Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (188)
Raspunsuri - Pagina 12
Lorich spune:
MsBB si tu Brutus??? Eu de cand am nascut (hai ca si dinainte, de cand cu sarcina de fifi)..m-am specialzat patiser-cofetar..eu si cu blogul Laurei Sava murim de gat...eu ar treb sa-mi pun la semnatura AMR kg care cresc. Asa ca... hai fa-mi bucuria si suna la usa!!
Alex@sara pupam puiul "ciofolit"..las ca acum creste parul..mergeti la Coana Cleo si tundeti. Da mai...primavara falsa, aia e!! O urasc!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
gabitzam spune:
Noi mergem de Paste si anul asta tot la Bran, la complexul Wolf unde am fost si anul trecut. Facem de fapt un mini concediu, ca am prelungit inca doua zile fata de pachetul pe care l-am luat.
Adriana_78 spune:
Gabi, deci si voi sunteti plecati tot prin zona -- poate ne vedem, cine stie
Noi planuim sa facem mici excursii pe munte, mici trasee pana la Susai, Cioplea -- eu ma gandeam si la o Cascada 7 Scari, cred ca e insa mai lung traseul - vom vedea
cleo78 spune:
nu am tuns io fata, ci coafeza de la scara vecina. Si i-am zis doar ca vreau cupilu cu ceafa goala, ca urla rau la baie, iar ea s-a descurcam minunat, dupa cum vedeti. Ba mai mult, mara in fiecare seara cand trecem prin fata, cere: la un tuns. Cand va zic ca am DIVA acasa...
si nici nu a costat mult, 15 lei.
Alex@Sara spune:
Cleo,peste vre-o 2 luni,daca o sa avem drum la Stanciu,ne programam si noi "la un tuns'
.Si Sara de vineri de cand i-am zis ca mergem duminica la tuns,numa la tuns se cerea.orice faceam...mami,cand mergem la tuns?Mami,nu mergem la tuns? De ce nu mergem la tuns?Si sta ca o papusica,a rupt-o pe tanti care a tuns-o ...
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
https://picasaweb.google.com/gluminita
Victoria_mami spune:
MsBB, nu te-am uitat cu pozele, dar nu am avut timp. Suntem bine, multumim de intrebare. Speram sa termiam cu anticoagulantele (2 injectii/zi, pe care i le facem noi acasa) curand, ca depinde de starea ei, dar uneori plange crunt la ele, alteori i le fac singura si sta asa de cumintica. Atentie la poftele de dulce, pe mine m-a palit pofta de dulce cand am nascut si de-atunci o tin tot asa, cu 2 ciocolati/zi! Si inainte de sarcina mancam cam o patratica de cioco pe an! In timpul sarcinii am mancat 2 praline si am stat cu capu'n buda toata ziua... 
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Doloress spune:
iar ati amutit, fetelor?
Am vazut pozici faine cu Maruca.
ALEx&SARA - multa sanatate Dariei!
MSBB, LORICH - si eu sunt cu dulciurile la greu, de la alaptat. Consumam calorii, secretam prolactina care da somnolenta si uite asa ne zboara imediat gandul la dulce care da energie. Am terminat vreo 4 ciocolati (negre ce-i drept) in vreo 2 saptamani, ceea ce e mult totusi. Noroc ca nu mai am, si nici nu fac dulciuri niciodata. Ca vreau sa ajung la 50 de kg la botez, intr-o luna adica, si mai am 4 de dat jos.
Acusi incepem sa sarbatorim 3 ani!
V-ati gandit la cadouri, la petreceri, ce-o sa faceti?
Eu vreau jocuri pasnice, de logica, scrapbooking, etc. Ca are destule masini, camioane, pistoale si sabii care ocupa mult spatiu si cu care nu se joaca deloc (desi tot el le-a vrut)
De sarbatorit, il sarbatorim la un centru de joaca cu prietenii lui. Mergem duminica sa vedem centrul.
Doloress spune:
Uite ca a aparut si vecina Desiree, pana am scris eu. Multi pupici printesei noastre curoajoase! 

Alysh spune:
Avem si noi o veste mare : ieri Luca a facut 3 pasi singurel, de la canapea pana la mine

. Am avut lacrimi in ochi de emotie, am fost atat de fericita sa mai retraiesc o data momentul asta atat de frumos!!!
Daca tot nu e nimeni pe aici sa scrie hai sa-i raspund eu lui Doloress ca tot e intr-adevar un subiect de actualitate: noi il vom sarbatori pe Vlady la curte, vom avea invitat un animator (se pare ca va fi un Spiderman, la cererea lui Vlad) care sper sa-i amuze, am inteles ca le face jocuri si concursuri, facepainting si modelare de baloane. Asta pt 2 ore, restul se distreaza ei cum stiu. Vom avea in jur de 10 copilasi de varste apropiate lui Vlad, la care se adauga si fratiori mai mici cu varste apropiate de cea a lui Luca, si parintii aferenti. Fara neamuri, rude, rubedenii ca mi s-a acrit de ei
Cat despre cadouri, eu una m-am saturat de plastelina, modelaj, scrapbooking, povesti
am facut asta toata iarna, acum vreau parc, aer curat, alergari cu bicicleta. Deci cadouri de-astea pasnice, la Craciun, deocamdata vrea masina Mcqueen dar nu o gasesc in varianta care mi-ar placea si anume o masinuta mai mare ( nu una de buzunar pe care sa o piarda) si cu ceva functii.
Il vom mai sarbatori si la Gradi, cu tort, baloane si coifuri. Sper sa iasa toate bine, am emotii.
Avem copilasi mari, 3 anisori sarbatorim in curand, va vine sa credeti????????????????????
MsBB spune:
Lori, Doloress, Desiree - na ca nu-s singura
! M-am gandit ca m-am dereglat io
.
Incredibil dar adevarat! Io , cel mai antitalent om in bucatarie , cel mai cash
, am facut acum vreo 2 sapt ...poale-n brau
. Asta zice tot...
. Cand ma gandesc ca acu vreo cativa ani cea mai mare reusita a mea in bucatarie era un ceai
- iata la ce m-a impins pofta
, ceva ce n-am crezut vreodata ca voi ajunge sa fac.
I-am zis maica-mii sa nu-mi mai faca placinta si astazi a venit cu "un pic " ( un brat de placinta
) de gust asa, cica. Normal ca am gustat de zac cu burta-n sus acum.
Sa ma mai mir ca am cu 2 kg mai mult decat atunci cand am venit din spital? 
Cleo -zii coafezei ca isi face abonament clanul m&m la ea
.
Cand termini puloverul sa pui poze, da?
Spor la treaba , Baaloo 
Desiree - sa-i dai un extra mega ultra super mare
de la noi Victoriei! Cred ca toate asteptam cu mare nerabdare pozele!
OOOOO FELICITARI LUCAAAA!!!!

Spor la
.
Moama , ne asteapta si pe noi
. Inca nu-mi revin la realitate. Parca traiesc intr-un vis. Parca-s intr-o piesa si eu sunt spectator
. Nu-mi vine sa cred ca mai am un puisor si voi retrai emotia primilor pasi, primul ras cu hohot, primele cuvinte ....
Uof, ce m-am emotionat , Alysh!
Suna f bine ce ai planuit tu
. Sigur se va distra pe cinste Vlady!
Doloress - noi pt Andra ne-am gandit la ceva de consumat energia
. Eventual ceva de folosit afara
, sa nu i se para plictisitor cand vom merge la impins
. Studiem piata ![]()
I-am luat si un set cu o papusa doctor si tot felul de minuni dar nush cat succes va avea
.
Sunt
ca ne-am hotarat unde vom face petrecerea de dupa botez
. Am gasit un resto mai micutz, elegant si dragutz si a ramas ca pe 22 mai ne dantzuim in cinstea Sofiei si a Andrei 
Semneaza subsemnata
,
indragostita lulea de cele 2
, mAndra
zgubiloasa si martisorul Sofifi