Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (188)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello dragutelor,

Azi l-am sarbatorit de 1 anisor pe nepotelul meu Darius. I-am luat de la Mini Blu un costumas camasa in patratele si raiati si un trenulet little tickes dintr-acela de care impingi cu picioarele ca sa avansezi. A fost asa incantat...de jucarie bineinteles :) Am mancat ca sparta

Laurita, ce scump e Mircisor, ce fraze haioase scoate!! Intra-devar semana mult cu Vlad chiar si la expresii de genul" Mami, tati, esti suparat/a?" Sunt, sunt tare simpatici si ne umplu zilele si viata de bucurii. In ciuda oricarei crize. Si Vlad a avut una ins eara asta, nu mai vroia sa plecam de la party, moama, ce-a mai plans, n-a mai vrut sa-si ia la revedere de la nimeni, sa spuna nimanui pe traseu buna seara, uff, greu

MsBB, m-am delectat cu mesajul tau, ai un umor de zile mari, vb lui Lorich, scrie-ne cat mai des. ne inseninezi ziua, in ciuda dificultatilor pe care de fapt le intampini si de care imi pare rau!

Va pupez, fug sa-mi iau copilul cel mare din baie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

eee, o gasii pe Ralu_t, cu status de graviduta la un alt subiect
Cine urmeaza?

MsBB,am tuns cupilu ca urla rau la baie plus ca vin caldurile si e transpiracioasa... Si eu am fo studentu chinez in copilarie, si la 12 ani cand am urlat pana m-au lasat sa nu ma mai tund, am ajuns la extrema cealalta, de am stat netunsa pana la sf clasei a 12, cand aveam parul pana sub fund si faceau mishto colegii de clasa ca nu fol. hartie igienica.
Din pacate Mara urla rau la baie, la spalatu pe cap, dar si la periat si pieptanat. Si ma bucur ca am tuns-o, ca s-a indesit, ingrosat firul de par la ea, de vedeti si voi ce coafata arata doar cu un frecat cu prosopul, fara feon, spume, perii etc. Daca si mie mi-ar sta asa, m-as tunde miine dim. -dar evident, ca eu am nevoie de un arsenal de perii si inca 4 maini sa ma pot coafa atat de minunat cum e fiica mea aranjata.

whatever.

despre perlele Marei. Deci acordurile sunt specialitatea ei: ochii = ochile, elefantzile,jucaricile, , m-am spalat pe dinti la 7; mumutzitzicile etc.

Acum realizez: io duc totul la obsesie - paru illasasem prea lung, mananc negrese de prea mult timp si prea multe, m-am apucat de imp[letit si fiindca azi e duminica, ma mananca miinile is imi imaginez cum as sta acu pe canapea la ursu Baaalooo si sa impletesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Doamne ce bine ca s-a incalzit afara...

Va multumesc din suflet pentru urari!
Sper sa am timp sa intru mai des pe la voi...Sunt cam stresata ca am schimbat echipa..cu una care o ura pe precedenta ...imi vine sa ...mai sunt si in perioada minunata a lunii...

Va pup!
in special pe Vicky!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Deci bebele albastru va avea un fratior/surioara...ce rau imi pare ca nu ne mai iubeste ralu t

Noi am iesit azi - Mihaser asa primavara si caldura sa te ... in ea!!! Am fost la Roata am zis ori imbolnavim cupii ori ii calim. Ne-am intalnit cu Adriana si fetele ei istete, Ana a facut impresie buna, nu a plans, "fata de comitet".

Nopticica tuturor!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Mihaela, te pupam si noi.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

[crema de zahar ars] ??

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Salutare,

I-a trecut deja Elenei zgaraietura. Mai eu ma chinui de cand s-a nascut Ana sa scap de motan adica de 8 ani, cred ca-l las in apartament.hihihihi
Bine el e cuminte doar ca rupe canapele, zgaraie copii cand e atacat si cand acestia sunt singuri si vulnerabili. De fata cu noi e cel mai dulce motan. E total dresat si foarte curat. Elena insa nu poate fi dresata dar nici nu rupe canapele, ea creeaza forme, picteaza pe canapea. De cand a zgariat-o il respecta. Il alinta Denisica. Dar un copil ca Elena poate-si pregateste urmatoarea batalie.

Fetelor, ce vreme. unde-i primavara mult asteptata? S-or fi restructurat posturile si suplineste iarna pana vine vara?

