wrap in Romania (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

mihuta, eu l=am pus pe al meu la 4 luni cu fata la public ca nu il aveam wrapul cind el avea 3 luni, si a stat in fund abia la 5 luni si 3 saptamini. cind tii bebeul in brate il tii cu fata spre lume?

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cylyche spune:

fetele dar alta metoda de a lega wrap-ul nu stiti ,numai cum a legat adita in filmulet?
Nu de alta dar am vaz ca pe site-uri ce lea pus Pepsi sunt legate si altfel....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Imi spuneti si mie va rog mult latime si lungimea?

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David

Mergi la inceput

Redai citeste paginile anterioare acolo scrie...

Mergi la inceput

Redai citeste paginile anterioare acolo scrie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Redai, cam 4-5 metri lungime. Al meu e de 4 metri din cate mi-am dat seama si fiind elastic e numai bun. Probabil ca daca nu e deloc elastic e bine sa fie mai lungut.

fianna cu www.flickr.com/photos/14295400@N03/sets/72157603680539275/" target="_blank">printisorul Matei
(01.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

quote:
Originally posted by Pepsi

mihuta, eu l=am pus pe al meu la 4 luni cu fata la public ca nu il aveam wrapul cind el avea 3 luni, si a stat in fund abia la 5 luni si 3 saptamini. cind tii bebeul in brate il tii cu fata spre lume?

albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Hmm, cand o plimb prin casa, sta ori pe umar, adica lipita pe mie dar peste umar cu capul pe sus (il intoarce ca un viezuras in toate directiile), sau cu fata spre public. Incerc sa n-o tin foarte mult asa, dar e in stare sa-si intaorca capul la 180 de grade ca sa vada in jur...

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

aici este un sit cu mai multe moduri de a innoda esartfa, dupa cum vedeti in poza este un copil mare(3-4 ani)

http://larbreabebes.free.fr/Pages/p_portage_tibetaine.htm

pe situl ce l=am dat este explicat fiecare mod de infasurare,trebuie sa clicati pe instructions la fiecare wrap este modul cum se infasoara

albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by fianna

Duminica am fost la IKEA cu bebe in wrp si a fost super ok. E adevarat ca a balit la greu si a tebuit sa-l schimb inainte sa plecam, ca avea si body-ul si partea din wrap din dreptul pieptului uda leoarca. Nu stiu daca s-a uitat cineva ciudat la mine ca nu am dat atentie la restul lumii, eram foarte mandra de puiul meu.

Si mie imi place ca e putin elastic, pot sa-l strang mult daca vreau sa-l tin pe matei aproape de mine.

Adita , merci!!

Fianna, la noi ajuta suzeta. Altfel, molfaie tot ce prinde, si wrap, si haina mea, si saliveaza continuu.
La mine n-am observat sa se uite cineva ciudat. Doar un vecin cu care am mers odata in lift m-a intrebat daca nu cumva e bolnav copilul, de-l tin asa infasurat.

Fetelor, am si eu 2 wrapuri din bumbac elastic, de culoarea aceasta. Am facut unul pentru o prietena, si mi-a mai iesit inca 2. Daca doreste cineva, sa ma caute pe PM.

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by redai

Imi spuneti si mie va rog ce lungime si latime trebuie sa aiba materialul?

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David

Eu am facut pina acum de lungimea 4.5 m si de latimea 45-50 cm. O latime de material de 150 cm iti ajunge taman pentru 3 bucati.

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze

Mergi la inceput