wrap in Romania (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

eu l-am pus cu fata de cand a inceput sa stea binisor in fundulet, ca asa vine in wrap cu fata la lume, ca si cand ar sta in fund, si n-am vrut sa-i fortez coloana

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

www.dropshots.com/adita#date/2008-02-05/12:57:05" target="_blank">filmulet utilizare wrap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

adita, vreau si eu un wrap! Unul portocaliu, de domnisoare!. Sunt din Bucuresti, stau prin zona Obor. Pusici, astept un semn daca se poate.

Irina, mami de

Ileana si
Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Adita, ma bucur ca mi-ai facut un wrap mai elastic, lui Pupi nu ii place strans de nici o culoare. L-am legat mai strans si mi-a urlat pana l-am desfacut. Acum il am inwrap de 2 ore si doarme neintors... Puuuup

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

am ajuns la concluzia ca pt cei mici de tot astea elastice sunt mai bune, dar cred ca la cei mai mari sunt mai bune cele tesute sa nu se intinda prea mult. inca o data, ma bucur mult ca sunteti multumiti

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

www.dropshots.com/adita#date/2008-02-05/12:57:05" target="_blank">filmulet utilizare wrap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

cu fata la public se pot pune din momentul in care=si tin f bine capul

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Pepsi, fetita mea de trei luni isi tine bine capul, dar nu stiam daca are voie sa stea in wrap cu fata spre public din cauza coloanei (nu sta in fundulet inca)

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROCSI6666 spune:

si eu mi l-am ridicat abia azi...si sunt f.f. multumita...bb sta bine in el, eu ma simt super bine..si avem aproape 8 kg....am din cel elastic, mie mi se pare mai confortabil asta...adita, daca mai perfectionezi tehnica, sa imi spui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Imi spuneti si mie va rog ce lungime si latime trebuie sa aiba materialul?

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Duminica am fost la IKEA cu bebe in wrp si a fost super ok. E adevarat ca a balit la greu si a tebuit sa-l schimb inainte sa plecam, ca avea si body-ul si partea din wrap din dreptul pieptului uda leoarca. Nu stiu daca s-a uitat cineva ciudat la mine ca nu am dat atentie la restul lumii, eram foarte mandra de puiul meu.

Si mie imi place ca e putin elastic, pot sa-l strang mult daca vreau sa-l tin pe matei aproape de mine.

Adita , merci!!

fianna cu www.flickr.com/photos/14295400@N03/sets/72157603680539275/" target="_blank">printisorul Matei
(01.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Adita , poti sa imi faci te rog si mie un wrap bleu ca cel pe care l-ai facut pentru AngeliquedeS? Eu locuiesc tot in Constanta, ca si ea, si urmeaza sa nasc un baietel zilele urmatoare...
Daca imi confirmi ca poti sa imi faci si mie unul, iti trimit adresa mea si discutam pe PM cum facem ca sa ti-l platesc.
Multumesc mult!

Tinna 39s+5z cu si mami de Andrei (7 ani)

Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 2 zile ???

Mergi la inceput