wrap in Romania (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

eu le fac cu 50 ron. daca te hotarasti, ne putem intalni sa ti-l dau sau il pot trimite prin posta pt inca 6 ron

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

wrap-ul se poate folosi la peste 1 an? la 12-13 kg?

cand e bolnav se simte alinat numai agatat de mine, si zau ca l-as tine oricat dar dupa 15min ma omoara discopatia... sa nu mai spun ca nu pot face nimic, il tin pe soldul stang sustinandu-i fundul in ambele palme. si asa mi-am petrecut w-end-ul asta...

este wrap-ul o solutie?

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

pe site-urile din alte tari am vazut si mame cu copii mari de 2-3 ani, dar o fi si materialul mai bun decat ce am gasit eu pe la noi.eu i-am tinut pe ai mei de 3, 4 si 6 ani dar doar cateva minute, sa fac proba, nu stiu cum te simti dupa mai mult timp. ma gandesc ca ar fi mai bun un sling, daca tot il tii pe sold. nu poti sa faci proba cu o bucata de panza innodata, macar asa provizoriu?

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

adita, am primit wrap-ul, multumesc frumos. Am o intrebare, materialul e foarte elastic si fii-mea atarna in el, stii cumva cat de strans ar trebui sa-l leg, sau cum sa fac sa stea lipita de mine si nu sa se balangane ?

mami de Sophia

Mergi la inceput

nu stiu cat sa zic sa-l strangi, eu deja m-am obisnuit si il leg destul de strans incat sa nu atarne. uite, incerc sa pun la semnatura un filmulet, cum procedez eu. din pacate nu are sonor. la tine atarna mai mult de atat? mie una asa mi se pare confortabil si pt mine si pt bebe. imi pare tare rau ca nu-ti place. incearca sa-l strangi mai mult, poate e mai bine. daca nu, da-mi de stire sa gasim o rezolvare

Mergi la inceput

sper ca am reusit sa pun bine filmuletul

www.dropshots.com/adita#date/2008-02-05/12:57:05" target="_blank">filmulet utilizare wrap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

adita, uite aici instructiunile, sint si poze, http://larbreabebes.free.fr/Pages/p_portage_fairesoimeme.html

martie, eu il folosesc, bebe meu are 7 luni jumate, dar are cam 9 kg

din ce scrie pe instructiunile la wrap cica merge pina la 18 kg.acuma al meu are aproape 4 ani si nu il pot pune in wrap, adica n-am incercat ca il strica ptr asta micu, si cred ca mi-ar rupe spatele, dar asa pina la un 2 ani sigur merge. am sa va zic pina la cit il folosesc eu

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Pepsi, multumesc pt instructiuni. cu toate ca nu stiu franceza cred ca am priceput cate ceva, e o idee buna sa faci colturile asa, cred ca ies cozile mai subtiri

www.dropshots.com/adita#date/2008-02-05/12:57:05" target="_blank">filmulet utilizare wrap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

adita, am vazut filmuletul, asa il strang si eu dar se lasa si trebuie sa sustin copilul cu mainile. Cred ca ar trebui sa folosesti pe viitor un material un pic mai putin elastic.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Mihuta, am si un material mai putin elastic, dar din ala am doar bleu. daca vrei iti trimit unul din asta tesut si mi-l trimiti pe cel de tricot inapoi

Mergi la inceput