Iepurasi mar - apr 2010 - 3 ! HAI AMI_84 !

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

La multi ani andra_s !
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi
de iepurasul si familia ta !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Am vazut ca vorbeati de scutece, Gia foloseste de cand s-a nascut Pampers Sensitiv se numeau, acum se numesc Premium Care, adica din astia http://www.pampers.ro/ro_RO/proddetail/baby-products/premium-care/id/9/sectionid/3, siservetele la fe, si nu am avut niciodata probleme.

irinabobe – multumesc de informative, dar cred ca nu I le mai fac deloc. Oricum am trimiterea aia din lun aiulie, nici nu stiu daca ma mai primeste cu ea. Oricum unele clinici déjà nu mai au fonduri de facut gratis, dar nu aia ar fi baiul.

bluekidoo - si Gia a facut asa ceva dar prin mai cred.

castelanaC - un mesaj optimist si care vibreaza de optimism. Ce bine ca ti-ai reincarcat bateriile

stanucel – e normal sa nu doarma chiar cum trebuie ca schimba locul si dupa parerea mea e si mai greu daca nu a amai dormit in alta parte, sau si mai si daca plecati doar o noapte.
Daca luai patutul cred ca era f bine, e locul ei stiut sic red ca ar dormi f bine. Noi il luam peste tot
Dar oricum Gia a fost invata sa tot plece si poate de asta e altfel
Desi acasa I l-am scos si doarme pe o saltea mare acum si e foarte fericita printre toate cele 1 milion de jucarii de plus

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr_2010 spune:

Imas nou

Mergi la inceput