Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

Mancaruri bebe si copii 0: Bauturi ( 8 retete )

Milk-shake cu fructe (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 4998)
Se curata si se taie fructul in bucatele, se stropeste cu zeama de lamaie si se zdrobeste. Se adauga laptele,zaharul vanilat,sucul de portocale si se amesteca totul pana se obtine o crema groasa.
Banana-mango smoothie (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 2072)
Se amesteca ingredientele in blender pina se obtine o pasta subtire.
Sirop natural de fructe (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 3345)
Apa, zaharul si coaja rasa de la o portocala si o lamaie se pun la fiert. Cand siropul devine mai gros (cam ca uleiul)se lasa la racit; se pune peste zeama de la fructe, se strecoara si se pune la rece.

Smoothie fructe de padure (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 2886)
Se lasa la amestecat intr-un blender fructele de padure, iaurtul si laptele timp de 1 minut. Se pune compozitia in pahar, se decoreaza cu gheata si cateva fructe de padure deasupra, optional.

Sfat pentru gatit:
fructele de padure inghetate sunt la fel de bune ca cele proaspete
Smoothie cu seminte de susan (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 3548)
Se amesteca toate fructele intr-un blender pana se formeaza un piure. Se adauga 2 lingurite seminte de susan, pasta tahini si se amesteca din nou 1 minut. Cu blender-ul pornit se toarna incet laptele si mierea. La final se pune compozitia in 2 pahare inalte, se presara restul de seminte de susan si se serveste.
Smoothie plin de fructe (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1205)
Se amesteca intr-un blender fructele, sucul de portocale si taratea pana se formeaza un piure. Se adauga 1 lingura gheata si se amesteca din nou. Separat se pune cate o lingura de gheata in doua pahare inalte, se toarna compozitia din blender si se serveste
Smoothie plin de energie (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1139)
Se amesteca intr-un blender bananele, untul de arahide si iaurtul timp de 1 minut, apoi se adauga laptele si se mai amesteca putin. Se pune cate o lingura de gheata in 2 pahare inalte, se toarna compozitia din blender in pahare si se serveste
Bautura cu pepene si capsuni (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1606)
Se pun toate ingredientele intr-un blender, se adauga gheata, si se amesteca pana ajunge la o consistenta mai cremoasa - sa nu se vada bucati mari de gheata.

Se toarna in pahare, se garnisesc cu fructe (capsuni, feliute de pepene, etc.) si sunt gata sa fie savurate de cei mici!

 
Pagina 1 din 1

Adauga reteta noua


Inapoi la inceput   Inapoi la inceput