Iepurasi mar - apr 2010 - 3 ! HAI AMI_84 !
Raspunsuri - Pagina 20
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Buna dimineata! Castelana, te simt revenita in forta si cu forte proaspete! ![]() Sa creasca aluatul in cuptor cat de curand cu o Castelana mica, poate... =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
merci, m-ai "citit" bine, ma simt incarcata!
calatoria ramasese suspendata si uite asa din vb in vb de miercuri pana vineri ( cand am avut avion dimineata) am hotarat, luat viza, bilete, rezervari, umplut valize si am plecat. O vacanta fff diferita cu Castelan la picior de dimineata pana seara, pentru mine obositor dar frumos. Azi dimineata Castelan s-a trezit si voia la usa, s-a obisnuit ca plecam, ha ha ha!
Merci pentru urare, as vrea sa se dospeasca ceva castelani... vedem toamna asta ce "producem".

pup Yaia si piticii!
Lindal spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui bluekidoo
Eu folosesc Wickies din acelasi motiv.. Tanya mi-a facut rana mare din cauza pampersilor, si de la Happy si de la Pampers.. Wickies sunt un pic mai grosuti, dar nu au gel si sunt si ieftini.. de la astia nu a avut deloc probleme |
Wickies nu au gelul ala in interior sau nu au lotiune? Sunt lucruri diferite... Si noi folosim Libero pentru ca nu au lotiune si se aseaza bine pe fundulet, dar mai gasesc granule de gel pe piele si ma enerveaza teribil. Stiti vreo marca fara gel in interior?
bluekidoo spune:
Pe ambalajul Wickies scrie asa:
Scutece de unica folosinta
1. parti laterale flexibile-pentru a se potrivi mai bine, pentru a permite copilului tau sa se deplaseze cu usurinta
2. invelis exterior colorat si care permite respiratia
3. strat absorbant ultrauscat cu format anatomic
4. protectie scurgere
5. invelis cu efect textil
6. sistem de fixare tip arici
7. benzi decorative
nu scrie nimic de gel sau lotiune iar eu nu am vazut nimic pe pielea Tanyeim si daca deschizi papmersul, se vede alb, fara nimic in el, iar can se umple se vede culoare pipiului... Acum vezi ca au 2 tipuri de pampers: astia pe care ii iau eu si care au exterior textil si benzi pe baza de arici (si arata punga www.google.com/imgres?q=wickies&um=1&hl=en&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:en-US:official&biw=1280&bih=834&tbm=isch&tbnid=rfO04A3aRUNQiM:&imgrefurl=http://www.bangla.pl/zdjecia-kaufland-wickies-flex-and-comfort-up15473-4.htm&docid=2KXJ_sxaD_DT8M&w=640&h=480&ei=IHVKTvmeJdCz8QPzlc29CQ&zoom=1&iact=hc&vpx=772&vpy=453&dur=4473&hovh=194&hovw=259&tx=92&ty=123&page=6&tbnh=163&tbnw=214&start=113&ndsp=24&ved=1t:429,r:16,s:113" target="_blank">ASA , iar pampersul in sine www.google.com/imgres?q=wickies&um=1&hl=en&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:en-US:official&biw=1280&bih=834&tbm=isch&tbnid=WKiJQjzNSful3M:&imgrefurl=http://criticomamica.blogspot.com/2010/10/pampers-versus-restul-lumii-partea-ii.html&docid=z-tKcMQ5suTyRM&w=500&h=500&ei=IHVKTvmeJdCz8QPzlc29CQ&zoom=1&iact=hc&vpx=415&vpy=96&dur=548&hovh=159&hovw=164&tx=64&ty=96&page=1&tbnh=159&tbnw=164&start=0&ndsp=21&ved=1t:429,r:1,s:0" target="_blank">ASA ) si un tip care are exteriorul din plastic sau ceva asemanator iar benzile de prindere sunt tip scotch si arata www.google.com/imgres?q=wickies&um=1&hl=en&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:en-US:official&biw=1280&bih=834&tbm=isch&tbnid=c-cKLQGWRiw_cM:&imgrefurl=http://criticomamica.blogspot.com/2010/10/pampers-versus-restul-lumii-partea-ii.html&docid=z-tKcMQ5suTyRM&w=500&h=400&ei=IHVKTvmeJdCz8QPzlc29CQ&zoom=1&iact=hc&vpx=205&vpy=108&dur=465&hovh=159&hovw=205&tx=174&ty=149&page=1&tbnh=159&tbnw=205&start=0&ndsp=21&ved=1t:429,r:0,s:0" target="_blank">ASA )
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
carmickey spune:
bluekidoo ultimele din poza le-am luat si eu, sunt foarte proaste, abia asteptam sa le termin
trecea pipi prin pampers, in conditiile in care il schimbam si din ora in ora...
fetelor cand plecati cu copilasi noaptea de acasa, dorm bine acolo in noul loc? am plecat si noi o noapte de acasa, si nu mi-a dormit adelina deloc, se ridica in fundulet si se lipea de mine zicand mama...era trei noaptea si imi venea sa ma urc in masina si sa vin acasa
poate daca luam patutul ar fi fost mai bine???
pentru ea a fost prima noapte nedormita acasa ![]()
Poze Adelina
adelina paul
mamica carmen de Adelina Ioana
si adolescent Paul Florian
bluekidoo spune:
da stanucel.. tocmai daia am specificat.. si eu am avut tipul ala si intr-adevar sunt tare prosti.. incearca-i pe cei din prima poza si o sa vezi ca sunt total diferiti 
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
carmickey spune:
am inteles carmen, multumesc frumos pentru informatie
avem si noi poze noi la semnatura
va urez o noapte buna la toate mamicile de pitici
Poze Adelina
adelina paul
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stanucel fetelor cand plecati cu copilasi noaptea de acasa, dorm bine acolo in noul loc? am plecat si noi o noapte de acasa, si nu mi-a dormit adelina deloc, se ridica in fundulet si se lipea de mine zicand mama...era trei noaptea si imi venea sa ma urc in masina si sa vin acasa poate daca luam patutul ar fi fost mai bine??? pentru ea a fost prima noapte nedormita acasa Poze Adelina adelina paul mamica carmen de Adelina Ioana |
noi am tot plecat de acasa de cand era ff mis Castelan.
mereu am avut scutecele gen cearceaf mic cu care am acoperit patutul in care a dormit, chiar daca l-am pus intre noi ( cand n-am avut patut) el a stat pe cearceaful sau( acelasi miros, desene, etc) apoi avem cu noi un ursulet de plus cu care dormim si vb inainte de culcare. In calatorii il pun deja adormit in patut, ii punem in brate ursulica si pana dimineata nu-l aud, cand il gasesc in pici si ma cheama ma-ma.
asa functioneaza la noi, vb tot timpul cu el explicandu-i unde suntem: hotel, acasa, etc nu striu daca si asta conteaza.
bafta si concediu placut/ relaxant!
carmickey spune:
la multi ani dayanara sa fi fericita sa ai muuult noroc in viata, sa te bucuri de ingerasi tai
la multi ani andra_s sa fi fericita alaturi de cei dragi tie, sa te bucuri de puiul tau si sa indeplineasca toate dorintele
va urez tot binele din lume si sa fiti iubite de cei dragi la multi ani
Poze Adelina
adelina paul
sensibila spune:
Cu scuzele de rigoare uram si noi
Pentru 14 august

La multi ani Lindal !
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi
de iepurasul si familia ta !

-------------
Pentru 15 august

La multi ani tuturor acelora care poarta numele de
Maria sau Marian !
Sa fii sanatosi si fericiti alaturi
familiile lor !

------------
pentru 16 august

La multi ani Erina !
de iepurasul si familia ta !

-------------
pentru 16 august

La multi ani Alexandru Paul de emiliapop !
Sa fii sanatoas si fericit alaturi
de familia ta !

de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
sensibila spune:

La multi ani dayanara !
de iepurasa si familia ta !

de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"