Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Friptura de iepure sote vinatoresc Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Friptura de iepure sote vinatoresc 
Numar portii: 0 
Ingrediente: 1/2 de iepure, 2 linguri ulei, 1/2 lingura faina, 50 g unt, 1 pahar cu vin alb, 3 cepe, 2 ciuperci, patrunjel verde, sare, piper, 2 bucati zahar
Mod de preparare: Se spala bine carnea si se sterge cu o cirpa curata, se taie bucati si se rumeneste in ulei amestecat cu unt. Se adauga ceapa taiata rondele, ciupercile taiate feliute si patrunjel tocat. Se lasa pe foc pina ce se ingalbeneste ceapa. Se presara faina. Se pune sare si piper si se subtiaza cu vin si putina apa. Se acopera si se fierbe pina ce carnea s-a fragezit. Inainte de a servi friptura, se adauga la sos zaharul caramelizat si o bucatica de unt. 
Mod de servire:  
Timp de preparare (minute): 1h 30 
Grad de dificultate (1-10): 2 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): n/a 
Tara origine: Romania 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: adrianafedorca 
Link pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31252 
Contributie: Freia 
Vizualizari: 1427 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Iepure cu masline
» Ostropel de iepure
» Friptura de iepure sote vinatoresc
» Medalion de caprioara
» Iepure (marinata)

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput