Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (188)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Cucu :)

Scrisesem si eu un mesaj in weekend, l-am salvat ca draft, ca nu aveam timp, si apoi iaca a trecut timpul si nici mesajul nu mai e de actualitate

Alysh FELICITARI pentru Luca plimbaretz E minunat sa ii vezi cum cresc :) In plus eu amo febletze pentru piticii mergatori, imi plac asa cam de pe la 1 an, de cand incep sa fie mai activi :)

Cu sarbatorit... eu anul asta nu ii mai fac party, am facut de doua ori la loc de joaca si m-am plictisit , am avut si petreceri acasa si nu mai stiu ce sa fac. In plus deja a inceput sezonul si am prestat pe la alti prieteni Deci nu stiu ... eu am zis ca o sa il duc la Disneyland, ca-i aproape. Daca e vreme frumoasa insa ... O sa incercam sa ajungem inainte sa faca 3 ani ca e gratis. Asa ca o sa fie efectiv pentru inimioara noastra, ala va fi cadoul de la noi. Sper sa ajungem. Daca nu, pe 17 aprilie sarbatorim gemenii belgieni deci tot ne petrecem .

Cu cadoul uf ... asvrea sa ii iau un magazin intreg Am atatea idei, uneori si noaptea ma gandesc crad ca am niste pasarele in creeri Pe de o parte ma sperie jucariile astea, casa noastra oricum arata a magazin de jucarele, toti imi zic, in fiecare saptamana ii luam piticului ceva, carti in ultima vreme, dar pana si alea ... deja avem concurenta serioasa la biblioteca noastra Noah si am momente cand sunt mai lucida si uite si de-aia nu ii mai fac party, sa evit cinci sute de cadouri (nu ca nu ne-ar placea ), efectiv nu mai am unde sa le pun. de dat inca nu ma indur, sunt atashata de fiecare jucarie chiar si alea de bebi; Drept e ca Robert s-a si jucat mult cu ele, abia acum a inceput sa fie depasit de numarul lor si sa nu avem timp efectiv. Eu le vad "utilitatea" in sensul ca de la cele mai multe chiar a avut de invatat, am incercat sa ii iau chestii destepte, pe langa masinutele (avem 4 cutii mari cu masini ... si tot mai sunt chestii pe care nu le avem ) Asa ca le pastrez, mai e si scuza ca "poate mai facem un bebe si sa avem jucarii " ca si cand nu o sa reinnoim stocul la momentul respectiv.

Deci eu efectiv am o problema... In fine, de ziua lui am zis ca Disney e ok, daca ajungem + un tren de constrit de la KNEX, tare faine jucarelele

MsBB La multi ani pentru Sofifi Si mie imi era dor de voi ;)

Desiree - si pentru voi, chiar ma gandeam zilele astea la voi :)

Cu dulcele si eu am devenit dulcivora la greu dupa sarcina ....

In rest toate bune, am vazut ca a aparut si AlexSara Sanatate multa - chiar voiam sa te intreb cum a fost la operatie? Ca noi ne pregatim pentru data de 27, cu anestezie generala. Maine mergem la anestezist, o sa ii facem si analizele, sa vad ce imi zice. Am un pic de emotii, o sa imi fie greu sa il vad asa, adormit dar o sa imi fac eu curaj acolo

Maine avem mic dejun cu parintii la scoala de-abia astept.

Pupici tutulor

Simona cu Robert

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare,

ca to veni vorba de sarbatori (aka zile de nastere). Noi ca anul trecut pe domeniul familiei desi la un moment dat ne statea gandul sa iesim cu mai mult la ceva parc. Probabil tot ca anul trecut o sa avem un castel de sarit in rest fiecare cum stie, sper sa fie ceva mai bine organizata decat anul trecut (daca nu ii apuca iar pe ai mei o vizita asa numa de ziua ei atunci sigur o sa fiu mai ok ). Si ca sa nu uite fetele mele Belgience si Olandeze data este Sambata 21 mai stiu ca la Dana sambata e cu antrenamente, dar zau ca eu duminica nu sunt capabila sa fac petreceri daca luni nu am liber...si de data asta nu am, asa ca sper ca nu se va rupe obiceiul si vor veni. Pun lemne pe foc si spun ca avem doua tipuri de Ardbeg

Cat despre cadou o sa ii rugam pe invitatii care vin sa faca bine sa nu mai aduca nici un soi de jucarie, dar nici unul insa daca vor sa cumpere impreuna o trambulina mare (cu panza de cel putin 3.6). Anul trecut s-a luat ca si cadou comun topoganul si zau ca a fost folosit intens si de ea si de musafiri si vara si iarna. Noi ii luam de pasti o bicicleta cu oti de sustinere, ceva in gen cum am vazut la Iasminuta Cristinei pe FB insa nu cu impingator, iar de ziua ei inca nu stim.

Esme

Mergi la inceput

Si fiindca in mesajul anterior mi-a scapat il felicit si eu pe Luca cel voinic si umblator! La mai multe si la mai mare!

Nadia nu stii tu cata bucurie imi face sa mai scrii doua cuvinte si mai ales sa ne mai spui ca sunteti ok, astept cu nerabdare OK ala mare care vine mai incolo!!!

gata pup,

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Cred ca ne oprim si noi la bicicleta drept cadou mare, am uitat ca vine vara Si oricum cand mergem la magazinul de jucarii la biciclete se opreste prima data. Trotinetele cred ca sunt pentru copii mai mari... ca si trotineta ma bate la cap sa-i iau.
Mama deja i-a luat bicicleta, tractor... pentru cand mergem in tara, la vara. Tare ii mai e dor de el si plange dupa Patrickutul ei, acuma nu mai e rau si-obraznic.

Felicitari LUCA! ce umblaret precoce! Hehe, sunt si eu curioasa cum va evolua Kevin, desi ma tot opresc sa fac comparatii intre ei, e inevitabil. E mult mai "prezent" decat cum era Patrick la varsta lui. Bine, PAtrick era si prematur. Si creste ca din apa, deja poarta hainute 3-6 luni si nici macar 2 luni n-are. Poarta acum o pijama pe care Patrick o purta la 6 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Uoauuu,ce fluturasi am in somac cand citesc de bebe Vlad,de Alysh .Parca mai ieri citeam cu aceeasi emotie ca are un samburel in burtica si deja uite,samburelul o pune pe mami sa alerge si dupa el.Sa cresteti mari si sanatosi,mami,ca tare frumoasa familie mai sunteti-cred ca sunt incoerenta,dar am lacrimi in ochi,pe bune
Noi anul asta cred ca ziua saratzinei o von apuca la greci,sa vad cum reuseste tati sa ia bilete,asa ca m-am scos de party .Iar cadou.......o sa fie pt folosinta comuna cu ceilalti,casuta de gradina sau topogan .Trambulina saritoare vreau si eu dar nu prea avem loc in curte pentru cate as vrea .Plus vre-o Alba ca Zapada ca e in limba dupa ea.
Pupici si mai intru pe aici ca vad ca numai vesti faine citesc

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

https://picasaweb.google.com/gluminita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Felicitari Luca!! Bravo, primii pasi, mare lucru!!!

MsBB aceeasi senzatie o am si eu cateodata!!! Ca e un film la care ma uit! Si cateodata am senzatia ca-s 10 copii nu 2. Dar uite, momentul cand a ras Ana prima data in hohote am inceput sa plang si sa rad in acelasi timp... sunt si mai relaxata eu de data asta, parca apreciez mai mult momentele astea!

petrecere de 3 ani wow, Doamne cum suna!!! As vrea si eu la un loc de joaca, dar sa vedem cu bugetul. cadou..mai, we asta a fost 25% red la toate jucariile din carrefour..deci cred ca i-a luat de vreo 3 mil - lego de toata felurile la super preturi, carti pt viitor, toate minunile...noi mai cumparam si-n functie de oferte si le oferim mai tarziu.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lorich
..noi mai cumparam si-n functie de oferte si le oferim mai tarziu.

Si noi!!! In special "consumabile" si carti. Am luat cand a fost targul de carte si hobby 10 cutii de acuarele de vreo 4 feluri, hartii si cartoane, caiete si pensule, creioane colorate, pixuri, carti cu stikere, puzzeluri, baolane, margelute sa le insire pe ata, doua chestii super faine sa invete sa coasa...doua cutii pline si am dat pe toata afacerea 85 de euro, unde altfel genul ala de acuarele sunt 5 euro cutia.

Doloress eu cred ca trotineta este deja pentru varsta asta. Adica la noi la scoala e plin de trotinete si ii invata sa se dea cu ea. Acu' baietzica mea stia deja ca are prietena ei Bianca si de fiecare data cand ajungem acolo i-o freaca fara mila. Doar ca eu prefer sa ii iau bicicleta. De la vecina de pasti primeste o valiza...ca au fost ieri impreuna la cumparaturi si si-a pus a mea gura pe vecina cum ca si ei ar trebui sa ii cumpere...ca cum adica isi cumpara doar ea Asa ca aseara m-a intrebat vecina daca are acasa ca daca nu atunci pe aia o primeste. Vecina noastra se comporta dintr-un anumit punct de vedere cu Lorelei fix ca o bunica. Adica ii satisface toate poftele...ei nu chiar toate, ca de exemplu nu ii da bomboane, cum fac bunicile adevarate si nu vede dulciuri de nici un fel acolo pana nu mananca. Insa daca vrea ceva din casa, Suzy ii da, daca merg la cumparaturi si vede asta ceva si cere, Suzy ii cumpara, daca are chef sa deseneze pe pereti, Suzy o lasa, pe conceptul "copii nu trebuie sa planga pentru chestii din astea marunte", daca ii da in cap cainelui dupa ce tocmai l-a hranit...Suzy n-are nimic impotriva...

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mai Simonixule pai eu tocmai la 3 ani vad sensul s afaci party la copi; daca i-ai facut deja 2, la 1 si la 2...pai atunci nu prea savurau f tare. Acum e momentul. Cu jucarii, cadouri...mai, este si posib de a le dona, nu?? Bineinteles dupa bb2 (dar vezi ca acolo tre sa adaugi si niste papusele)

Aaaa..faza: tati si Robert se jucau pe covor de crapau matzele lu' Nea Creanga cu lego, cu avioane si thomas incluse, ce era pe capul lor... eu as fi vrut sa ma bag, dar nu simteam niciun gust asa, Cristi era rosu la fatza de fericire cu lego-urile alea. Si mi-a picat: moamaama abia astept sa creasca fiftza sa vezi tu joaca pe noi cu papusi!! Ca eu m-am jucat cu papusi pana la 18 ani; deci in vara aia am mers si la discoteca (la bunici, la tara) si ma jucam si cu papusile...

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Lori - ba a savurat cum trebuie si la 2 ani, la 1 recunosc ca nu prea (poate doar desfacutul de cadoaie sa il fi incantat peste masura). Dar la 2 a stiut foarte bine ce si cum si s-a bucurat, ca au venit prietenii lui, am avut cadouri, lumea era a lui In plus sunt convinsa ca si Disneyul ii va placea, am mers deja intr-un parc de genul asta, belgian, la doi ani si doua luni, si la fel, nu mi s-a parut prea mic, din contra, am avut o gramada de facut pe acolo. Acum o sa fie si mai si - sper sa ne iasa figura, daca nu, mergem mai la vara.

Iar cu jucariile ... imi plac de mor, ma joc intruna, plus ca acum incep deja jocurile, legourile alea mai serioase. Si piticul e destul de indemanatic si face chestii.

Esme am notat

Dolores - noi avem deja trotineta si tot asa, la scoala e plin de asemenea obiecte. A noastra are doua roti in spate, deci e destul de stabila. Si noi cochetam cu ideea de bicicleta, are deja una in genul celei a Iasminei, eu as vrea inca din aia fara pedale, pendtru ca am vazut ca cu pedalatul sta mai prost piticania

Fetelor, ziceam eu ca pe piticii be nu ii invata poezii - uite ca ii mai invata de fapt :D - si-a dat drumul al meu, canta, coregrafii, ce sa mai, nu pot sa cred E super haios :)

Simona cu Robert

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

ESME - tare bine suna vecina voastra, vreau si eu una la fel, numai sa-l las pe Patrick din cand in cand si tot ar fi ceva.

LORICH - si eu la fel zic, la 1-2 ani, a fost asa, mai mult pentru noi. Acum abia intelege ceva din conceptul - petrecere pentru mine. Cand imi aduc aminte ca anul trecut la 2 ani nu vorbea nimic si nici n-a suflat in lumanari, nu prea intelegea ce trebuie sa faca si acuma repeta scena de 100 de ori prin casa, cum o sa sufle el in lumanari, etc. Cat de multe se intampla intr-un an cu un copil, cat de tare se trasnforma, incredibil.
Norocoaso! Mereu mi-am zis ca vreau o fetita sa ma joc cu papusile cu ea, iata ca n-am avut ocazia. Si din pacate al meu sot nu prea se joaca cu Patrick, deci eu sunt de jurna, mai ca vreau, mai ca nu vreau. Ieri m-am luptat cu sabiile vreo 2 ore.

Noi am fost mai intai tentati sa ii facem in acelasi timp cu botezul lui Kevin, avand in vedere ca botezul lui Kevin e pe 7 mai si ziua lui pe 29 aprilie. Dar... ne-am razgandit, sa aiba el ziua lui speciala, ca si asa il iubeste tare pe frate-su, am zis sa nu-i mai adaug inca un motiv de gelozie. Azi noapte m-am trezit cu el in pat, eu il tineam pe Kevin in brate, el a venit si mi-a luat o mana si mi-a pus-o peste el, a adormit cu mana mea in manutele lui, tare m-a mai impresionat. N-am mai dormit eu, ca tot ii pazeam pe amandoi, dar tare bine mai era cu amandoi puii langa mine.

Mergi la inceput