wrap in Romania (2)
Raspunsuri - Pagina 10
AngeliquedeS spune:
Adita vezi ca Tinna S a nascut chiar in ziua in care ti-a dat mesajul asa ca probabil nu va putea sa ia legatura cu tine decat peste cateva zile! Puuup!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
adita spune:
sper sa nu va suparati ca n-am mai dat niciun semn de viata, am ramas fara net si mi-e destul de greu. eu fac wrap-urile de jumatate de metru latime si de 4.5-5 metri lungime, in functie de cat e de elastic materialul
mie imi plac instructiunile de aici: http://www.mobywrap.com/t-instructions.aspx , au poze foarte explicite pt multe pozitii de pus bebeul, cu fata, cu spatele, in spate, pe sold, culcat, pt gemeni...
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
www.dropshots.com/adita#date/2008-02-05/12:57:05" target="_blank">filmulet utilizare wrap
CameliaH spune:
Adita, multumesc mult de wrap. Azi as vrea sa ies cu bebe afara in warp. BEbe Matei are 3 saptamani. a mai pus cineva bebeul atat de mic in wrap? Cum s-a comportat? Am vazut ca exista instructiuni de folosire si pentru nou-nascuti, dar vroiam si o experienta personala.
Multumesc.
www.ralucamihu.com/matei
Maria si Ioana 6 ani pe 1 februarie
Matei nascut pe 4 februarie
Toate bune!
adita spune:
eu l-am pus pe la vreo doua saptamani daca nu ma insel si n-au fost probleme. doar ca in plus fata de filmuletul de la semnatura, ii trageam una din benzile alea care veneau pe verticala, peste cap, sa-i sustina gatul. dar nu prea ii convenea sa stea asa fix,de multe ori il lasam cu capul afara si il sustineam eu
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
www.dropshots.com/adita#date/2008-02-05/12:57:05" target="_blank">filmulet utilizare wrap
Tinna S. spune:
Adita , multumesc mult pt wrap, l-a luat ieri sotul meu de la posta.
Bebicul meu face azi 2 saptamani, pot sa il pun deja in el???
Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu
CristinaGoji spune:
Adita - vreau si eu un wrap. Anunta-ma te rog care-i procedura. Mersi
Mami 33+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
esma_angel spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Adita - vreau si eu un wrap. Anunta-ma te rog care-i procedura. Mersi
Mami 33+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
si eu .... si eu....
adita spune:
Tinna, eu de la 2 saptamani l-am pus in wrap. pe site-urile din strainantate pe care am citit spunea ca se poate pune copilul chiar din prima zi de viata. sa-l folositi cu succes
susur spune:
mamici, va citesc de o vreme cu wrapul asta al vostru si sceptica ma duc si eu sa-mi iau una bucata sa vedem ce minune o fi .Sa va spun ca sunt in extaz?Adio dureri de spate si de umeri e bestial,fenomenal ,mersi de idee ca muream prost cu plodul agatat de gat .