300 grame de piept de pui 2 linguri de ulei de masline 1/2 buchet de lujeri de telina 1 cutiuta de boabe de porumb (300g), stoarsa 4 linguri de maioneza (de casa daca se poate) 75 grame de telemea (sau branza albastra de tip danez) 2 rosii taiate in felii 1 paine integrala (sau ciabatta)
Mod de preparare:
Taiati pieptul de pui in felii lunguiete. Ungeti pe ele ulei de masline si sezonati cu sare si piper (daca se poate, proaspat macinat) - dupa gust. Incingeti tigaia de grill si puneti bucatile de pui la grataruit. Intre timp taiati tulpinile de telina in rondele si amestecati-le cu boabele de porumb.
Amestecati maioneza cu 4 linguri de apa si apoi adaugati branza telemea, completand cu sare si piper dupa gust. Puneti acest sos peste amestecul de telina - porumb si adaugati bucatile de pui fript si rosiile. Serviti cu paine integrala sau cu ciabatta.