Iepurasi mar - apr 2010 - 3 ! HAI AMI_84 !

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Salut fete dragi!
Cu scuzele de riguare, urez si eu cu intarziere:

La Multi Ani sanatosi Greenfrog!

La Multi Ani sanatosi Asteropipan!

La Multi Ani sanatosi Freedelia!

Multa fericire, noroc, impliniri, zile insorite si frumoase alaturi de familiie voastre dragele mele! Va pup si imbratisez cu mult drag!

Am citit ca au fost si iepurasi bolnaviori, multa sanatate piticilor, dar si multa putere mamicilor!
Ami, iti urez nastere usoara, recuperare rapida, multa putere pt a avea grija de ambele fetite!
Bluekidoo, recuperare rapida sotului!
Freedelia, mi-as fi dorit sa ne intalnim, din pacate eu vin in tara pe 16 august si nu cred ca te mai prind. Ma bucur ca te distrezi in Romania!
Castelana, bafta la bebe 2, sa fie cu ochisori! Doamne ajuta!
Mihaelagrosan, multa sanatate si ganduri pozitive!
In rest ce sa zic, sunt foarte obosita, dar fericita! Am clase zilnic, predau 7 ore continuu, incerc sa fac fata singura tuturor treburilor casnice si profesionale, iar eu zic ca ma descurc de minune.
Din nefericire, am fost tare racita, cu febra si tot tacamul, i-am pasat si sotului raceala, iar acum se pare ca si Diana a luat-o de la sot, vad ca deocamdata ii curge decat nasul, sper sa ramana doar la stadiul acesta.
In rest, sa auzim numai de bine si sanatate tuturor! Pupam piticii si mamicile!
Pozici noi cu Diana gasiti la semnatura.

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Buna fetelor

Stanucel stai nu te speria asa, nu e vina ta ca a piscat-o tantarul si nici nu prea ai cum sa o feresti. Ma mir totusi ca s-a infectat, probabil s-a scarpinat cu manuta murdara. Eventual poti sa-i cumperi o lotiune repelenta pentru tantari cu care sa o dai cand iesiti seara . Nu cred ca e cazul sa eviti parcul.

Irene multumesc pt. ganduri. Numai bine si voua. Pupam frumoasa cu ochi albastri sa-i treaca repede raceala.

Angela e si ea cu muci si tuse. Sper sa-i treaca repede. Vineri plecam la tara la bunici sa o sarbatorim pe Elena. Sunt din nou nostalgica. Fetita mea implineste 5 ani, e atat de mare!

Mergi la inceput

Naste Ami??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Santate tuturor bolnaviorilor si bolnavioarelor

Stanucel – intepatura nu s-a infectat, aia este pur si simplu reactia alergica. Dupa cum spuneam a facut si Gia la mare. Din pacate nu ai cum sa o feresti si nici nu e vina ta, trebuie doar tratata si ferita de soare zona aia sau de apa. La soare si la ala se rectiveaza alergia.
Deci daca iesiti afara pune-I un plasture pe locul respective.
Noi mergeam la plaja si in mare sau piscine cu plasturi rezistenti la apa
I-am dat Aerius sirop 2.5 ml/zi si Fenistil gel/triderm pe bubite
Din cate stiu eu nu exista spray din ala care indeparteaza insectele, pt copii sub 2 ani. Ca am tot intrebat si eu de ele.

mihaelagrosan - eu am pus incurajarea pt Ami, ca, cred ca ar trebui sa nasca. Eu zic sa ramana acolo pana ne anunta ca sunt bine cu totii

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

A mai vazut cineva ca s-a facut forum de Ghiocei de martie-aprilie 2012 ?

M-a apucat o nastalgieeeeeee

Parca imi e dor de perioada sarcinei, dar nu as intoarce timpul.

Nu se mai lasa la nici una cu o sarcina ?

Urmeaza Castelana , bineinteles

Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata din tarile calde!

va salutam din mers intre o calatorie si o alta ce o incepem maine!

va uram o vara de vis, vacante racoroase, bebei sanatosi, pardon copii ca au trecut de stadiul de bebei cu brio

va pup si va povestesc impresii de vacante dupa Sfanta Maria!

Ami, tu esti vedeta lunii, tu si piticuta ce sta sa vina pe lume!
Sa ai nastere usoasa, bebelusa sanatoasa, reintoarcere cu bine in sanul familiei si toate, toate cele bune! Te pup si abia astept sa citesc despre tine cand ma intorc!

La multi ani aniversatelor lunii!!!! Sa fiti sanatoase si implinite alaturi de familiile voastre minunate!

cate un pupic la toata lumea si sa ne "auzim" de bine!

Mergi la inceput

Poze de la mare

Atat sunt de mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui sensibila

Poze de la mare

Atat sunt de mare !

Minunata Gia, si ce bine se descurca cu colacelul pentru git. Noi il punem pe David in Baby float dar nu are atita libertate de miscare.

Mergi la inceput

Erina - multumesc
da, este in largul ei in apa si cu colacelul si fara.
Sa vad ce am pe camera video sa vad daca pot sa pun vreun filmulet cu ea.
se intorce singura pe toate partile, da din maini si din picioare in si in afara apei, avanseaza daca vrea sa vina la tine.
Eu zic ca e un peste in apa

Iar cand am venit acasa si a vazut ea ca nu mai face baie decat in cada, cand o scoatem de acolo iese cu circ , ea ar mai sta vreo ora, eventual 2

Atat sunt de mare !

Mergi la inceput

Buna ziua de la Cluj!

Castelana ce as face si eu o excursie acolo in tarile calde. Distractie frumoasa sa aveti!

Sensibila, Gia e foarte draguta si scumpica. Se vede ca ii place apa. Abia astept sa mergem si noi la mare sa vad ce o sa zica ale mele cand o sa vada atata apa. Cum a fost plaja?

Noi inca nu suntem bine, Angela a facut un inceput de otita. Incercam sa rezolvam cu antiinflamatoare si aspirator, sper sa reusim, daca nu de duminica trecem pe antibiotic.
Elena e bine, i-a trecut.
In weekend vrem sa mergem la bunici, sper sa mearga spre bine cu bolile sa nu fim stresati.
Va pup.

Mergi la inceput