Iepurasi mar - apr 2010 - 3 ! HAI AMI_84 !
Raspunsuri - Pagina 19
irene26 spune:
Salut dragele mele!
Urez si eu cu intarziere:
La Multi Ani fericiti draga Samaria!
La Multi Ani fericiti Elena de mami Mihaela!
O viata minunata, implinita, norocoasa si insorita va urez! Va pupam!
Vad ca multe mamici se intalnesc, imi pare tare bine, distractie placuta voua si iepurasilor!
Stefimic, eu in noaptea aceasta voi zbura catre Romania, sigur ne vedem, voi intra pe net peste cateva zile, pana instalez internetul imi va lua cateva zile. Iti voi trimite numarul meu de telefon pe PM, deocamdata nu stiu ce numar voi avea.
Sper sa ma intalnesc si cu mamicile in Bucuresti, dar nu acum ci atunci cand voi pleca, oricum, va tin la curent.
Asa ca va urez multa sanatate si sa auzim numai de bine!
Poze
Mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
irinabobe spune:
sensibila legat de clinica am intrebat si eu zilele trecute pe forum si mi s-a spus ca la medlife budimex sau medlife plevnei se recolteaza din deget. eu zic sa suni si sa intrebi inainte
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui greenfrog Care este avantajul scutecelor libero? mamica de Piscotel Petru Gabriel (24.02.2010) |
Nu au lotiune, asa cum au scutecele Pampers. La Pampers copilul meu cel mare a facut o alergie, s-a umplut tot de pete rosii.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
bluekidoo spune:
si din categoria "mie nu mi se poate intampla"
Saptamana trecuta am trimis-o pe fimea sa-si faca somnul de dupa-amiaza doar in pampers, desi stiam ca a inceput sa-l desfaca, dar cum era foarte obosita ne-am gandit ca nu are ce sa se intample.. dar s-a intamplat... inainte sa adoarma si-a dat pampersul jos asa ca pe tot parcursul somnului a facut pipi direct in patut.. nu va spun cum storceam dupa din saltea, cum am dezmembrat-o sa o spalam.. etc.. dar am zis "a fost vina noastra ca am culcat-o doar in pampers.. nu se va mai repeta"
Zis si facut.. Azi am trimis-o la somn cu pantaloni scurti si tricou.. ce a facut mandra? Ei bine a facut caca, s-a dezbracat, a dat pampersul jos.. si restul banuiti.. imaginati-va cum arata ea, hainutele, patutul, peretele, pe jos pe langa patut 
Asa ca.. m-am convins.. oricui i se poate intampla orice.. 
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
bluekidoo spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Nu au lotiune, asa cum au scutecele Pampers. La Pampers copilul meu cel mare a facut o alergie, s-a umplut tot de pete rosii. =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
Eu folosesc Wickies din acelasi motiv.. Tanya mi-a facut rana mare din cauza pampersilor, si de la Happy si de la Pampers.. Wickies sunt un pic mai grosuti, dar nu au gel si sunt si ieftini.. de la astia nu a avut deloc probleme
Nunta 12.05.2007
castelanaC spune:
La MULTI ANI!!!! Mariilor si Marioarelor, derivatele din frumosul si sfantul nume!
va pupam, cu drag, obositi dupa 13 zile de China ( Delia nu era acasa
), era o vacanta suspendata acum 2 ani cand am ramas insarcinata. Am reusim sa facem Beijing ( teribit de poluat) si Shanghai ( muuulllltttt schimbat de cum il stiam).
cand ma reprind va scriu despre calatorie, superb a fost, cu Castelan mic totul ok.
Mihaela tu intrebai de mancare: am avut pregatit pentru fiecare masa cu mine un borcanel ( valiza full), a mai ciugulit cate ceva de la noi din farfurie, apoi fructe la greu, aveam cu mine mereu un fruct, un iaurt ( de la micul dejun) 2 borcanele, apa si biscuiti, asa eram in regula toata ziulica, pana ne intorceam la hotel. De la mine din farfurie ii dadeam orez, legume coapte la abur... deci chestii simple.
Vacanta placuta si fara probleme!
Vacante placute la toata lumea si ce frumos ca va intalniti!!!!!!!
va pup si pe curand!
o vara de vis!!!!
Yaia spune:
Buna dimineata!
Castelana, te simt revenita in forta si cu forte proaspete!
Sa creasca aluatul in cuptor cat de curand cu o Castelana mica, poate...
Yaia spune:
Felicitari pentru sarcina, Michelle_sf! Uau, nici nu am stiut ca vine Bebe2. Si ce putin mai aveti! Sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos!
bluekidoo spune:
La multi ani sanatosi si fericiti tuturor celor ce poarta numele Sf Maria!
Nunta 12.05.2007