Iepurasi mar - apr 2010 - 3 ! HAI AMI_84 !

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

erina esti din bucuresti? daca vrei si ai timp ne putem intalni....

am cunoscut si eu pe mamica Freedelia este o mamica vesela, si cu suflet maaaaare, mi-a dat energie in mine pentru un an de zile de acum incolo
mi-a placut foarte mult intalnirea cu copii,John,Jodie,Jane...sunt niste copii destepti,isteti, si foarte educati
freedelia jos palaria,esti o mamica supeeeeeeer, un model de mamica, mii de daca mai vrei si ai timp poate ne mai vedem pana pleci acasa

Poze Adelina

adelina paul

mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian

Mergi la inceput

la multi ani samaria sa ai mult noroc in viata,sa te bucuri de copilasii tai, sa fi sanatoasa si fericita alaturi de familia ta

Poze Adelina

adelina paul

Mergi la inceput

mihaelagrosan la multi ani fetitei tale,sa fie sanatoasa, mult noroc in viata si sa te bucuri de ea
LA MULTI ANI maria elena

Poze Adelina

adelina paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

La multi ani Samaria!!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de baietii tai!

Multumesc din suflet pentru urarile de ziua printesei mele. Sunt tare emotionata, 5 ani mi se pare asa o cifra rotunda. Au trecut atat de repede!

Fetelor ce frumos ca va intalniti, sa se cunoasca iepurasii. Plimbari placute sa aveti, intalniri cat mai frumoase.
Auzim si noi de iepurasi despre care nu am primit vesti de mult timp, Eva, Asteropi. Poate vedem si ceva poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

Salut, am revenit si noi de la mare duminica seara, a fost tare frumos dar am mai fi ramas mult si bine.

Multumesc frumos prarile de ziua mea, sunteti niste scumpe, am vazut ca va intalniti cu iepurasii, in Craiova vad ca nu mai vine nici DIANA, nici CARMEN.

LA MULTI ANI! frumosi si sanatosi ELENA de mami MIHAELA!
Sa va traiasca mami si sa va bucure sufletele!

LA MULTI ANI! SAMARIA! Sa ai o viata fericita si plina de bucurii alaturi de cei dragi!

Noi suntem bine, am vazut ca ati avut probleme cu muscaturile de insecte, foarte urat, sper sa nu experimentam si asa ceva.
piciomanii mei s-au balacit toata ziua, au mancat si au dormit, asa bine a fost in concediu ca parca m-as intoarce acolo.
bai fetelor mi-e dor de voi toate, de vorbaria de altadata, se vede ca mi s-a mai aerisit si linistit creierul.
am sa pun poze cu picii la mare.

AMI hai bebelina sa-ti vedem mocuta, mi-e dor de puiuti mici, te pup si nastere usoara.

va pup si o zi usoara si linistita va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui greenfrog

Erina, multumim pentru complimente! Ne bucuram ca ne-am cunoscut, imi pare rau ca Madalina a avut asa necazuri si nu a putut ajunge.

David este o baietel superb, frumos, calm si linistit...foarte elegant, seamana cu mami.

Eva are bucle nazdravane, foarte agera si dinamica...asteropi frumoasa, cuminte si eleganta.

Ma bucur ca ne-am intalnit, poate vor fi si alte ocazii desi toate suntem prinse cu viata de zi cu zi, copiii au ore de somn diferite, dispozitii schimbatoare.

mamica de Piscotel Petru Gabriel (24.02.2010)

Silvia multumesc mult pentru cuvintele frumoase. Cu mare drag ne intilnim, mi-ar placea o intilnire de anvengura. te felicit pentru prietenia cu, Corina. Si la grupul Dariei s-au legat prietenii strinse cum iti povesteam ba unele mamici s-au si intudit prin cumetrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui stanucel

erina esti din bucuresti? daca vrei si ai timp ne putem intalni....

Poze Adelina

adelina paul

Draga Carmen din august 2009 tot in Bucuresti am stat. Cred ca am lasat impresia asta pentru ca tot vorbesc despre Piatra Neamt. De cind a inceput Daria gradinita de vara stam mai mult in Bucuresti dar oricum la fiecare 3 saptamini o luna mergem acolo peste week-end. Acum ne vom, lua din nou o vacanta de o saptamina jumatate.

Cu mare drag ne intilnim.

Later Edit: din august 2008.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

LA MULTI ANI SAMARIA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Am vrut si noi sa ajungem azi in Cismigiu, din pacate nu m-am coordonat bine cu ai mei si nu aveam nici un ban (romanesc) acasa, tata plecase si cand s-a intors era deja prea tarziu, prea cald... Mi-ar fi placut sa va intalnesc...

Noi maine plecam in Moldova pentru vreo 5-6 zile. Bacau, Targu Neamt, Suceava si manastirile. Daca e cineva din zona si vrea sa ne vedem, mi-ar face mare placere.

Erina -- nu vii pana la Agapia sa ne vedem?? Sau poate venim noi in Piatra Neamt? Mi-ar placea sa va vad...

Va pup, fug la culcare!!!

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVAMIKA spune:

Erina, Silvia ,multumi pt aprecieri!

Mi-a parut tare bine ca am reusit sa ajung sa va cunosc.Ati descris f bine iepurasii...sunt minunati! fiecare unic in felul lui, dar atat de frumosi impreuna!
Erina ai dreptate, am legat o prietenie frumoasa cu Silvia , am impresia ca o cunosc de ani de zile.

Mergi la inceput