wrap in Romania (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Angelique, am primit mesajul, dar n-am mai apucat sa raspund, am avut niste probleme de sanatate cu cel mic
Rocsi, am primit si de la tine un mesaj si ti-am raspuns, cred ca de ala vorbesti, de fapt parca erau 2. sper sa nu va incurc

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROCSI6666 spune:

adita, ai rezolvat cu cel mic?sper ca sunteti bine, deci ramane sa vb. pe mess, eu te-am bagat in lista, astept sa-mi dai accept si detaliem acolo ce si cum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_b spune:

Adita, vreau si eu wrap, id de mess vasileluminita.
Astept sa te loghezi tu si dau accept. Multumesc mult!

Luminita si Stefan(10.12.2007)

Poze Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Vreau si eu una bucata wrap. Baiatul meu are 6 luni si 8 kg dar din ce am citit pana acum nu ar fi o problema, inca mai pot sa-l folosesc. Cum procedez?

fianna cu www.flickr.com/photos/14295400@N03/sets/72157603680539275/" target="_blank">printisorul Matei
(01.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

si eu folosesc wrap-ul, este un lucru minunat!sint ff multumita de el,nu plec de acasa fara el, bebe meu are acuma 7 luni si peste 8.600 kg si 73 cm si-l folosesc cu toata increderea, se simte tare bine in el, acest model il am http://www.mamankangourou.com/pbebe.php?l=fr#t5 primul model, esarfa extensibila, este un material extraordinar.

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

chiar ca arata super, nu prea seamana cu ce reusesc eu sa fac

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

uite aici ai indicatii cam cum s-ar face, cel putin al meu asa are virfurile taiate si se infasoara tare usor, materialul este ceva de bumbac ca si tricourile, dar are spadex, ptr ca revine tot timpul la forma initiala. principiul general in folosirea acestor tipuri de port bebe este ca esartfa sa fie intinsa la maxim, deci nu e voie sa fie strinsa la un loc ptr ca lasa dureri de spate, umeri, si ptr bebe incomfort.

esartfele astea nemtesti sint considerate cele mai bune la ora actuala datorita materialului(a calitatii lui)
http://www.mamanautrement.com/storch.php

si aici citeva feluri in care putem sa purtam
http://larbreabebes.free.fr/Pages/p_portage%20pratique.htm#eb

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Baaai, ce misto! Am 2 copii si ma si cred informata, habar nu aveam, adica am vazut pe la mare o tipa cu asa ceva, dar am zis ca e un port bebe ca oricare altul.
Pana la ce varsta il poti folosi? Bebicul meu are 9 luni.

Mergi la inceput

Pepsi, unde spui ca sunt indicatiile despre cum se face? eu nu stiu deloc franceza, m-am uitat doar la poze, sunt foarte frumoase. imi plac mult materialele alea in dungi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Buna,as dori sa cumpar si eu un wrap.Cat costa si cum
pot intra in posesia lui?
Multumesc.

Anna

Mergi la inceput