Mancaruri cu legume: Mancaruri cu ciuperci ( 14 retete )
Ciuperci umplute cu piept de pui si legume(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 3095) Se spala ciupercile si se taie coditele. Se prepara un amestec din urmatoarele ingrediente: coditele de la ciuperci taiate marunt, ceapa taiata marunt, putin morcov ras, ardei taiat marunt, piept de pui taiat bucatele mici, o rosie decojita taiata cubulete mici si mirodenii(cimbru, piper, oregano). Se inabusa 2-3 minute aceste ingrediente pe tigaia de teflon. Ciupercile se umplu cu acest amestec, se presara cascaval ras deasupra si se introduc in cuptor maxim 10 minute.
Chifle umplute cu ciuperci(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1788) Se taie un capac la chifle. Se scobesc de miez. Se unge interiorul cu putin unt. Se umplu cu ciupercile tocate, inabusite in unt, amestecate cu verdeata, sare si piper. Se stropesc chiflele cu lapte si se dau la cuptor potrivit, cu 10 minute inainte de a le servi.
Ciuperci umplute cu costita afumata(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1805) Se curata ciupercile si se indeparteaza piciorusele, se presara cu sare si se lasa deoparte sa se scurga. Se curata ceapa si usturoiul verde si se taie marunt, dupa care se caleste, costita si sunca presata se da prin masina de tocat si se pune peste ceapa. Separat se pune un ou la fiert si cand e gata se curata si se taie marunt. Din usturoiul curat se face un mujdei obisnuit (atentie nu cu multa apa), dupa ce s-a rumenit ceapam usturoiul si sunca se da deoparte se adauga oul fiert, precum si cel crud, verdeata tocata, mujdeiul si se amesteca bine cu sare si piper dupa gust. Se umplu ciupercile cu aceasta compozitie si se pun intr-o tava unsa cu putin ulei. Se dau la cuptor 20 de minute.
Clatite cu ciuperci(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1381) Se coc clatitele intr-o tigaie in care se picura un strop de ulei. Pt umplutura fierbem un piept de pui in apa cu diverse condimente.Ciupercile se spala si taie cubulete mici. Intr-o tigaie punem la calit ciupercile cu putin ulei impreuna cu pieptul de pui taiat cubulete mici. Se adauga marar tocat si condimente dupa gust. Clatitele se umplu cu aceasta compozitie...se ruleaza si se aseaza intr-o tava una langa alta. Se baga la cuptor pentru 20 de minute pana incep sa se rumeneasca. Apoi se scot din cuptor si se adauga o cescuta de smantana peste el si cascavalul razuit. Se mai lasa la cuptor cateva minute.