10 oua, 250 gr nuca macinata, 1 pachet unt, 1 lingura de faina, 1 ciocolata mare, 10 linguri zahar tos, 3 linguri zahar pudra, 1 vanilie, rom.
Mod de preparare:
Prima foaie: Se bat 5 albusuri spuma se adauga treptat 5 linguri de zahar tos, dupa care se adauga cele 5 galbenusuri, nuca macinata si faina. Dupa ce se tapeteaza tava de la aragaz se toarna compozitia, se lasa la foc mic 15 min.
A doua foaie: Se bat 5 albusuri spuma cu 5 ling zahar tos. Dupa ce prima foaie s-a copt cele 15 min, se adauga a doua foaie si se lasa in continuare la cuptor inca 15 min, dupa care se lasa la racit.
A treia foaie: Se amesteca untul cu zaharul pudra, pana ce devine o pasta fina dupa care se adauga cele 5 galbenusuri unul cate unul, apoi vanilia si romul.
Dupa ce s-au racit foile, se adauga foaia a treia, se intinde cu un cutit, apoi se rade ciocolata si se pune la frigider.