana jos, la nivelul ghetei. Mateea are 88 cm acum. Gandeste-te ca nu mai creste asa mult pana in primavara. 94 poate pt la toamna, cand se apropie de 3 anisori .
La ghete eu i-am comandat 23(la ghetele din iarna asta poarta 22-23).
22 nu stiu daca ii vor veni in primavara. Daca ii sunt mari...le va purta la toamna. Mai bine mai marisoare decat prea mici.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Capitol nou:

*** LA REDOUTE *** (61)

Mergi la inceput