Iepurasi mar - apr 2010 - 3 ! HAI AMI_84 !
Raspunsuri - Pagina 16
mihaelagrosan spune:
Buna dimineata
Freedelia multumesc mult pt. ergo. Am fost aseara dupa el la posta. Trimite-mi pe PM un cont sau ceva unde sa pun banii
. Ma bucur ca va simtiti bine in vacanta. In legatura cu faptul ca-ti e mai greu cu copiii, sa stii ca asa-i si la mine. Acasa e mult mai usor.
Am facut acum o proba prin casa cu ergo, i se pare putin ciudat Angelei, dar mi se pare ca sta foarte comod. Sper sa fie si pt. mine.
O zi buna, plec ca azi am o zi plina de activitati si emotii
. La noi ploua si imi amintesc ca si acum 5 ani a plouat.
sensibila spune:

La multi ani samaria !
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi
de iepurasii si familia ta !

de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
Yaia spune:
La multi ani, Elena Maria! Sa-ti fie viata minunata, sa strangi muuuulti ani sanatosi peste cei 5 deja stransi!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
La multi ani
stefimic
Bumbitza
bebesasha
samaria!
Si toti sanatosi si plini de bucurii aduse de cei mici si nu numai!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
samaria spune:
Buna ziua, tuturor!
Azi dau de baut si prajiturele!

Acum sunt la servici si am zis ca macar azi, de ziua mea, sa "fentez" cateva minute si sa fiu cu voi...![]()
Va multumesc din suflet ca nu m-ati uitat, sa va dea Dumnezeu tot ce bun!
Repede, despre noi:suntem bine, crestem, mai ales in boacane
,nu prea vorbim
,am sta toata ziua pe-afara,si facem cate ceva nou in fiecare zi...Cu ajutorul lui Dumnezeu am scapat de raceli si probleme, suntem bine, nici nu imi doresc altceva decat sa fim sanatosi!
Sambata am fost intr-o mica excursie pana la Cheile Bicazului si Durau, a fost absolut superb, peisajele iti taie respiratia!
In rest nimic deosebit, rutina zilnica servici-casa-menaj...stiti refrenul, nu vi-l mai zic...
Va citesc, dar mai rar, fiindca am foarte mult de lucru la servici si acasa, profit cat se mai poate ca sa ies cu copiii, pana ce nu incepe scoala Sam si nu vine frigul...
Doamne-ajuta sa nasca Ami cu bine, astept cu nerabdare vesti
Trebuie sa ies, multumesc inca odata de urari, va pup cu drag pe toate mamicile si toti iepurasii/iepurasele!!!

sensibila spune:
samaria - sa ai o zi frumoasa alturi de familia ta !
Stie cineva ceva de Ami ? O fi nascut ?
Exista in bucuresti o clinica unde ii pot reconta Giei sange din degetel pentru mai multe analize ?
Am gasit , dar spuneau c anumai hemoleucograma se face din deget ?
Stie cineva o clinica mai desteapta ?
Am trimitere de la medicul de familie pt analize gratis dar le-as si plati numai sa nu o chinuie cu vena.
Noi nu am mai facut analize si nu stiu cum e sa ii ia din vena.
Voi stiti ? Cum au reactionat ai vostri ?
Eu sunt pe alta planeta, am muncit 3 zile sa ii facem camera Giei siin sfarsit am terminat. Am aruncat tot ce era si acum ar eo camera plina de jucarii si doar cu lucrurile ei.
A meritat dar ma doare fiecare muschi si os !
de Steluta Norocoasa
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
sensibila spune:

La multi ani Elena Maria de mihaelagrosan !
Sa fii sanatoasa si sa ai o
viata fericita plina de vise implinite !

de Steluta Norocoasa
Atat sunt de mare !
Erina spune:
Am revenit de la prima intilnire cu iepurasii.
M-am hotarit asa pe ultima suta de metri sa merg asa ca la 10.30 urcam in taxi.
Am intilnit mamici frumoase la chip si suflet, foarte fine si cu picioarele pe pamint. Copiii, Petru, Eva si Asteropi sunt absolut deliciosi.
Silvia Petru e exact cum l-ai descris, frumos, bun si cuminte.
Mi-a placut mult cum ai scris despre el.
Corina, Eva imi aminteste de ingerasii lui Botticelli. E cu adevarat foarte isteata si dulce.
Alina, o surpriza minunata, Asteropi e cuminte curioasa si absolut adorabila.
Imi pare rau ca Madalina nu a mai putut ajunge.
Multumesc pentru o dimineata frumoasa.Sunt bucuroasa ca David al meu are colegi de generatie copiii de parinti care stiu sa ii creasca sa fie adevarati oameni.
Erina spune:
La multi ani mamicilor si copiasilor din familii aniversati zilele acestea. Statemi bene!
greenfrog spune:
Erina, multumim pentru complimente! Ne bucuram ca ne-am cunoscut, imi pare rau ca Madalina a avut asa necazuri si nu a putut ajunge.
David este o baietel superb, frumos, calm si linistit...foarte elegant, seamana cu mami.
Eva are bucle nazdravane, foarte agera si dinamica...asteropi frumoasa, cuminte si eleganta.
Ma bucur ca ne-am intalnit, poate vor fi si alte ocazii desi toate suntem prinse cu viata de zi cu zi, copiii au ore de somn diferite, dispozitii schimbatoare.