Cleo:Am vazut-o pe Mara tunsa chic. Tu ai tuns-o? foarte reusit. Poate incerci data viitoare la 2 maini. Eu am tuns-o pe Elena castronel ca altfel nu stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

ce linisteee! Iti cam trece chefu de cand vezi atata liniste in jur !

Lori, Alysh

Desiree la soare te poti uita ... da' la inelul ala ba .
Ce mai face Victoria? Cum mai sunteti?

Laura sunt de mici, cum ar spune Andra "mescheri" Stim sigur ca esti o dragutza dar pariez ca-ti se umple inima de bucurie sa-l auzi pe Mirci zicand asta
O mai alaptezi pe Ilinca?

Lori plange sufletul in mine dupa dulce. Sunt atat de dereglata incat am ajuns sa umblu ca un hotz, noaptea, in propria casa, pe intuneric , sa nu trezesc gasca , sa scormonesc dupa ceva dulce . Culmea e ca eu nici nu prea mananc de fel dulciuri dar na .. te pui cu poftele de lehuza ?
Asa ca.. ... daca auzi un zbrrr la usa si apare io .. sa nu te miri!

Va ! O sapt frumoasa sa avem!

Edit : uite ca a aparut si schimbul 2 la mopuit . Belleane !
Chiar ca ce vreme!
Ieri , cum zicea si Lori, a fost vreme ori de calit ori de imbolnavit copii. Azi la fel , e atat de intunecat si urat . Vreau soare si veselie

Semneaza subsemnata , indragostita lulea de cele 2 , mAndra zgubiloasa si martisorul Sofifi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Hellouuu,gasca..greu mai intru si eu sa scriu cateva vorbulite...
Acum am intrat doar sa ma plaanggg ca o tanti de la Cioufulici mi-a "ciufulit"fataaaaaaa,pe Saratzzinaa .Am fost ieri la tuns cu toti 3 si i-am spus ca pe Sara sa o tunda in stilul"Mara" ca avea parul destul de ok pt freza asta........intre timp o chema la tuns si pe dariuca,care bineinteles ca nu a vrut sa stea,atrebuit s ao tin in brate...si cand ma intorc catre Sara,ca tanti m-a intrebat daca e bine.......sa mor,si alta nu....a tuns-o aproape baieteste,perciunii nu-s nici sccurti,nici lungi...oribilllllll.Cum de reparat numai avea ce sa repare,am ingaimat,da e bine,am platit si am iesit mai plangand de ciuda si nervi.Daca nici la un salon ca Cioufolici nu iti pot tunde copilul dupa cum ii zici,apoi sa se lase nene de meserie....trebuia sa imi zica:mami,nu inteleg cum imi explici tu(desi am fost foarte clara si explicita)...o tund tot cum ma taie capul,ca deh,me si ieftin un tuns la ei..Data viitoare cand ne tundem,o luam pe Mara cu mami de Mara cu noi,ca poate asa o sa priceapa tanti aia cum trebuie sa-mi tunda fata.
Gata,mi-am varzat of-ul...
in rest suntem bine,gradinarii gradinaresc,eu non stop cu maraicea de dariuca,pe care am reoperat-o acum aproape 2 saptamani si de atunci e jaleeeeee jale de curu meu,asa de mamoasa si agitata in prezenta strainilor a devenir...de nici pe strada nu ma lasa sa o pun pe jos,sta cu capul in gatul meu.Sper sa ii treca cat mai repede ca altfel ajung la 9.
Asteptam si noi primavara aia adevarata sa putem iesi in voie,,mai ales ca pe trompetzica mica nu o pot scoate daca e vant si praf
O sa mai dau pe la voi,poate cu motive de ca de cele de sunt satula peste cap.Pupici tuturor,fara exceptii

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

https://picasaweb.google.com/gluminita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Da, apropo Ciufolici ... si eu am plangere de la o colega (mamica adica) de la gradinita Larei, au tuns bretonul fetei in zig-zag, arata super nasol- si mai costa si o gramada de bani

Si eu astept cu nerabdare vara ... astazi discutam la birou -- ca e o atmosfera tare prietenoasa la birou -- despre mici excursii prin imprejurimi, pe la munte etc.
Am vorbit de Balea Lac/Cascada, Cartisoara, Baile Tusnad etc -- mi s-a facut un dor de duca, abia astept sa iesim de Paste la Predeal, ca n-am mai plecat demult din Buc.

Confirm, micuta Ana e "fata de comitet" - cumintica, la locul ei - in carucior

Mergi la inceput