*** LA REDOUTE *** (60)
Raspunsuri - Pagina 19
Graviduta spune:
Fetelor, ma ajutati si pe mine cu niste pareri despre niste hainute de baietei? Daca ati luat urmatoarele:
www.laredoute.fr/vente-pyjama-spider-man.aspx?productid=324124456&documentid=201207&categoryid=22921932&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16" target="_blank">pijama Spider-man, www.laredoute.fr/vente-t-shirt-enfant-prix-mini.aspx?productid=324121679&documentid=201207&categoryid=22921436&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">bluza alba cu bordura rosie/grena,www.laredoute.fr/vente-polo-rugby-enfant-a-l-heure-anglaise.aspx?productid=324122443&documentid=201207&categoryid=22921436&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">bluza polo rugby, www.laredoute.fr/vente-chemise-a-carreaux-enfant-okaou.aspx?productid=324121320&documentid=201207&categoryid=22921436&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">camasa in carouri, www.laredoute.fr/vente-pantalon-velours-enfant-a-l-heure-anglaise.aspx?productid=324122385&documentid=201207&categoryid=22921107&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16" target="_blank">pantaloni din reiat.
Multumesc.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
croco21 spune:
Monica, fetele de pe forumul frantuzesc spun ca platoul ceramic cadou e foarte OK, codul este 29424, daca alegi si doua produse de la SM ai fdp0. Eu inca nu l-am primit asa ca nu pot sa-ti zic din experienta proprie, am citit ca dimensiunile sunt 31x21 cm, e de culoare rosu si are si un suport metalic pentru prezentat frumos la masa.
Liviana, la 48-50 in Romania corespunde un 46-48 in masurile frantuzesti. Dupa dimensiunile tale cred ca porti cam 46, talia iese totusi din standard (e cam de 48-50). In alta ordine de idei, ce mica e lumea! Ti-am vazut pozele si ma bucur sa te intalnesc pe forum, am fost colega de servici cu sotul tau. Felicitari pentru cei doi baietei, sunt super simpatici, cel mic are niste poze mortale.
http://community.webshots.com/user/croco21
alina023 spune:
Fetelor, am aflat si eu de curand de acest magazin on line si sunt f incantata de ce am vazut acolo si de ce am citit aici.
Am insa o problema pe care va rog mult sa ma ajutati sa o rezolv. Nu-mi pot crea cont. Va rog din suflet sa ma ajutati. Eu completez toate camputirile de la creere cont si cand vreau sa merg la pasul urmator mi se spune ca nu am completat adresa de email. Numai ca eu nu am nici un camp unde sa se ceara adresa de email. Ce ma fac ca vreau sa comand si eu cat mai repede....
Va rog sa ma ajutati.
Multumesc mult!
Pupici!
Alina
35+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica in burtica 
AMR 5 saptamani!!!!
ella_74 spune:
alina023,
la IDENTIFIANT tre sa pui adresa de email , nu vreun nume
bafta mare!
, mamica de David (24.04.2007)
alina023 spune:
Ella, multumesc tare mult! Am reusit sa-mi fac cont dar a aparut alta problema. Nu-mi dau seama de unde aflu care este numarul meu de client. In emailul de confirmare a inscrierii spune ceva despre acest numar de client insa nu il da nimeni.
Offff....ce sa fac daca nu am invatat franceza? Mie mi-au pplacut engleza si spaniola si pt astea am optat. Uite ca am ajuns la vorba tatalui meu cum ca nu stii niciodata cand iti trebuie ceva in viata.
Pupici si inca o data multumesc mult!
Alina
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica in burtica 
AMR 5 saptamani!!!!
ella_74 spune:
alina023,
il afli sigur dupa ce dai o comanda, in SUIVI si in emailul de confirmare a comenzii ![]()
nici nu cred ca-ti trebuie la ceva...
da-i bataie, ca acum vine bebitza si salut timp de shopping![]()
addya spune:
graviduta, bluza alba cu rosu o am eu, e draguta dar e subtirica, merge de primavara sau de iarna pe deasupra unei helanci, ceva. nu e flausata. se comporta bine la spalat![]()
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
alina023 spune:
Ella, bag tare acum. Inca nu am terminat comanda si cred ca am deja cateva zeci de euro
. Noroc ca am cardul meu alimentat ca altfel atentam la cel al sotului
.
Multumesc mult de tot de ajutor. Esti o scumpa. 
Daca nu voi putea merge eu sa ridic comanda de la posta e apoate fi inmanata si sotului meu daca ii dau buletinul? Sper ca da pt ca altfel....nu se stie pe unde voi fi in cca 10-14 zile.
Pupici!
Alina
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica in burtica 
AMR 5 saptamani!!!!
ella_74 spune:
alina023,
da, daca aveti mutatia amandoi la aceeasi adresa.
Giova spune:
Gabitaco ma bucur ca ti-a venit coletul
!!! recunosc ca eu de joi seara nu m-am mai uitat in posta. al meu era din 24 oct.
. Frumoase tinute pt. printesa.
Madau si eu vreau sa comand alea pt. fetita prietenei mele. ii va sta bine Mirunei in ele.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)