wrap in Romania (2)
Raspunsuri - Pagina 7
AngeliquedeS spune:
Adita, am primit ieri wrap-ul, sunt f multumita si lui bb ii place! multumesc mult!!!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
mihuta spune:
Adita, multumesc de oferta. Nu stiu ce sa fac. Am incercat sa leg mai strans wrap-ul, asa sta fii-mea mai lipita de mine, dar se impinge cu mainile non-stop in mine ca nu se poate misca. Ma gandesc ca poate nu e ea fan wrap....
mami de Sophia
adita spune:
Mihuta, nici la mine nu prea are loc de miscare, il tine destul de fix,dar nu m-am gandit ca asta e o problema, am zis ca asa sunt toate. asta doar cineva cu unul original ne-ar putea spune, daca sta si copilul bine, fara sa se lase, dar se poate si misca in voie. adica al meu pare multumit,poate da din maini si din picioare, dar nu se poate rasuci. eu l-am pus asa foarte curand dupa nastere si nu l-a deranjat deloc sa stea lipit bine de mine
Angelique, ma bucur ca sunteti multumiti
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
www.dropshots.com/adita#date/2008-02-05/12:57:05" target="_blank">filmulet utilizare wrap
Mitsu-bishu spune:
aditaaaa, vrem si nooooi!!! Am vazut poze de la AngeliquedeS, care e tare multumita si as vrea si eu unul! Ce trebuie sa fac? Iti trebuie vreo dimensiune, ceva??? Stau in Bucuresti, in sect. 6. Am un baietel de 23 de zile. E prea devreme pentru el?? Pupici si astept un PM, ceva!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
Mitsu-bishu spune:
Acum am vazut mai sus ca ai spus ca l-ai pus pe bebe putin dupa nastere... Deci nu apar probleme la coloana, ceva, nu? Aaaa, si voiam sa te rog sa il faci dintr-un material cat mai putin elastic. Ca si bebele meu e tare agitat... Merci mult! Astept PM sau raspuns direct aici!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
adita spune:
pai cel mai putin elastic e un material bleu. daca e ok asa, pe saptamana viitoare sper sa fie gata
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
www.dropshots.com/adita#date/2008-02-05/12:57:05" target="_blank">filmulet utilizare wrap
Mitsu-bishu spune:
E ok, poate sa fie si cu buline, ca nu ma deranjeaza!!! Merciiii! Cum o sa ma anunti?
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
adita spune:
iti scriu aici, eventual un pm, ne gasim noi cumva
Pepsi spune:
se pot pune bebei nou nascuti in esarfa, este de preferinta sa fie mai elastica, si materialul moale, cam ca si cel ce l=am vazut la bebe pupi, asa este si al meu, dar putin mai gros, si are buzunarul cu dungi ptr a arata mijlocul esartfei, este mai usor sa stii daca o legi egala. cind bebe mic e pus in wrap nu trebuie infofolit daca stai in interior cu el, ptr ca este si caldura corpului vostru, daca le este prea cald se zbat, si nu stau, la bebei mai mari ii puteti pune in pozitia cu fata la public, asa au si ei ce vedea, cind se mai agita bebe meu ii mai las miile libere in esarfa ca sa mai mestereasca de plictiseala.atentie pe ce program spalati esartfa si mai ales pe ce program o uscati(ca eu am scurtat=o ca n-am ales programul bun si a intrat la "apa"}
adita, da faptul ca tai virfurile in bie ajuta cind faci nodul sa tina mai usor si bine, si sa nu umbli cu prea multa codita dupa tine
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
mihuta spune:
Fetita mea face trei luni saptamana viitoare. Cam de cand as putea sa o pun in wrap cu fata catre public ? Ca ma gandesc ca poate asa e mai suportabil pentru ea. Cu fata la mine nu e de acord , ma impinge si tipa, iar de tinut la piept ca nou nascutii nici nu poate fi vorba..
mami de Sophia