Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

Bucatarie Internationala: Retete Belgiene ( 4 retete )

Ciocanele de pui cu susan si miere (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 3042)
Amestecati uleiul de soia cu mujedeiul si mierea. Adaugati sare si piper dupa gust. Puneti acest amestec peste ciocanele si lasati-le sa se marineze in acest amestec pentru 30 minute. Puneti ciocanelele pe tava pentru cuptor. Presarati susan si lasati tava la cuptor (intr-un cuptor preincalzit la 200 °C) pentru 30 de minute.

Cotlet la gratar cu dresing de pere (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1442)
Se incinge tigaia de gratar la maxim. Intre timp, se ung cotletele cu ulei. Se stropesc cu sare si piper si apoi se pun pe tigaia de gratar circa 10 minute pina devin maronii. Se intorc la mijlocul celor 10 minute.

Se pun apoi pe cite o farfurie si se toarna desing de pere
Salata de pui grill si telina (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1958)
Taiati pieptul de pui in felii lunguiete. Ungeti pe ele ulei de masline si sezonati cu sare si piper (daca se poate, proaspat macinat) - dupa gust. Incingeti tigaia de grill si puneti bucatile de pui la grataruit. Intre timp taiati tulpinile de telina in rondele si amestecati-le cu boabele de porumb.

Amestecati maioneza cu 4 linguri de apa si apoi adaugati branza telemea, completand cu sare si piper dupa gust. Puneti acest sos peste amestecul de telina - porumb si adaugati bucatile de pui fript si rosiile. Serviti cu paine integrala sau cu ciabatta.



Vafe (wafe) belgiene (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 7730)
1. Intr-o cratita se topeste untul, apoi se incalzeste forma pentru vafe si se unge cu putin ulei.

2. Transferati untul intr-un castron mai mare si adaugati zaharul, amestecand bine.

3. Se incorporeaza ouale, unul cate unul.

4. Adaugati faina, praful de copt, scortisoara, extractul de vanilie, uleiul si amestecati pana la omogenizare.

5. In functie de marimea formei pentru vafe, turnati in ea cate putin din compozitie si lasati-le sa se rumeneasca aproximativ 5 minute. Se servesc calde cu gem, sirop de fructe sau smantana.

 
Pagina 1 din 1

Adauga reteta noua


Inapoi la inceput   Inapoi la inceput