Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (188)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

ESME - tare bine suna vecina voastra, vreau si eu una la fel, numai sa-l las pe Patrick din cand in cand si tot ar fi ceva.

LORICH - si eu la fel zic, la 1-2 ani, a fost asa, mai mult pentru noi. Acum abia intelege ceva din conceptul - petrecere pentru mine. Cand imi aduc aminte ca anul trecut la 2 ani nu vorbea nimic si nici n-a suflat in lumanari, nu prea intelegea ce trebuie sa faca si acuma repeta scena de 100 de ori prin casa, cum o sa sufle el in lumanari, etc. Cat de multe se intampla intr-un an cu un copil, cat de tare se trasnforma, incredibil.
Norocoaso! Mereu mi-am zis ca vreau o fetita sa ma joc cu papusile cu ea, iata ca n-am avut ocazia. Si din pacate al meu sot nu prea se joaca cu Patrick, deci eu sunt de jurna, mai ca vreau, mai ca nu vreau. Ieri m-am luptat cu sabiile vreo 2 ore.

Noi am fost mai intai tentati sa ii facem in acelasi timp cu botezul lui Kevin, avand in vedere ca botezul lui Kevin e pe 7 mai si ziua lui pe 29 aprilie. Dar... ne-am razgandit, sa aiba el ziua lui speciala, ca si asa il iubeste tare pe frate-su, am zis sa nu-i mai adaug inca un motiv de gelozie. Azi noapte m-am trezit cu el in pat, eu il tineam pe Kevin in brate, el a venit si mi-a luat o mana si mi-a pus-o peste el, a adormit cu mana mea in manutele lui, tare m-a mai impresionat. N-am mai dormit eu, ca tot ii pazeam pe amandoi, dar tare bine mai era cu amandoi puii langa mine.

Mami de Patrick(29.04.2008) si Kevin (10.02.2011)
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

hahahaaaa sabii!!!!

vai de mine, recunosc ca nu-mi plac jocurile de baieti

buna decizia cu botez-party Patrick.

auzi, noi doua vb pe doua forumuri sa-mi dai si messu si telefonu de acasa ca sa stiu o socoteala... btw..super invitatia, ff vesela

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Lorich,ia vezi pe bonul de la carefure daca tot ce ati luat a benefiaciat de reducere.Ca noi ne-am furat-o ,si nukmai acasa am observat....toata gama de jucarii.....poate ce am luat noi nu o fi fost jucarii?Naiba sa ii ia ca m-am saturat de marlaniile lor

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
https://picasaweb.google.com/gluminita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Seara si de la noi,
ieri i-am facut vaccinul ficamii si am masurat-o si cantarit-o are 5580 g la 2 luni si 60 cm, a crescut 10 cm si a luat 2kg si 480 g, iar la vaccin a fost exemplara nu a zis nici chitz!!!
Acuma doarme si ne pregatim de baie , mai rau e cu asta mare care nu vrea sa manance mai deloc zici ca e in greva foamei si in plus are o tuse nasoala si niste muci destul de urati drept pt care e pe tratament.
Cleo f. misto ce faci tu acolo, si ca sa fie treaba si mai buna va spun ca imi iau o masina de tricotat, nu e exagerat de spumpa dar scutesc timp si fac modele inedite in timp record. E adevarat ca nu mai sunt lucruri hand made dar sunt " mind made" si f. repede de facut.
We trecut la Gruiu am fost cu prieteni cu tot si copii din dotare si a fost minunat, s-au jucat in continuu mai ales la lada cu nisip.
Felicitari lui Luca pt primii pasi!!!
Eu nu cumpar dinainte chestii pe care le poate folosi mai tarziu , mai ales consumabile caci osup loc si nu am ce face cu ele, mai bine ii iau cand trebuie, exceptie fac cartile dupa care sunt innebunita si eu si din aste are la greu, iar la Gruiu mi-am dus toate cartile si am facut acolo o biblioteca mai mare cu aproape 1000 de volume, vreo 200 cumparte si mostenite de mine restul ale soacramii.
Esme te rog mult daca mai poti as vrea si eu niste carti de patchwork si Quilting de unde poti tu sa iei, pe care sa le pui pe contul comun ca sa le pot descarca, daca ai posibilitatea te rog , dar sa fie in english please ca olandeza nu stiu.
Pupic la fete,
Pupic la Mara cu tunsoarea cea noua

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alex@Sara

Lorich,ia vezi pe bonul de la carefure daca tot ce ati luat a benefiaciat de reducere.Ca noi ne-am furat-o ,si nukmai acasa am observat....toata gama de jucarii.....poate ce am luat noi nu o fi fost jucarii?Naiba sa ii ia ca m-am saturat de marlaniile lor

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
https://picasaweb.google.com/gluminita

verificaat!! tu nu-l stii pe Cristi..asta verifica si ras-verifica; deci erau reduse lego ca aveau cutii cam jefuite... si la casa inca 25% RED pt ziua aia.

Cum mi s-au intamplat doua minuni, http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136147" target="_blank">Robertsi http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=161957" target="_blank">Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Fetele care nu ne-ati vazut pe FB (MsBB) am pus poze pe Picassa, de aici:

https://picasaweb.google.com/Victoria.Nadia.22/VictoriaSpring201102#5592195431659194178

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02" target="_blank">Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Fetele care nu ne-ati vazut pe FB (MsBB) am pus poze pe Picassa, de aici:

https://picasaweb.google.com/Victoria.Nadia.22/VictoriaSpring201102#5592195431659194178

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02" target="_blank">Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

ca ti-ai facut mila de un suflet ne-facebuchist !
Ce dor imi era de ochisorii astia frumosi ! Harnicutza-harnicutza - ai ajutor de nadejde in casa, Desiree .
Ce frumoase sunt costumele si ideea de spectacol pe gheata. Mi-ar placea sa fie asa ceva si la noi ...
Trebuie sa spun insa ca ma strange in spate cand vad zapada aia . Noroc cu zambetul Victoriei - incalzeste inimi

Simonix - mic dejun placut .
Pana la urma a ramas anestezie generala, deci. Fii tare, curaj ca va fi bine

Ce-mi place ca s-a mai animat atmosfera pe aici .

Hai ca premiu va ofer o !

Eu aseara am picat asa de lemn la ca n-am auzit asta-noapte deloc foiala din casa .
Mi-a zis omu' dimineata ca pe la 12 ...( nu, nu s-a transformat Andra in Cenusareasa ) a avut Andra un episod de tuse si ca a facut ture pana in bucatarie sa-i dea miere, sa o linisteasca. Eu n-am auzit nimic !
Ciudat mai ales ca omu' meu e un finutz si cu cat se chinuie sa nu faca galagie cu atat e mai zgomotos .

Fug, ma striga Sofifi ...

Semneaza subsemnata , indragostita lulea de cele 2 , http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137609" target="_blank">mAndra zgubiloasa si martisorul Sofifi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Mai Simonixule pai eu tocmai la 3 ani vad sensul s afaci party la copi; daca i-ai facut deja 2, la 1 si la 2...pai atunci nu prea savurau f tare. Acum e momentul. Cu jucarii, cadouri...mai, este si posib de a le dona, nu?? Bineinteles dupa bb2 (dar vezi ca acolo tre sa adaugi si niste papusele)

Aaaa..faza: tati si Robert se jucau pe covor de crapau matzele lu' Nea Creanga cu lego, cu avioane si thomas incluse, ce era pe capul lor... eu as fi vrut sa ma bag, dar nu simteam niciun gust asa, Cristi era rosu la fatza de fericire cu lego-urile alea. Si mi-a picat: moamaama abia astept sa creasca fiftza sa vezi tu joaca pe noi cu papusi!! Ca eu m-am jucat cu papusi pana la 18 ani; deci in vara aia am mers si la discoteca (la bunici, la tara) si ma jucam si cu papusile...

Nu neaparat
Julia se joaca cu lego-urile ca un adevarat baietel Se mai joaca si cu papusile, cu imbracat/dezbracat, leganat, facut papa, dar jucariile preferate sunt lego-urile
Astept si eu sa mai creasca si sa-mi ceara papusi ca sa am motiv sa-i cumpar si sa ne jucam amandoua.
Habar n-avem ce sa-i cumparam de ziua ei.Anul trecut i-am luat tricicleta, dar inca nu are chef sa pedaleze la ea, asa ca nu-i luam bicicleta anul asta.

Lilly 30+ , mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Sunt asa lipsita de chef si de vlaga, sunt obosita, sunt nervoasa, am ajuns sa tip intr-una la baieti (bine, imi dau si ei motive nenumarate), nu mai am rabdare.
Ma omoara lumina asta cenusie si inca rece vremea asta. De-abia astept mica vacanta de Paste, sa-mi mai revin si cu somnul si oboseala.

Mergi la inceput

Gabi e vremea, e primavara, e lipsa asta de lumina; baga niste magneziu+B6; hai ca un pic mai e si mergeti in vacanta. Si eu ma mai trezesc tipand/rastind la Robert, apoi regret, ca realizez ca nu facuse ceva grav, adica ma trezesc ca tip degeaba, ca de situatiile in care am si motive nu vorbesc, cateodata fac asta, desi nu-s de acord cu tipatul asta;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Sunt asa lipsita de chef si de vlaga, sunt obosita, sunt nervoasa, am ajuns sa tip intr-una la baieti (bine, imi dau si ei motive nenumarate), nu mai am rabdare.
Ma omoara lumina asta cenusie si inca rece vremea asta. De-abia astept mica vacanta de Paste, sa-mi mai revin si cu somnul si oboseala.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Si eu is asa, dar de cateva zile m-am calmat si nu mai tip la Julia, ca am realizat ca nu-i nici o catastrofa daca varsa ceva, daca strica ceva. E mai importanta linistea din casa.
Si crizele sunt mai rare, incerc sa le innabus din fasa frumos, fara nervi din partea mea, fara sa o pedepsesc si e muuult mai bine. Dureaza mai putin si crizele nu-s de amploarea de altadata.De cele mai multe ori nu copiii is de vina pt crize, ci parintii Mi-a luat cam mult sa inteleg unde gresesc si-acum incerc sa ma corectez.
Oricum e f greu uneori pt ca Julia e tot cu "vreau x acum" si daca nu-i dai e grav.Inca nu o pot convinge sa renunte la unele chestii de genul: daca ma asez pe pat vine repede si imi spune ca e locul ei, ca acolo sta ea, incerc sa-i zic ca are in rest tot patul la dispozitie, nu, ea vrea exact in locul unde stau eu in acel moment.
In rest e o scumpa vorbareata care canta toata ziua in germana (io nu pricep o iota ), si vine cu tot felul de perle si o tona de intrebari "de ce, ce inseamna, etc", face tot felul de asocieri si are o memorie de raman masca cand o aud.

Ma duc sa mai lucrez ceva, ca ma ai am 3 sapt de lucru si-apoi gata

Lilly 30+ , mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput