Iepurasi mar - apr 2010 - 3 ! HAI AMI_84 !

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

mihaelagrosan multa sanatate angelei

sensibila am vazut pozele, superba gia, chiar un peste in apa...ce s-a inaltat!! este o domnisoara foarte frumoasa, am lasat comentarii la poze

castelanaC concediu placut mai departe, si distractie maxima

ami nastere usoara, refacere rapida, un bebe sanatos si mancacios, sa fi fericita si sa auzim de bine

noi suntem foarte bine, se mai vede putin rosu in locul unde a fost intepata, am oprit antibioticul si am revenit la programul obisnuit, nu pot sa nu o duc in parc, sare din carut cand vede un parculet

acum ma intreb daca o mai musca vreo insecta va pati acelasi lucru? va fi alergica toata viata?
eu sunt alergica la polen, la soare, iau claritine la doua zile, si ma gandesc se poate sa ma mosteneasca???

Poze Adelina

adelina paul

mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

mihaelagrosan – multumesc de aprecieri. Plaja a fost ok. Dar cine a avut timp de ea ? Eu pe plaja nu stau decat sa ma dezbrac si zbor in apa. Nu imi place deloc soarele
Sanatate multa Angelei si sa aveti weekend linistit

Castelana – vacanta placuta sa aveti

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Sensibila.. s-ar putea totusi sa nu fie alergie.. cred mai de graba ca sunt insectele de vina si ii afecteza pe bebei ca nu au organismul obisnuit cu asa ceva.. noi am banuit alergia pentru ca sotul meu este alergic la ciupiturile de tantari, asa ca doctora a confirmat.. dar totusi sunt pre multi copii de varsta lor cu aceasi problema, copii care vara trecuta nu au avut probleme..sa-i fi lovit pe toti alergia anu asta?? Eu cred ca pe masura ce cresc capata si ceva imunitate si ciupiturile vor fi normale, fara ditamai galmele si puroi

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Seara buna!
Sanatate multa bolnaviorilor, sa scapati cat mai repede de boli, sa va bucurati de vara!

Irene, v-am admirat! Ce bine ca tine Diana clamele in par! Alexia nu prea vrea, si le tot scoate si se joaca cu ele.

Sensibila, vad ca ati inotat si la lumina lunii. Super!

Castelana, concediu placut si sa va intoarceti 4!

Ami, nastere usoara si bebe sanatos! Vezi ca al doilea bebe iese muult mai usor si mai repede!

Mihaela, ma bucur ca esti mai bine. Sa stii ca ma mahnesc si eu tare cand sunt copii bolnavi, as prefera sa fiu eu bolnava decat sa sufere ei, e tare rau sa-i vezi bolnavi. Clar butoiul tau se trage de la boli si lipsa odihnei, dar hai ca vine concediul la mare si va incarcati bateriile.
LA MULTI ANI Elenei de pe acum, ca nu stiu cum mai reusesc sa intru! Sa creasca mare si sanatoasa!

Stanucel, hai, mai, ca nu te poti invinovati ca a piscat-o tantarul! Ce-ai sa faci, o bagi intr-un glob de sticla? Esti o mama buna, termina cu prostiile! Sa ai grija de acum sa iti cumperi unguent pentru tantari si sa-l ai tot timpul la indemana.

Somn usor! (ca eu pic, abia astept sa adoarma copiii)

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

La multi ani stefimic !
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi
de iepurasa si familia ta !

Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

La multi ani Bumbitza !
de iepurasa si familia ta !

Atat sunt de mare !

Mergi la inceput

La multi ani bebesasha !
de iepurasul si familia ta !

Atat sunt de mare !

Mergi la inceput

bluekidoo - noi am fost, adica si eu si mama, am fost si a vazut-o ba o farmacista ba, la spital cu galmele respective si ne-a spus la amandoua la fel ca e o reactie alergica la muscatura, ca trebuie sirop antialergic si dat cu crema.
In plus eu am mai intrebat odata pt ca toata noaptea statea cu plasturi sau data cu crema si reveneau la stadiul de bubite, ca niste cosulete dar fara umflatura si soteata, iar cand intram in mare se faceau la fel, imese.
Si mi-a zis ca trebuie acoperite si ferite de soare si apa, in speta marea si piscine, pentru ca altfel se reactiveaza.
Or fi devenit mutanti, tantarii astia, nu stiu ce sa zic.
Dar in cazul nostru cred ca au fost si ceva paianjeni

Yaia - da, faceam baie si seara tarziu pana pe la 22-23 in piscina, dar ceea ce se vede in poze sunt luminile din piscine, nu lumina lunii

Atat sunt de mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

La multi ani Bumbitza!!!
La multi ani Stefimic!

Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Noi plecam azi la tara. Angela nu mai face febra, sper sa fie bine.

Yaia multumim. De maine incepem sa sarbatorim pana pe 9 . 5 ani e ceva!

Weekend frumos tuturor!

Mergi la inceput