Iepurasi mar - apr 2010 - 3 ! HAI AMI_84 !
Raspunsuri - Pagina 15
carmickey spune:
la multi ani stefimic, bumbitza sa fiti fericite si sanatoase sa aveti parte de tot ce va doriti...
Poze Adelina
adelina paul
mamica carmen de Adelina Ioana
si adolescent Paul Florian
greenfrog spune:
Dragelor, cu intarziere multumesc pentru urarile de ziua mea! Sa avem numai iepurasi veseli si sanatosi! Noi cu netul mai rar, vara asta este prea frumoasa ca sa stam in casa, petrecem mult timp afara, mergem si la bunici cel putin 2 zile pe saptamana. Incerc sa il obisnuiesc pe Petru pentru perioada cand o sa incep munca. Se apropie cu pasi repezi. Daca nu intervine altceva, la inceputul lui octombrie ma intorc la munca. Asa ca aceasta este vara mea cu Petru, ma bucur de fiecare clipa cu el. Mai ales ca este tare motanos, tare calm, bun si cuminte. Este mai mult decat am sperat sa fie, m-a facut sa vreau sa fiu un om mai bun, mai armonios. si m-a facut sa imi doresc sa il calauzesc sa se formeze ca un suflet echilibrat, cu valori spirituale profunde care sa il ajute sa isi traiasca viata frumos.
freedelia spune:
Ne-am intors de la munte, ce frumos a fost!!!
Luni m-am intalnit cu Silvia (greenfrog), Madalina (bumbitza) si Andira (care nu isi divulga numele pe forum haha) si cu copiii din dotare -- Petru, Ilinca, Irina, Natalia si Iris. Mamici frumoase si copii scumpicei :)
Mihaela -- ma duc chiar acum la posta sa iti pun port bebeul, zic eu ca ajunge in 2-3 zile... Vorbim...
Irene -- stam in Romania pana pe 22!!!! Hai sa incercam sa ne intalnim ca asa ocazie cine stie cand se ma iveste!!!
Stanucel -- clar ca nu e vina ta ca a piscat-o tantarul, nu te invinovati, se intampla tot felul de chestii neplacute cand ai copii mici... Hai sa ne intalnim in parc luni dimineata (daca iti trece frica de parc pana atunci)
Mi-e cam greu cu toti trei fara ajutor. Adica ma ajuta ai mei, normal, dar nu e ca la mine acasa, spatiul mic din apartamentul alor mei parca ma apasa pe creier, plus ca eu nu am covoare in casa asa ca daca se varsa ceva sau se murdareste nu e mare bai, dar la ei tre sa stau tot timpul cu ochii pe ei ca pe butelie... imi place mult parcul, dar mi-e deja dor de "casa", unde au copiii prieteni, unde stiu cum sa ma descurc...
Hai, va pup si ma duc sa ii scot in parc ca daca stau in casa nu au ce face in afara de a se uita la tv si apoi de la prea mult tv o iau razna...
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
greenfrog spune:
Dragelor, pentru ca Mada se muta curand mai spre vest, ce ziceti sa ne vedem marti dimineata in Cismigiu cu prichindeii? Pe la 10 30 la locul de joaca de la foisor. Este destul de multa umbra acolo, se anunta canicula.
carmickey spune:
freedelia da ne vedem luni dimineata, sa imi spui pe unde intri tu in parcul IOR, si vin acolo...mi-a trecut frica de parc din urmatoare zi a accidentului, fetita mea este dependenta de parc, nu puteam sa o tin fara parc
abia astept sa ne vedem....
vreau si eu in cismigiu...
Poze Adelina
adelina paul
mamica carmen de Adelina Ioana
si adolescent Paul Florian
greenfrog spune:
Stie toata lumea locul de joaca de langa foisorul de lemn din Cismigiu? Eu nu am net pe weekend, daca aveti nevoie de precizari suplimentare lasati un mesaj si ne auzim luni.
sa aveti un weekend frumos
child spune:
Ce frumos ca va intalniti, vreau si eu 
Am noroc ca aici ma mai vad cu o fata de pe forumul de Brasov, plus alte prietene ce au copii apropiati de varsta lui Albert.
Asta pana incep serviciul (ca si greenfrog, din octombrie), ca dupa aia nici timp de copil cum trebuie nu o sa mai am 
irene26 spune:
Salut toate fetele si iepurasii!
La Multi Ani draga Stefimic! O viata plina de multe satisfactii, sanatate, fericire si impliniri alaturi de familia ta frumoasa!
Yaia, multumesc pt complimente!
Freedelia, chiar ca as dori sa ne vedem, dar nu voi mai sta in Bucuresti 2 zile cand sosesc, vin prietenii mei sa ne ia imediat, deoarece ei vor sa plece in vacanta dupa aceea. Poate alta data.
In rest, eu nu mai am timp nici sa respir, va citesc, dar din pacate nu mai am timp sa raspund tuturor fetelor, sper sa revin la normal cand ma voi intoarce din tara.
Va pup pe toate si va urez multa sanatate voua si piticilor!
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
freedelia spune:
M-am vazut cu Stanucel azi dimineata, am mers in Parcul Titan, copiii s-au jucat si s-au simtit minunat, mamicile au stat la un pahar de vorba, o sa pun si poze candva...
Maine planuim sa mergem in Cismigiu, dar as vrea sa stiu daca mai vine cineva...
Va pup si fug la culcare...
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE