cine mai inoata impotriva curentului?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Androix
Conchita, ai uitat decalotarea!

nu ma intereseaza subiectul. deocamdata. :-)))

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as întoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Conchita, i-am dat sa guste ca nu scapam de miorlaielile piticei... Insa am insistat ca e doar pentru oameni mari si nu mi-a mai cerut; in schimb, a facut sant la placa: "Io, cand ma fac male, o sa beau cafa si bele si o sa meg la lestolant sa mananc fiptula"...

Mergi la inceput

Mi-am mai amintit ceva. Pe 11 august ne-am intors de la mare. Intr-una din zile am asistat la o discutie aprinsa pe plaja, intre doua mamici, referitoare la "echipamentul" copilasilor din dotare. Una sustinea ca e foarte sanatos sa lasi copilul in funduletul gol, sa-l vada soarele; cealalta (mamica de fetita) zicea ca i-a pus slipi ca sa nu-i intre copilului nisip si mizerie prin partile intime si sa se trezeasca apoi cu vreo infectie/boala... Culmea e ca pe nici una n-o preocupa ora la care isi tineau copiii pe plaja: era 14:30, io o culcasem pe pitica langa ta-su si ma plimbam cu picioarele prin apa, ca mi se umflasera si speram sa-mi treaca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ntz ntz ntz si ta-su unde era? la otel?

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianaa spune:

quote:
Originally posted by saphir

Eu cred ca pe NIMENI nu trebuie sa intereseze de NIMENI, de cum isi cresc altii copiii sau de cum ii cresti tu pe ai tai.
E problema fiecaruia de ce ii da de mancare copilului, de cum il imbraca etc.
Cred ca ar trebui sa incetezi sa mai judeci pe cei din jurul tau si sa "plangi" de mila altor copii.

Asa ca, parerea mea este ca, atata vreme cat nu vezi un copil traumatizat de parintii sai, batut, trantit, aruncat, jignit etc, sa iti vezi de treaba ta. Fiecare face ce crede ca e mai bine pt copilul sau.

In legatura cu povestea baiatului obez care iesea de la bazin si apoi mama il hranea si mai mult, iti spun ca pot exista si probleme de sanatate in care acest lucru este o necesitate. Spre exemplu, un copil
cu diabet, indiferent daca este slab sau obez, dupa ce s-a zbenguit in bazin trebuie neaparat sa manance ceva, altfel ii scade glicemia si i se poate face rau. Asa ca, probabil, fiecare are o motivatie pentru ceea ce ai vazut ca fac unii, chiar daca trezesc dezaprobarea ta.

istorioare cu talc (pentru copii)

Mergi la inceput

quote:

Ntz ntz ntz si ta-su unde era? la otel?

Ta-su lu' fii-mea? Da, la 'otel, cu pitica virgula cu tot... In fiecare zi, la pranz, aveau program de aghioase...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Akella, si eu care te pandeam cu dupa colt sa iti fac nitica morala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

quote:

Noe, ai fost bestiala! Cam de cata vreme asteptai un subiect d-asta? De o luna? de doua luni? sau tot de doua luni? Asta asa la o rasfoire sumara a forumului parintii intreaba ca pe alea cele mai distractive nu le-am mai gasit, probabil s-au ingropat pe la zz.
Edit: l-am gasit si p-ala de trei luni

Mai, dar iar creste densitatea de perfectiune pe metrul patrat. Luana, daca ma vedeai pe mine acum o luna cu vata in urechi cred ca te-ai fi crizat de-a dreptul! Da sa stii ca nu de la curent mi s-a tras, ci de la AC uff si inca ma trag.

Androix, multam ca m-ai scutit de o treaba!
Din pacate, "cainii latra, caravana trece"!

Citat: "sora-mea a fost in fabrica si a vazut cum se fac crenvustii, ce porcarii baga in ei! Eu i-am dat baietelului meu de 10 luni, ce sa fac, daca ii plac! Chiar azi, a hapait 3 si dupa aia a varsat de doua ori! Eh, daca e lacom!"
(din relatarile unei mamici in parc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Sunt de acord ca exista uneori motive intemeiate pentru a face ceva nesanatos (cum e sa hranesti copilul obez dupa efort, sa imbraci mai gros un copil care nu isi regleaza temperatura...) dar totusi!
Am vazut in ziua aceea cu cod rosu, ieseam din Carrefur si sa mor efectiv in 10m pana la taxi si o mamica iesise cu copilul mov de caldura in carut. Cand am ajuns acasa in fata unei farmacii era o mamica cu un bebe de 2-3 saptamani in brate. Nu avea o urgenta pentru ca sotul era in farmacie si cumpara, nici macar nu a intrat in farmacie la AC. Da-o-n colo ca asta nu e normal!
Si astea sunt cazurile mai dramatice ca sa zic asa, in rest copii sunt mult prea bine imbracati pe caldura, absolut toti sunt rosii la fata si agitati dar parintii insista.

In concluzie, chiar daca foarte rar am curaj sa zic ceva unei mamici nu sunt de acord ca nu trebuie sa ne bagam, ca fiecare isi creste copilul cum vrea... nu e chiar asa!

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

j g, ai uitat:

"il imbrac gros, ca alearga si transpira si daca e dezbracat raceste!!!!" no comment.
"il imbrac gros ca sunt virusi in aer si daca e bine imbracat se apara mai bine el singur."
"il imbrac gros ca nu stiu cum o sa fie vremea mai incolo."
mai am. si n-am atata imaginatie cat sa le produc, sunt for real!...

in parc, in mai, pe caldurile acelea, vecina mea, cu nepoata de 6 ani, cu caciulita pe cap (e mai, nu e vara!!) copilul tot incerca, vazand ca bunica-sa vorbeste cu mine, sa-si scoata caciulita. la un moment dat, o vede si ii trosneste una peste cap. "nu ti-am spus sa nu mai umbli la caciula, nu vezi ca esti transpirata toata?!!!" (io nici acum nu mi-am revenit, logica asta a lor ma prabuseste)

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)

Mergi la inceput