Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Sos de carne macinata (ragu alla bolognese) Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Sos de carne macinata (ragu alla bolognese) 
Numar portii: 0 
Ingrediente: -500 g carne de vitel macinata
-o jumatate pahar vin alb (sec sau demisec)
-un morcov mic
-o ceapa mica
-o frunza de telina cu coada ( e buna si telina radacina)
-concentrat dublu de rosii
Mod de preparare: Se pune intr-o craticioara de 2 l ulei de masline,verdeturile taiate,se prajesc ,se adauga carnea se sareaza,se caleste putin si se adauga vinul,se lasa sa scada dupa care se adauga 75 g de concentrat dublu de rosii se amesteca ,pui apa calda se acopere de 2 ori carnea ,un cub de vegeta(nu cunosc ce exista in tara) piper si se lasa la foc mic 2h jumate -3h.Se serveste de obicei cu taietei lati cu ou(tagliatele) .Eu de obicei fac mai mult si il congelez .pofta buna 
Mod de servire:  
Timp de preparare (minute):  
Grad de dificultate (1-10): 1 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): n/a 
Tara origine: Romania 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: mariaangeli_que 
Link pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11608&whichpage=4 
Contributie: Oana_B 
Vizualizari: 3671 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Sos bolognez
» Sos de carne macinata (ragu alla bolognese)
» ALIOLI
» Sos Pesto

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput