1 kg carne tocata, jumate vita, jumate porc 1 ceapa 3 catei de usturoi 1 ardei rosu 1 cutie de ciuperci 4 rosii decojite 2 oua sare, piper, vegeta, patrunjel tocat, marar bread crumbs (piine alba uscata si farimitata foarte fin)
Mod de preparare:
Intr-o tigaie puneti un pic de ulei si prajiti ceapa tocata marunt si usturoiul tocat pana se rumeneste, adaugati ardeiul si ciupercile. Lasati totul sa se rumeneasca un pic dupa care puneti rosiile taiate in cuburi mici. Se lasa pana tot sucul s-a evaporat apoi se lasa sa se raceasca. Intr-un castron puneti carnea si mestecati bine pana nu mai are cocoloase apoi adaugati compozitia de mai sus ouale si restul de mirodenii (dar nu si piinea).
Pregatiti doua tavi de paine, ungeti cu ulei si tapetati cu paine, puneti umplutura de carne in tavi, nivelati si presarati paine pe deasupra. Coaceti in cuptorul incins la foc mediu pana se rumeneste deasupra( ~ 45 minute). Dupa coacere se scurge tot uleiul si se pune in containere la frigider.
Mod de servire:
Se serveste taiat felii, cald cu smantana sau rece ca sandwich.