-2 verze cam de 1,5 kg fiecare -500 grame costita de porc sau rata daca preferati -condimente(sare, piper, vegeta) -foi de dafin(cam 4-5) -bulion si bors(cam 500 ml)
Mod de preparare:
Varza o tai fideluta, si o pun la fiert cu vegeta si putin ulei, separat prajesc costita de porc, innabusind cu apa, sa nu fie uscata, iar cand varza este fiarta o scot, o strecor, pun intr-o tava patrata(mai inalta) strat de varza, bulion, sare, piper, carnita deasupra si iarasi varza, cu bulion si condimente si frunzele de dafin rupte bucatele mici, deasupra torn borsul si completez cu apa pana se ajunge la nivelul verzei, si bag la cuptor pentru o ora, sa scada apa si sa prinda putin o pojghita deasupra.
Obs: Este foarte usoara, mie una asa mi se pare.In cazul in care folositi varza acra, se pune la desarat cu o seara inainte, si nu se mai pune bors deloc.